2022. március 2., szerda

Glynda Lomax USA. Megkönnyebbülés 2022. március 1.

 

Az örökkévalósággal játszol.
A világ úgy forog, mint régen, mintha nem érne véget az idő. Akik nem hisznek bennem és a Fiamban, nincsenek tisztában az idővel. Nem veszik észre, hogy minden, amit látnak és tesznek, hamarosan eltűnik, és szembenéznek az örökkévalóságukkal.
Nem veszik észre, hogy minden elkövetett bűnnel az örökkévalósággal játszanak. Rettegnének, ha tényleg megértenék, milyen közel állnak az örökkévalóság pereméhez.
Gyermekeim, tudjátok, hogy még akkor sem fognak hinni nektek, amikor tanúskodtok. Sokan közületek egyáltalán nem hisztek bennem, pedig néhányan valamikor hittek, de elmentek. Lelketek ellensége meggyőzi őket arról, hogy nincs mitől félni, hogy rengeteg idő van, amikor valójában már nagyon kevés maradt.
Imádkozzatok értük, gyermekeim, hogy néhányat megmentsek közületek, hogy mások tanúi lehessenek, és lelkük megmeneküljön az örök kíntól. Imádkozzatok, hogy nyissam meg szívüket és fülüket, amíg még van egy kis idő, hogy megtérjenek. Mondj egy imát.
Imádkozzatok, és foglalkozzatok imádsággal mindazokért, akik közöttetek elveszettek, hogy minél több lelket mentsek meg ettől a szörnyű sorstól.
Amikor rólam tanúskodsz, mondd meg nekik, hogy szeretem őket, bár sokan nem fogják elhinni.


J 3, 16-19

16 Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. 1Jn 4,9

17 Mert Isten nem azért küldte el a Fiút a világba, hogy elítélje a világot, hanem hogy üdvözüljön a világ általa.

18 Aki hisz őbenne, az nem jut ítéletre, aki pedig nem hisz, már ítélet alatt van, mert nem hitt Isten egyszülött Fiának nevében.

19 Az ítélet pedig az, hogy a világosság eljött a világba, de az emberek jobban szerették a sötétséget, mint a világosságot, mert a cselekedeteik gonoszak.

J 3, 36
"Aki hisz a Fiúban, az örökké él. De aki nem engedelmeskedik a Fiúnak, az nem kap örök életet, hanem Isten haragja alatt marad.”
Példabeszédek 1, 24-31
24Mert amikor hívtalak benneteket, nem jöttetek, oda sem néztetek, amikor a kezemet nyújtottam; 25semmibe vettétek minden tanácsomat, és a feddésemmel mit sem törődtetek. 26Ezért most én is nevetek bajotokon, gúnyolódom, ha hatalmába kerít titeket a rettegés, 27ha rátok tör a félelem, mint a zivatar, ha szélvihar módján közeleg romlásotok, ha utolér az ínség és a szorongattatás. 28Akkor hívnak, de én nem felelek, akkor keresnek, de nem találnak. 29Mivel gyűlöletes volt előttük a belátás, és az Úr félelmét kevésre becsülték, 30mivel elvetették a tanácsomat, és a korholásomat megvetették, 31azért most csak egyék tetteik gyümölcsét, lakjanak jól azzal, amit kiterveltek. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése