Mindazok, akik megkapják a fenevad bélyegét, nyomorúságban szenvednek. Vágyni fognak a halálra, amely elkerüli őket. Természetellenes sötétség, amely elnyel minden fényt, beleértve az ember alkotta fényt is, leszáll a földre

Kérjük, olvassa el az elejétől a végéig

2021. december 5.Jézus Krisztus Urunk és Megváltónk, Elohim azt mondja:„Tűz fog záporozni az égből a földre. A bőr fertőzése. Jön a sebek járványa. Mindazok, akik megkapják a fenevad bélyegét, nyomorúságban szenvednek. Vágyni fognak a halálra, amely elkerüli őket. Természetellenes sötétség ereszkedik le a földre, amely elnyel minden fényt, beleértve az ember alkotta fényt is. De a hívek áldott gyertyái nem alszanak ki. Készítse elő biztonságos menedékét. Ahol Szent Szívünk képei láthatók. Készítsd el a szükségleteidet, bízva bennem. Készítse elő a hit minden áldott tárgyát. Közeledik a vég. A megpróbáltatások sötétségben érnek véget. Szeretteim most itt az ideje, hogy közel maradjanak hozzám, mindig szívemben lakjanak, mindig keresve szent akaratomat. Szeressétek egymást, ahogy én szeretlek titeket. Fogadjatok továbbra is szentáldozásban lelketek helyreállítása érdekében. én eltartalak. Megvédek mindenkit, aki Szent Szívemben lakik. Az én igémet hirdetik, és akkor jön el a vég. Így szól az Úr."

Ég és Föld Szűzanyánk ezt mondja:„Gyermekeim a fény rózsafüzéremet imádkozzák, ahol Fiam szent akarata feltárul. Isteni Irgalmassága kiárad. Jöjjön a tisztító forrása alá, és részesüljön üdvösségben és szabadulásban ebből a sötét és romlott világból. Gyermekeim tartsák veletek áldott tárgyaitokat, áldott olajokat és szenteltvizet. Tartsa mindig magánál a fény rózsafüzéremet, a legerősebb fegyvert minden bűn ellen, amely távol tartja a sötétséget, ha hűségesen imádkozunk. Gyermekeim sürgető kegyelmeim és ígéreteim mindazokra vonatkoznak, akik elmondják rózsafüzéremet. Szüntelen imáitok emelkedjenek fel Isten trónjára. Gyermekeim megengedik a Fény Rózsafüzérem, hogy vezetőd legyen a nyomorúság e sötét napjaiban. Ismerd meg őrangyalaidat, akik biztonságba vezetnek a veszélyes időkben. Gyermekeim hűek maradnak Fiamhoz, és a ti hitetek nem lankad. A három csapást a tűz kíséri, amely a földre hull. Fogadd el Fiam isteni védelmét az áldott olajok használatával. Gyermekeim, a legsürgetőbb, hogy imádkozzatok a bűnösök megtéréséért, mert késik az óra. Gyermekeim mindig emlékeznek ígéretemre, és imáitok szüntelenül szóljanak. Sok könnyet hullattam az emberiségért, akinek a lázadása nagyszerű. Ezt mondja szerető édesanyád."

Ahogy a szárnyak tollai beárnyékolnak, hallom, ahogy Szent Mihály arkangyal mondja:„Isten embereinek szíve meghidegült, ahogy elkezdődött a nagy elesés. A sátán elcsábítja őket testi vágyaik csábításával. Hatalmas sötétség borítja ezeket a veszedelemben lévő lelkeket. Sok rózsafüzért kell hűségesen imádkozni ezekért a lelkekért. Egy világrend jön létre a kommunizmuson keresztül. A zsarnokság szövetségei már minden nemzeti kormányban létrejöttek, és nagy tekintéllyel beszélnek, és sokak szívét befolyásolják, felkészítve őket a fenevad bélyegére. Isten népe eljött az idő, hogy felvegyék Isten teljes fegyverzetét, a spirituális fegyvereitekkel. Itt az ideje, hogy a Szűzanya imára való felhívására rózsafüzérrel a ti imádkozó kezetekben, behajlított térdre válaszoljatok. Isten népe elismeri őrangyalait, akik mellettetek állnak, és biztonságba vezetnek benneteket a veszélyes időkben. Angyalok sokaságával készen állok arra, hogy megvédjelek benneteket az ördög gonoszságától és csapdáitól, akinek kevés napja van. Így szól az Ön vigyázó Védelmezője."

ÍTÉLETEM FELÉBREDT

2022. január 8.Jézus Krisztus Urunk és Megváltónk, Elohim azt mondja:„Nagy megrázkódtatás éri a város embereit. Az emberek sátán által irányított birodalma összeomlik, és Isten haragja alá esik. Ítéletemet az ártatlanok kiáltása ébresztette fel, akiket naponta lemészárolnak az abortusz miatt. Az ártatlanok vére kiált, miközben testüket kiszakítják anyjuk méhéből. Haragom alulról teljes mértékben kijön, megrázva a földet és az eget. A csillagképek elszabadulnak, és tűzként hullanak a földre. A sötét városokat, ahol a gonoszok laknak, elnyelik, amikor visszatérek. Haragom hirtelen rájuk tör, és megbánó szívükben félelem támad, ami cserbenhagyja őket. Óriási remegés lesz érezhető a lábad alatt, ahogy a föld megremeg és megreped. Haragom gyorsan eljön, és keverék nélkül ömlik ki. Haragom rátok sújt, a gonoszság leggonoszabb munkásai. Teremtésemet ártatlanok vére áztatja, és útjaim elhagyatottak, ahogy kőszívek támadnak ellenem. Figyelmeztetéseimet meghallgatják, nem hajlandók hallgatni. Haragom sötétségben végződik, olyan sötétségben, amely leszáll, és megemészti a hűtleneket, és mindazt, ami nem szentelt Szívemnek. BŐNÖSÖK BŰNÖSÖK. Ó, LEGGONTOSZABB GENERÁCIÓ, MERT ÉN JÖVÖM IGAZSÁGOS BÍRÓKÉNT. Így szól az Úr."

Ég és Föld Szűzanyánk ezt mondja:„Hagyja, hogy a bűnbánat zengje gyermekeimet. Vessétek el magatoktól e világ dolgait, és öltsétek magatokra a zsákruhát és a hamut, hogy a megbánás meghallgassa. Még most is Isten haragjában hallatszik a megtérés, és az igazán megtérők iránt mutatkozik meg irgalom. Fiam ítélete megtörtént. Hamarosan visszatér igazságos bíróként. A félelem és az én Fiam, Jézus Krisztus iránti tisztelet uralkodjon szívetekben. Mert eljött az idő, késik az óra, megszólalnak a trombiták. Készítsétek fel szíveteket Fiam számára. Gyermekeim a Fény Rózsafüzéremet imádkozzák, hogy meglágyuljanak ezek a megkeményedett szívek, amelyek Fiam ellen állnak. A sátán sötétsége uralkodik azok szívében, akik a kommunizmust hozták a szabadságjogok feladásával. Jelét hamarosan bevezetik. Keress menedéket Fiam és én Szent Szívében, mert a napok gonoszak. Vedd fel spirituális fegyvereidet, szüntelenül imádkozz Fény Rózsafüzérem, és mindig emlékezz az ígéretemre. Ezt mondja szerető édesanyád."


http://www.jesusmariasite.org/5242-a-one-world-order-is-coming-through-communism/?fbclid=IwAR1Fhf0zasr3a5339in5sJY78honYrJ11l0W6GDfcgNLkcR6LPTk8I2snBc