2021. július 29., csütörtök

Üzenet Enochnak

2021. július 07 - Atyaisten hívása hűséges népéhez. Üzenet Enochnak. * Itt az ideje, gyermekeim, egyesülni az imában, a böjtben és a bűnbánatban, hogy lelkileg megerősödhessetek, mert közelegnek azok a napok, amikor a hitét próbára teszik * „Népem, örökségem, a béke Mennyei Atyádé legyen veled.


Gyermekeim, alkotásom elkezdte átalakulását, a kontinensek lassan mozognak, és eljön a pillanat, amikor mozgásuk erőteljesen mozgatja a tektonikus lemezeket, és a földön minden mozogni kezd éjjel-nappal. Teremtésem átalakulása egy újabb kísérlet lesz, amelyet át kell esnie. Gyermekeim nem engednek a félelemnek vagy a pániknak, amikor a föld mozogni kezd, mert átalakulása szükséges ahhoz, hogy új teremtést szülhessen.

Ne féljen akkor sem, amikor azt látja, hogy a föld különböző helyeken repedezik, mert ismétlem: minden része átalakulásának. Mostantól kezdve szokja meg, hogy tovább éljen ezzel a természeti jelenséggel, mert lesznek olyan napok és éjszakák, amikor a tellurikus mozgások erősebbé válnak. Imádkozz és dicsérd Isten dicsőségét, amikor ez a próbatétel eljut hozzád, és minden Atyád akarata szerint fog menni.

Népem, figyelmeztetésem és csodám után nagy megpróbáltatások várnak rád, hogy megtisztítsalak. Az örökkévalóságon átívelésed során lelkileg megerősítelek, hogy el tudd viselni a megtisztulás napjait; mert különben nem állna ellenük. Minden megpróbáltatást legyőz, ha imádsággal, böjtöléssel és vezekléssel egységben marad Istennel; nehéz napjai lesznek, de az Úrba vetett hitetek és bizalmatok segítenek legyőzni őket.

Itt az ideje, gyermekeim, egyesülni az imádságban, a böjtben és a bűnbánatban, hogy lelkileg megerősödjetek, mert közelegnek azok a napok, amikor a hitét próbára teszik. Sokat kérj Szentlelkem világosságához és bölcsességéhez, hogy meg tudd különböztetni a jót a gonosztól; mert eljön az idő, amikor a megtévesztést és a hazugságokat megmutatják neked, mintha igazság lennének; olvassa el a Szent Igét és elmélkedjen rajta a szívében, hogy holnap, a sötétség idején ne tévesszen meg. Ne feledje, hogy nem mindenki, aki azt mondja: Uram, Uram, holnap belép az én Királyságomba, hanem az, aki tetszik az akaratomnak.

Legyetek éberek és éberek, embereim, mert annyi zűrzavar és megtévesztés lesz a világon, amely akár sok választottom vesztét is el fogja okozni.

Maradj békében, népemben, örökségemben.

Atyád, Jahve, a Teremtés Ura.

Tedd gyermekeim tudomására az üdvösség üzeneteit az egész emberiség számára. ”

2021. július 15 - Mária hívása, aki megszentel Isten népének. Üzenet Enochnak. * Senki a kis gyermekeim közül, akit a Szeplőtelen Szívemnek szentelnek, az ördög nem lesz képes megérinteni vagy ártani; mert ők és családjaik az én tulajdonom * * Szívem kis gyermekei, Uram békéje legyen mindnyájukkal, és Szerelmem és anyai védelem mindig elkísér.

Kicsikéim, én, édesanyád, őrangyalaiddal, arkangyalokkal, a menny angyalai és áldott lelkeiddel együtt, már a világotokon vagyok, hogy segítsek neked a hamarosan kezdődő nagy lelki csatában. Sok megnyilvánulás a mennyekben, amelynek kicsikém, tanúbizonyságot fogsz tenni, különösen akkor, amikor imádkozol, böjtölsz és bűnbánatot teszel, vagy amikor meditációra és imádságra jutsz, az egyik szentélyben. Akkor tudjátok meg gyermekeim, hogy nem vagytok egyedül; atyám kegyelmet adott arra, hogy elkísérjelek benneteket az Angyalokkal és a Boldogságos Lelkekkel együtt, hogy biztonságban és nyugodtan érezhesse magát a megtisztulás sivatagában.

Hívjanak engem kis gyermekeim. Amikor agyadban támadásnak és zavartnak érzed magad, mondd:

'Ó, megszentelő Mária, áldjon meg engem, szentelj meg, és szabadítsd meg lényemet lelkem ellenségének minden támadásától.'

Hűséges kisgyerekek, arra kérlek benneteket, hogy minél előbb szenteljétek vagy újítsátok meg Szentségtelen Szívemnek szentelését, hogy lelkileg jól megerősödjetek, és így ellenállhassatok a közeledő lelki csatáknak. A Szeplőtelen Szívemnek való felszentelés védő pajzs, amely nem engedi, hogy ellenfelem megérintsen; a démonok menekülnek, amikor a szívemnek szentelt kisgyermekem szembeszáll velük, mert a felszentelés ereje a démonok rémülete. Felszentelt embereim a Mária-hadseregem részét képezik; szellemi pajzsok, amelyek megvédik családjukat a nagy lelki csata napjaiban. Senki a kis gyermekeim közül, akit a Szeplőtelen Szívemnek szenteltek, az ördög nem lesz képes megérinteni vagy ártani; mert ők és családjaik az én tulajdonom.

Felszenteltjeim imája, különösen a Szent Rózsafüzér szavalata, egyszerre csapás és kín a démonokon; egyetlen Szeplőtelen Szívemnek szentelt lélek sem veszik el. Én, édesanyád, vigyázok minden gyermekemre, de a szívembe vésett szentelt gyermekeimet hordozom. Gyermekeim, Szent Rózsafüzérem imájának több ereje van, ha Ön Szeplőtelen Szívemnek van felszentelve. Én, édesanyád, vigyázok és védek minden kis gyermekemet, akik szent Rózsafüzéremnek szentelték, de felszenteltjeimet Szeplőtelen Szívemnek, szívük szorosabban egyesül az enyémmel. Még egyszer mondom nektek kicsinyeimnek, szenteljétek fel magatokat, vagy újítsátok meg szentségtelen szivemnek szentségeit, hogy csatlakozzatok nagy Marian hadseregemhez és együtt, az Angyalok és a Boldogságos Lelkek társaságában,

Gyermekeim, arra is kérlek benneteket, hogy 6 órakor, 12 órakor és 18 órakor folytassátok „Angelusom” imáját, és ha hajnalban felébredtetek, hogy fiam könyörületes rózsafüzérét imádkozzátok. Az Angelus imádkozása hatalmas szellemi fegyver, amely elűzi a gonoszt és démonait; Ha tudna azokról a kegyelmekről, amelyeket az Angelusszal kap, akkor ezt minden imádságában figyelembe vegye. Ezért gyermekeim kezdenek imádkozni Angyalomért, hogy anyád békéje és védelme mindig veled legyen.

Maradjatok Uram békéjében, szeretett gyermekeim. ”

Anyád, Mária, aki megszentel.

Tedd kisgyerekekké az üdvösség üzeneteit az egész emberiség számára. ”


NE FELEJTSD EL, HOGY A SZENT RÓZSAFÜZÉR IMÁJA A LEGERŐSEBB LELKI FEGYVER, AMIT A MENNY ADOTT NEKED, HOGY LEGYŐZD A GONOSZT
ÉS A GONOSZ SEREGEIT!
JÚLIUS 21, 2021 8:35

PIETRELCINA SZERZETES FELHÍVÁSA ISTEN GYERMEKEIHEZ. ÜZENET ENOCHNAK

Békesség  jó testvéreim Krisztus Jézusban.
Ismét kommunikálok az Úr nyájával, elhozva nektek a Jó Isten békéjét. Testvéreim Krisztusban, kérjétek alázatos közbenjárásomat, amikor úgy érzitek, hogy lelketek ellensége támad meg benneteket, mert Isten kegyelme és irgalma által lelkileg is ezen a világon találom magam közöttetek. Fordulj hozzám, testvéreim, amikor testben és lélekben betegnek érzed magad. Alázatos közbenjárásomat a jó Isten  meghallgatja, aki soha nem hagyja figyelmen kívül az összes hívem nevében neki tett kéréseimet.
['Amikor betegnek érzed magad  testben vagy a lélekben,mondd: Örök Atyám, szeretett szolgád, Fr.Pio de Pietrelcina közbenjárására, alázatosan arra kérlek, hogy adj kegyelmet, hogy szabadítson meg a sötétség minden szellemétől, amely zavarja a lelkemet és az én békémet a testemet sújtó betegség minden szellemétől, különösen e betegségtől: ... .......................\n']
Ó, irgalmasság atyja, ezt fiad szenvedésének szent stigmái érdemein keresztül kérem, amelyet Fr. Pio de Pietrelcina szolgád hordozott a szent életében. Legyen minden a te dicsőségedért. Ámen
Imádkozz: Hitvallás, Úr imája, Üdvözlégy Mária, Dicsőség.
Ez az ima, amelyet szeretett testvéreimnek adok nektek, nagy lelki segítséget nyújt nektek ebben a nyomorúságos időszakban, amelyet már most is éltek. Tedd ezt hittel és Isten kegyelméből, amikor betegnek érzed magad testileg vagy a lelkileg. Biztosíthatlak, hogy nem fogsz csalódni.
Krisztusban testvéreim, mindazok az áldott lelkek, akiket elkísérünk a megtisztulás sivatagában való áthaladásod során, megkaptuk a kegyelmet, hogy gyógyítsunk, felszabadítsunk és csodákat tegyünk Isten Népében, ha szabad akaratod engedi. Ne félj, azért vagyunk itt, hogy szolgáljunk és megvédjünk titeket, számunkra megtiszteltetés, hogy ezt megtehetjük. A sok áldott lélek egyike vagyok, aki veletek lesz. Mindenkor hívd fel a társaságomat, különösen, amikor a Szent Rózsafüzért imádkozod. Ne feledd, hogy amikor ezen a világon voltam, nem engedtem el a rózsafüzért, mindig a bűnösök, papi hivatások megmentését, a rózsafüzér terjesztését, a békét, az egyházat, a betegeket és az egész világ megtérését kértem. Az imaközpontok hirdetője voltam, a Szent Rózsafüzér imájának terjesztése az egész világon. Ezért kérlek, testvéreim, hogy emlékezzetek rám, hogy szerény közbenjárásommal sok lélek a Szent Rózsafüzér híveivé válhasson.
Ne felejtsd el, hogy a Szent Rózsafüzér imája a legerősebb szellemi fegyver, amelyet a Mennyország adott neked, hogy legyőzd a gonoszt és a gonosz seregeit. Vidd magaddal a rózsafüzért, és imádkozz vele. Ne engedd el, mert ez egy hatalmas páncél, amellyel a Szűzanya oltalmát és közbenjárását, valamint az én szerény közbenjárásomat fogja megszerezni, ha szem előtt tartod.

Maradjatok testvérek a Jó Isten békéjében.

Testvéred a Krisztusban, Fr. Pio de Pietrelcina.

Tegyétek ismertté ezeket az üdvös üzeneteket szeretett testvéreim az egész emberiség számára.

 

Szeretett gyermekeim, Dicsőséges Vérem ereje és Sebeim  a legjobb ellenszerek minden vírus, pestis vagy járvány ellen. Imádkozz Véremhez reggel és este gyermekeidért és rokonaidért. Biztosíthatlak benneteket, hogy ha hittel teszitek, semmilyen vírus, pestis vagy járvány nem árthat nektek.

2021. JÚLIUS 28. 8:10

JÉZUS SÜRGETŐ HÍVÁSA   HITHŰ GYERMEKEIHEZ.
ÜZENET ENOCHNAK

Békességem legyen veletek szeretett gyermekeim.

Gyermekeim, a szorongás, az elhagyatottság és az éhínség napjai közelednek. Az emberiség nem hajlandó rám hallgatni, bármennyire is hívom eszközeimen keresztül, hogy átalakítsam őket. Továbbra is hátukat fordítják Nekem, és nem az arcukat. A Figyelmeztetésem eléri a túlnyomó többségüket anélkül, hogy fel lennének készülve .Minden, amit a Szent Ige leír erre az időre, teljes egészében beteljesedik. Kegyelmem ideje visszaszámoltatik. Már csak a Figyelmeztetés és a Csoda érkezése hiányzik, hogy utat engedjek Igazságosságomnak.

A mennyből származó jelek felerősödtek, a teremtés átalakulása fokozódik, a jelenések és az égi megnyilvánulások úgy zajlanak mint még soha a földön. A Menny jelei és megnyilvánulásai,  megtérésre hívják az emberiséget, de az lelkileg letargiában marad. Szegény langyos és bűnös lelkek, eléri őket a lelkiismeret ébredése  langyosságban és a bűnben, és nem lesz idejük megtérni!

Szeretett gyermekeim, valahányszor egyedül érzem magam a hajlékomban, nagyon kevesen jönnek hozzám, ugyanúgy, mint mindig. A Szerelmek Szerelme hamarosan elmúlik, és mi lesz veled, bűnös emberiséggel, ha eljönnek templomaim pusztulásának és utálatosságának napjai? Amikor megszentségtelenítenek és kiutasítanak házaimból, és mindennapi istentiszteletemet felfüggesztik, pusztítás és utálatosság által? Mondom neked, többé nem fogsz Engem megtalálni a hajlékomban, hogy vigasztaljalak. A kétségbeesés elfog, hálátlan és bűnös emberiség és a sötétség mestere ellopja a lelkedet!

Megtérés, megtérés, sürgős megtérés, bűnös emberiség. Kérem tőletek. Ébredjetek fel lelki fásultságotokból, mert könyörületem napjai visszaszámlálódnak! Emlékezz! Nem akarom a halálodat, és nem örülök a szenvedésednek. Kívánom, hogy térjetek meg és térjetek meg szívből, hogy holnap élvezhessétek az örök életet. Látogassatok el hozzám hálátlan gyermekek, ne menjetek el hajlékaim mellett, mert nagyon kevés időm van hátra veletek. Amikor templomaimat végleg bezárják a járványok ürügyére, a sötétség gyermekei ellenségem szolgálatában elpusztítják házaimat és megszentségtelenítik a sátoromat. Ekkor beteljesedik Dániel próféciája, amely erről a szomorú eseményről beszél. (Dániel 12, 11)
Három és fél év múlva már nem leszek veletek hálátlan gyermekekkel, de hűséges embereim megtalálhatnak Anyámnál, és ő lesz a hajlékom azokban a sivár napokban.
Fuss tehát, hogy megfürödj  bűnös emberiség a megbocsátás és az irgalmasság medencéjében. Keresd meg egyik papomat a lehető leghamarabb, és tegyél jó bűnvallást az életedről. Táplálkozz a Testemmel és a Véremmel, ahányszor csak tudsz. Térj meg szívedből Tabernákulumom lábához, és biztosíthatlak, hogy mint a tékozló fiú, én is ünnepelni fogom visszatérésedet.

Gyermekeim, minden figyelmeteket szenteljék annak, amit én Énoch prófétám által el fogok mondani nektek. Mindazokat, akik az ismeretek, hit vagy félelem hiányában oltva voltak, és nyájaim juhai, mondom nektek, ne féljetek, mert van remény számotokra, ha hitben, kilencedként elmondjátok értékes Vérem és Sebeim rózsafüzérét, Szent Vérem litániáival együtt, és  kéritektőlem, hogy SzentVérem pusztítsa el a vakcina káros hatását a testedben. Én irgalmam által megszabadítalak káros hatásaitól, és Véremmel pecsétellek meg benneteket.

Szeretett gyermekeim, Dicsőséges Vérem és Sebeim ereje a legjobb ellenszer minden vírus, pestis vagy járvány ellen. Imádkozz Vérem imádságával reggel és este, kiterjesztve gyermekeidre és rokonaidra. Biztosíthatlak benneteket, hogy ha hittel teszitek, semmilyen vírus, pestis vagy járvány nem árthat nektek.


Békességem hagyom nektek, az Én békémet hagyom nektek. Tatrsatok bűnbánatot és térjetek meg, mert közel van Isten országa.

Mestered Jézus az áldott szentségben, a szeretett, akit nem szeretnek.

Engedd meg gyermekeimnek, hogy ismerjék üdvözítő üzeneteimet az egész emberiség számára.


https://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

1 megjegyzés: