A Westminsteri székesegyház, Vincent Nichols bíboros székhelye a Covid idiotizmus miatt felhagyott a gyónás felajánlásával. Ez gyalázatos és gyáva dolog.

Vannak más templomok a Westminster érsekségnél, amelyek továbbra is működtetik a gyóntatást, olyan intézkedésekkel, amelyek a közegészségügyi tisztviselőket jóváhagyva megmosolyogtatja. Vannak papok, akik bűnbánókkal találkoznak a szabadban, hogy vallomásokat halljanak, figyelemre méltó alkalmazkodóképességgel.

A westminsteri székesegyház azonban úgy döntött, hogy teljesen leállítja a gyónást a helyiségeiben. Ez minden rossz jelet elküld a hívőknek, akik a gyónásra támaszkodva lelküket készenléti állapotban tartják, arra a valószerűtlen esetre, ha a Covid miatt rosszul lesznek.

Ezenkívül negatív jelzéseket küld az államnak, és egy botot ad át annak érdekében, hogy megverje azokat az egyházakat, amelyek továbbra is nyitottak a behódolásra.

Ami még rosszabb, teljesen elítélendő, hogy a gyáva érsek és háztartása biztonságban menedéket nyújt, miközben nyája egy vad farkas kegyelmében van. Pásztoraink szégyenteljesek.

https://gloria.tv/post/qhRAKjdPssSc19cKwu2XFoVxJ