2021. december 26., vasárnap

Gyere és imádd - Üzenet Jézustól Jennifer által

2021. december 25.
Délután 12:30.

Gyermekem, én vagyok Jézus, a világ világossága. Ahogyan több mint kétezer évvel ezelőtt a világra jöttem, és egy jászolban feküdtem, ma csendesen megpihenek a világ tabernákulumaiban. Minden alkalommal, amikor gyermekeim eljönnek a szentmisére, és meghajolnak előttem, a három bölcshöz hasonlóan hódoltok Királyotoknak és Megváltótoknak. Nyissátok meg szíveteket, hogy befogadjátok és beteljesítsétek Mennyei Atyátok akaratát, ahogyan Édesanyám tette. Ő átadta életét az isteni tervnek. Mennyei Édesanyátok tiszteletének legnagyobb módja, ha eljöttök és imádjátok Fiát, mert Én vagyok Jézus.

Azt mondom gyermekeimnek, hogy jöjjetek, fogadjatok be engem a szívetekbe, és engedjétek, hogy fényem szeretetem sugarait rajtatok keresztül sugározza, mert ez az a fény, amelyet soha nem lehet kioltani.

Gyertek, gyermekeim, jöjjetek és keressetek engem, ahogy a bölcsek tették. Kövessétek a fényt, és soha ne hagyjátok, hogy a sötétség forrásai rossz irányba vezessenek benneteket. Kérjétek a szükséges kegyelmeket ebben az időszakban, és éljétek az evangéliumi üzenetet. Most pedig menjetek, mert én vagyok Jézus, és legyetek békében, mert az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.

https://www.wordsfromjesus.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése