A Béke Királynőjének üzenete, adott: 2022.12.01.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Az igazság iránti szeretet hiánya sok szegény gyermekemben lelki halált fog okozni. Az ördög füstje behatolt Isten Szent Templomába, és a lelki vakság sok felszentelt embert megfertőzött. Fordulj Jézushoz. Ő az egyetlen Igaz Megváltótok. Bármi történjék is, ne feledjétek: az igazságot csak a katolikus egyház tartja egyben. Bátorság! Az én Jézusom veled van. Keressétek Őt mindig az Eucharisztiában, hogy nagyok legyetek a hitben. Add nekem a kezed, és én elvezetlek Hozzá, aki az egyetlen Út, Igazság és Élet. Azokat, akik a végsőkig hűségesek maradnak, az Atya áldottnak fogja hirdetni. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


A Béke Királynőjének üzenete, 2022. december 3.


Kedves gyermekeim, az ellenségek szövetséget fognak ajánlani, de ennek a szövetségnek a gyümölcsei nem Istentől származnak. Az én Jézusom igazsága örökkévaló. Az Ő jelenléte az Eucharisztiában nem vitatható igazság. Bármi történjék is, ne térjetek le az általam mutatott útról. Maradjatok Jézussal és az Ő egyházának igaz tanítóhivatalával. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok. Imádkozzatok. Imádkozzatok. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy ismét összegyűjthetem Önöket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2022. 12. 6-án adott.


Drága gyermekek, legyetek bátrak! Nincs győzelem a kereszt nélkül. Az én Jézusom legyőzte a világot. Bízzatok benne, és minden jóra fog fordulni számotokra. Adjátok a legjobbat magatokból abban a küldetésben, amelyet az Úr rátok bízott, és gazdagok lesztek hitben. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tenned arról, hogy Jézushoz tartozol. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek Örökkévaló lesz. Fájdalmas jövő felé tartasz, de nem vagy egyedül. Bármi történjék is, maradjatok az igazságban. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön az igazakért. Előre! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


A Béke Királynőjének üzenete, adott: 08/12/2022

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy a szentségre hívjalak benneteket. Meneküljetek a bűntől, és béküljetek ki Urammal a gyónás szentsége által. Én vagyok a Szeplőtelen Fogantatás. Adjátok nekem a kezeteket, mert a nagy csatában győzelemre vezetlek benneteket. Nehéz idők jönnek, és csak azok fogják viselni a kereszt súlyát, akik szeretik és védik az igazságot. Az emberiséget megfertőzte a bűn, és meg kell gyógyulnia. Forduljatok az én Jézusom irgalmas szeretetéhez. A szeretet erősebb a halálnál és hatalmasabb a bűnnél. Szerelem. Szerelem. Szerelem. A szeretet győzött a kereszten. Bármi történjék is, maradjatok Jézussal. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2022.12.10-én adott.


Drága gyermekeim, ti az Úré vagytok, és csak nektek kell követnetek és szolgálnotok Őt. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Az emberiség egy nagy spirituális szakadék felé tart, és eljött a nagy visszatérésetek ideje. A nagy viszályok jövője felé tartotok. Az ördög tevékenysége sok szegény gyermekemet arra fogja késztetni, hogy elhagyja az igaz hitet. Legyen éber. Szeressétek Jézust, mert Ő szeret titeket. Ne hátráljon meg. Nem vagy egyedül. Én vagyok az Édesanyád, és mindig veled leszek. Hallgasson ide. Ne féljetek. Imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az én Jézusom irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Ne feledjétek: győzelmetek az Eucharisztiában van. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedték, hogy még egyszer összegyűjtsem Önöket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Minden a földre fog esni! Mária üzenete Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2022.12.13. Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. Egy fájdalommal teli jövő felé tartasz. Imádkozzatok. Csak az ima erejével tudod elviselni a kereszt súlyát. Legyen bátorságod, hited és reményed. Szeressétek és védjétek az igazságot. Isten hatalmas keze az igazak javára fog cselekedni. Én vagyok az Édesanyád, és szeretlek téged. Ne térjetek le az általam mutatott útról. Ismerem a szükségleteidet, és imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Minden, ami hamis, a földre fog hullani. Szenvedek azért, ami rád vár. Előre! Bármi történjék is, maradjatok Jézussal, és hallgassatok az Ő Egyháza igaz tanítóhivatalának tanítására. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2022.12.15-én adott ki a Szűzanya

Drága gyermekek, Isten siet. Ne halogasd holnapra azt, amit meg kell tenned. Az emberiség az önpusztítás szakadékába tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Gyászolom azt, ami rád vár. Imádkozzatok. Keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Azok, akik távol élnek Istentől, meg fognak térni, de sokaknak már késő lesz. Amikor Isten beszél, azt akarja, hogy meghallgassák. Legyetek engedelmesek és tegyetek tanúságot életetekkel arról, hogy az Úrhoz tartoztok. Ne hagyjátok, hogy az ördög győzzön. Maradjatok az Úrral, és bőségesen megjutalmaz benneteket. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2022.12.17-én adott ki a Szűzanya

Drága gyermekeim, mindannyiótokat név szerint ismerlek, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Térdeljetek le imádságban. A sírás és siránkozás jövője felé tartotok. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Ne hátráljon meg. Aki az Úrral van, azt soha nem fogják legyőzni. Hallgasson ide. Mondd meg mindenkinek, hogy nem szórakozásból jöttem a mennyből. Hallgassatok az Úr hangjára, és hagyjátok, hogy Ő átalakítsa az életeteket. Ezekben a nehéz időkben keressetek erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Legyen bátorságod! Semmi sem veszett el. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedték, hogy még egyszer összegyűjtsem Önöket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, 2022.12.20-án adott üzenet

Drága gyermekek, térdeljetek le imádságban. Nehéz idők jönnek, és csak azok fogják viselni a kereszt súlyát, akik az Úrral vannak. Azért jöttem a mennyből, hogy megtérésre hívjalak benneteket. Légy engedelmes a hívásomra. Ne csüggedjetek a nehézségek miatt. Az én Uram szeret téged és veled jár! Keressétek őt mindig az Eucharisztiában. A győzelem az Úrban van. Forduljatok el a világtól, és éljetek a Paradicsom felé, amelyre egyedül ti lettetek teremtve. Minden fájdalmad után az Úr letörli a könnyeidet, és minden rendben lesz számodra. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

"NAGY KATASZTRA" Mária üzenete Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2022. december 22. Mária, a béke királynőjének üzenete

Kedves gyerekek, nagy katasztrófa [lit. hajótörés]. Sírás és panaszkodás. Hajlítsd meg térdeidet imában. Szenvedek attól, ami rád jön. Keresd Jézust. Szeret téged és tárt karokkal vár rád. Ismerem a szükségleteidet, és Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ne hátrálj meg. Aki az Úrral van, az nyer. Vigyázz a lelki életedre. Ebben az életben minden múlik, de Isten kegyelme benned örökkévaló lesz. Szánd rá időd egy részét az imára és Jézusom Szavai meghallgatására, mert csak így leszel gazdag hitben. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

A Béke Királynőjének üzenete, karácsony este, adás: 2022.12.24.

Drága gyermekeim, az én Jézusom szeret benneteket. Töltsétek el magatokat az Ő szeretetével, mert csak így tudtok szeretni és megbocsátani felebarátotoknak. Az emberiség szellemileg vak volt, és az Én Jézusom azért jött, hogy megvilágosítsa a sötétségben lévő szíveket. Bátorság! A legjobbat adjátok ki magatokból a rátok bízott küldetésben. Ne engedj a nehézségeidnek. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne forduljatok el az igazságtól. Én vagyok az Édesanyád, és mindig veled leszek. Menjetek ki az igazság védelmében! Ma Fiam, Jézus születésére és a három igaz hitének nagyszerű példájára emlékeztek, akik a nehézségek ellenére sem adták fel a hosszú utat, hogy imádják Fiamat, Jézust. Ne engedjétek, hogy bármi megállítson benneteket abban, hogy azt keressétek, aki az egyetlen Igaz Megváltótok. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2022.12.27-én adott ki a Szűzanya

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy megtérésre hívjalak benneteket. Hallgasson ide. Szabadságod van, de a legjobb dolog az, ha az Úr akaratát teszed. Nyissátok meg szíveteket és fogadjátok el Isten akaratát az életetekre vonatkozóan. Nagy megpróbáltatások jövője előtt állsz, és csak az ima erejével tudod elviselni a kereszt súlyát. Szerelem. A szeretet erősebb a halálnál, és csak a szeretet által leszel képes megérteni Isten veled kapcsolatos terveit. Bátorság! Ne hátráljon meg. Az én Jézusom veled van, és soha nem hagy el téged. Ismerem a szükségleteidet, és imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Tartsatok bűnbánatot és forduljatok Hozzá, aki az egyetlen Út, Igazság és Élet. Amikor gyengének érzed magad, keress erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Menjetek előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedték, hogy még egyszer összegyűjtsem Önöket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Minden, ami hamis, a Földre esik! A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2022.12.29-én adott ki a Szűzanya

Drága gyermekek, nincs győzelem a kereszt nélkül. Bízz és reménykedj Jézusban. Őbenne van az igazi felszabadulásod és üdvösséged. Minden, ami hamis, a földre fog hullani. Imádkozzatok. Csak az ima ereje által értheted meg azt, ami Istentől származik. Az emberiség fertőzött, és gyógyulásra szorul. Én vagyok az Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Bátorság! Imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Az igazság fénye örökre megmarad az igazak szívében. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében..
Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2022.12.31-én adott ki a Szűzanya

Drága gyermekek, az igazak szemléljék Isten Arcát. Akik Isten akaratát teljesítik, azokat soha nem fogják megvetni. Imádkozzatok. A Nagy Hajó nagy akadályokba fog ütközni, és nagy lesz a fájdalom szegény gyermekeim számára. Ne forduljatok el az igazságtól. Légy hűséges Jézushoz. Ne hátráljon meg. Bármi történjék is, ne térjetek el az én Jézusom Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításától. A múlt tanulságai a szentség útjára vezetnek. Ne feledjétek: az én Jézusom jelenléte az Eucharisztiában nem vitatható igazság. Eljön a nagy háború, és az igazság lesz a védelmi fegyveretek. Menj előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.