2021. december 2., csütörtök

Szent József üzenete Isten népének – Napi védelmező ima a Covid-19 elleni védőoltás megelőzéséért

 NAPI VÉDELMI IMA A KÖTELEZŐ COVID-19 OLTÁS ELKERÜLÉSÉRT
SZENT JÓZSEF ÜZENETE ISTEN NÉPÉNEK
LORENE JELENTÉS 2020. DECEMBER 1-JÉRŐL
(Latin-amerikai látnok; az eredeti spanyolból fordítva)

Fiam kedves emberei, én, mint Jézus Krisztus örökbefogadó atyja és mint a szent egyesült és áthatolt Szívek védelmezője, eljövök hozzátok, hogy átadjam ezt az értékes üzenetet, amely segít szenvedni és megvédeni magát a Sátán démoni erőitől. .
Mint szeretett népem, ki vagy téve az Új Világrend gonosz terveinek, amelyek célja a lakosság megtizedelése, és mindenekelőtt üldözni és megfélemlíteni Isten népét, mint legfőbb ellenségüket, akiket le akarnak győzni. Ezért adok neked ma utasításokat, mint Isten népének védelmezőjét. Szent közbenjárásom által sok kegyelmet és védelmet nyersz az ellenség minden igazságtalansága és elferdült terve ellen.
Azt akarom mondani, hogy a győztes minden védelme és a purgatórium is megvan. Lépj kapcsolatba a tisztítótűzben lévő lelkekkel, és ők segítenek neked, ezért fontos, hogy minden nap imádkozz értük imáidban, nagy segítségedre lesznek, de tudnod kell, hogyan kérheted a közbenjárásukat tiszta és alázatos szívvel és kegyelmi állapotban. Ezért olyan fontos a gyónás.
Ma arról szeretnék beszélni veled, hogy milyen vakcinát szeretnének készíteni a Covid ellen világszerte. Kötelező lesz, mert a legmodernebb chipet és nanotechnológiát hozza magával, és irányítani fogja az elmédet, és megváltoztatja a DNS-edet, így kitörölve belőled Isten természetét. "Ez az oltás, amely megöli a lelketeket és a szellemeteket, a Sátán csapdája, hogy behozza őt az egész világra, ezért a Mennyország, aggódva kis hűséges maradéka miatt, úgy döntött, közbelép, hogy megvédjen és biztonságban tudjon.
Először is, már észrevetted, hogy NE szedd.
Másodszor, ehhez a feladathoz az én oltalmam van, az egész menny és a tisztítótűzben lévő szegény lelkek védelme, ezentúl minden nap imádkozzatok értük egy rózsafüzért, hogy beszéljenek helyettetek, és erőt és bátorságot adjon, hogy bármilyen helyzettel szembenézzen.
Hogyan fog Nebo beszélni helyetted ebben a helyzetben?
Mostantól arra kérlek benneteket, hogy legyetek kegyelmi állapotban és imádkozzatok a következő védő imával a Szent Család képe előtt, hogy ha védőoltást akarnak bevezetni, védőköpenyem láthatatlanná tegyen benneteket a család közbenjárására. egész mennyország és minden szegény lélek.

IMA, IMÁDJON MOST MINDEN NAP:

Én, celé / teljes név hangosan / mint az Atyaisten gyermeke, akit annyira szeret, és mint az Ő hűséges népe, segítségül hívom a mennyországot és a tisztítótűzben lévő szegény lelkeket, és kérem Szent Péter lelki közbenjárását. József, a Boldogságos Szűz Mária, az én Uram, Jézus Krisztus, az Atyaisten és a Szentlélek, ezzel a testi-lelki épségemet veszélyeztető helyzettel szemben, mint például a Covid elleni oltóanyag beültetése a testembe. A hatalmas Szent Mihály arkangyal oltalmával és közbenjárásával arra kérem egész angyali kíséretét, hogy segítsen nekem és tegyen láthatatlanná e fenyegetés ellen, hogy védelmezőm, Szent József oltalmazzon és vezessen, valamint számtalan angyal és szegény őrizzen. lelkek a purgatóriumban, akik megvédenek minket ez ellen a fenyegetés ellen. Világméretű tárolás. Ámen.

Ezentúl minden nap imádkozol, és az ég rendkívüli módon meg fogja akadályozni az ilyen helyzeteket, és mindazok, akik hozzá imádkoznak, védve lesznek ettől a testi-lelki épségüket fenyegető veszélytől. Új világrend, sok igazságtalanság származik ebből a rezsimből, de látni fogják az Atya Isten Hatalmas Kezét, a Fiú Istent és a Szentlélek Istent, a Mennyek Anyját, az én, a Szent Arkangyalokat és Angyalokat, a tisztítótűz lelkeit és a szent Mihály arkangyal, aki nem hagyja őket magukra, sok csodát és vitézséget fog látni Isten részéről, mint szeretett Izrael védelmezője.
Ezért, Fiam szent népe, kiáltsatok és mondjátok hangosan a Szent Mihály arkangyal kiáltását, KI AZ ISTEN?, SENKI ISTEN!!! Hívj segítségedre minden fenyegetéssel szemben, vigyázni fogok rád és elkísérlek a gonosz elleni harcban, nem vagy egyedül, hiszel a gondviselésben és az isteni védelemben, minden jóra fordul , szent köpenyem oltalmát és atyám, Jézus Krisztus áldását hagyom rátok.
Maranatha, Maranatha. Jöjj, Uram Jézus, jöjj, Uram Jézus.

maryrefugeofsouls.com/…o-prevent-covid-19-vaccinations-maryrefugeofsouls/
2021. március 17. – Fontos információk – Azoknak, akik megkapták a Covid-19 elleni védőoltást – MaryRefugeOfSouls
maryrefugeofsouls.com/…-received-the-covid-19-vaccines-maryrefugeofsouls/ kto-dost-covid-19-vaccines-maryrefugeofsouls /
Videó – Covid-19-gyógyszerek és fontos tények a Covid-19-oltásokról – MaryRefugeOfSouls
maryrefugeofsouls.com/…cts-about-the-covid-19-vaccines-maryrefugeofsouls/ -19-vaccine-maryrefugeofsouls /

Hadd tudják meg Isten gyermekei

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése