2022. január 27., csütörtök

Carbonia üzenetek a Jó Pásztor Dombján 2022. január 18-19-26.

A jó pásztor dombja
Az eső, ami most esik, tűz lesz!

Carbona 2022.01.18 .
Az eső, ami most esik, tűzből lesz!


Atya Isten:
"Megszakad a szívem a gyerekeim elutasításáért! Ó gonosz emberek, ó ti,
akik nem akartok engem Teremtő Istenetekként ismerni! Szegény emberek! Haragom fájdalmas lesz azok számára, akik nem akarnak Engem, mint a Szeretet Istenét átölelni, Hangomat adom a világnak, de a világ nem hallgat rám, bátortalanul rossz irányba megy.
Tisztító tűz hull az égből... Nem hagynak nekem más választást, vissza kell szereznem a gyerekeimet, nem veszítem el őket az elátkozott Lucifer miatt.
Drága gyermekeim, Isten az, aki állandóan arra hív benneteket, hogy kövessétek Őt, tartsátok be parancsolatait... Isten az, aki szívébe akar ölelni benneteket és életet adni önmagában.
Az eső, ami most esik, tűz lesz!
Eljött a néptisztulás!
Az Atya Isten, aki látja őt a mennyből, igazságosságáért kiált!
Átkozott ember, aki bízik az emberben...
Gyermekeim, ti, akik hűséges szeretettel követtek, valóban mondom nektek: készüljetek a találkozásra, legyen tiszta szívetek. A kereszt a mennyben az Emberfiának a jele lesz, aki visszatér, hogy mindent megjavítson, és magával vigye a magáét.
Nagy lakomára öltözött fehér lovon fog ülni: ... dicsőséges győzelem a királyok királyának!
A dicsőséges fénybe öltözött Szent Mihály arkangyal, Szent Gábriel és SzentRafael , elkíséri a Dicsőséges Istent, Mária pedig, akit Fia ölel, megáldja az új népet.
A Szentháromság megvilágosítja magát a mennyben, megvilágítja a világot Fényével, hogy senki se maradjon meg tudásától és látásától, és soha ne felejtse el az Úr e Dicsőséges Napját.
Örüljenek a Szeretet gyermekei ennek a következő eseménynek.
A Karácsonynak újra meg kell ölelnie gyermekeit, akik belépnek a Dicsőséges Húsvétba.
A régi bűnidő végén élsz, hamarosan belépsz az új korszakba.
Jeruzsálem gyermekei, öltsétek fel az ünneplés ruháit... eljött az idő, hogy együtt ünnepeljetek Szeretet Istenével.
Hamarosan megtörténik… mindenki látni fogja és tudatában lesz Isten Dicsőségének.
Sötét este jön, de a Végtelen Fény arra vár, hogy megnyilvánuljon, hogy megvilágítsa a sötétséget.
Hamarosan gyermekeim! Igen! … Hamarosan otthon leszel Velem.
Imádkozz és böjtölj e világ dolgaiért.
Isten szeret téged és bőségesen benned, benne leszel, és istenivé leszel benne. Ámen! "

A Jó Pásztor dombja
Olaszország a ciklon szemében... nagyon szenvedni fog az Isten törvényei iránti közömbösség miatt.
Carbonia 2022.01.19.

Olaszország a vihar szemében van
... nagyon fog szenvedni az Isten törvényei iránti közömbösségtől.
„Szerett gyermekeim, én vagyok a Kármel Szűza, segítek nektek, hogy a szeretet és az irgalom emberei legyetek.
Közeledik megnyilvánulásom ideje, arra kérek Fiam Jézus minden követőjét, hogy maradjon állhatatos hitben és Isten törvényei iránti tiszteletben.
Amikor minden elveszettnek tűnik, az Atyaisten Hangja vibrálni fog az Univerzumban! Sok szív megőrül a félelemtől, mert csak akkor érti meg bűnét.
Szeretett gyermekeim, megkaptátok a kegyelmet, hogy megnyissátok szíveteket Egyetlen és Igaz Istenetek, Teremtőtök előtt. Nyisd szélesre szíved ajtaját Krisztus Jézus előtt, csak azok élnek, akik hűek akaratához.
Anyaként és Királynőként azért jövök, hogy könyörögjek a megtérésedért, az emberekért, mint a Megváltó Isten Anyja, alázattal kérlek, hogy gyorsan térj vissza az Igazsághoz. A halál árnyéka sok szívet megragad, de Isten mégis esélyt akar adni az embernek a megtérés által a megváltásra.
Halljátok, ó emberek, figyeljetek erre az isteni felszólításra, hogy ne szakadjatok el Isten nyájától és ne kerüljetek Gyehennában.
Olaszország a vihar szemében van
... nagyon fog szenvedni az Isten törvényei iránti közömbösségtől.
Az ember köteléket kötött Luciferrel, odaadja magát neki egy csekély ezüstpénzért... nem bízik abban, aki Isten Teremtője, az Egy, Egy és Igaz Istenben! Átadta az oldalát a gonosznak... Isten segítségével felfedezik. "
Jézus:
„Szegény emberiség! ... Ó, micsoda fájdalom van bennem! A te bűneid miatt még mindig a bőrömön tapasztalom ezeket a szörnyű szempillákat, és érzem a köröm fájdalmát, ahogy a lábamba és a kezembe verődnek.
Kicsúfoltak és keresztre feszítettek! Lándzsával átszúrták a Szívemet!
Szegények, szegények, mert ezt fogjátok szenvedni ma, akik még mindig megtagadnak Engem, hogy előnyben részesítsék azt, aki élve darabokra tép benneteket.
Most az utolsó ütemben vagy, ... az óra már az utolsó gongnál jár.



Carbonia 20122 01.26.
Eljönnek a próféciák által meghirdetett napok, Isten megtartja az Igéjét.
Rómát hamarosan lefejezik!
"Itt vagyok gyermekeim, végtelen szeretetemben eljövök, végre visszakapom a gyermekeimet, mindent megváltoztatok ebben a gonosz világban.
Szeressétek teremtményeimet, Isten szól hozzátok, ő teremtett titeket. Hallgasd meg a Hangomat és hirdesd dicsőségemet... ma látni fogod az erőmet!
Nyissátok ki füleiteket, embereim, nyisd ki a szíved, nézz körül magad körül, hogy jobban megértsd, mit akarok mondani neked.
Rómát hamarosan lefejezik, a Vatikánt meglepik. Íme, elérkeznek a próféciák által hirdetett napok, Isten megtartja az ő Igéjét, ... népe hamarosan felismeri őt, mint egyetlen és igaz Istent!
Szeretetem végtelen, dicsőségem mindannyiótokkal lesz, akik szerettek, simogattatok és támogattatok engem ezekben a nagy nehéz aposztázia időkben. Ti, választottaim, Mária gyermekei, mellettem lesztek, és Velem ünnepelitek a Győzelmemet!
Eljött az én időm, megmutatom, mire képes a Teremtő Istened. Megtisztítom az embereket a bűntől, és feltámasztom őket magamban.
Hagyd el a sátánt, lejárt az időd, elkezdődött a hanyatlásod, a teremtő Isten eleget mond róla ebben az időben, ... az ember most az ellenfél csapdájába került.
Közbe fogok avatkozni, hogy megadjam az embereknek az utolsó esélyt a megtérésre, ... megismertetem magam, mint az Egy és Igaz Isten, a megmentő Isten!
A Föld nagy katasztrófán készül átesni, térdelj le és imádkozz, hogy kisebb legyen a becsapódás.
Gyermekeim, ó, ti, akik szerettek Engem, és türelmes szeretettel követtek, igazság szerint mondom néktek: Már szól a kürt, hogy figyelmeztessen titeket közbenjárásomra, legyetek készen, felövezett csípővel, cipővel a lábatokon, pálcával a kezetekben! "


Jézus:"- Ti olyan időket éltek mint amilyenek még sose voltak. Ti a cselekvés és a válaszadás idejébe léptetek be! Mindazok akik ebben az időben ellenségem szellemében járnak Népem ellen számos dolgot fognak megtenni! Minden alkalommal, amikor ellenetek tesznek valamit, ellenem teszik, és én válaszolok nekik!Legyetek békében, gyermekeim, mert mindannyian, akik valóban Velem járnak, akik valóban az én utamon járnak, és nem az ellenség bűnös útjain, a végetek biztos. Amikor visszatértek a Földről, hazajöttök hozzám! Azok számára, akik üldöznek benneteket, ez nem így van. Az ő végük is biztos, de ők visszatérnek atyjukhoz, az ördöghöz, és vele töltik az örökkévalóságot kínok és nyomorúság között.
Figyeljetek, ahogyan ezek a napok múlnak, és folytassátok a munkátokat értem. Minden alkalommal, amikor lecsapnak rád, Én válaszolok nekik. Meglátjátok majd."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése