2020. augusztus 25., kedd

Nincs több idő - Jézus és Jennifer 2020. augusztus 24-én:

Gyermekem, nem tudom többé visszatartani az igazság kezét egy olyan világ számára, amely helyreigazítást keres, mert az emberiség elvesztette a bűntudatát. -Jézus Jennifernek, 2020. augusztus 24.

Jennifer személyes megjegyzésekkel egészítette ki:

Beléptünk abba az időbe, amelyre már jó ideje figyelmeztettek bennünket: "Az egyház az anti-egyházzal szemben, az evangélium az antievangéliummal szemben."[1].

Lábjegyzetek

Lábjegyzetek
↑1 "Most a végső összecsapás előtt állunk az egyház és az antiegyház, az evangélium és az antievangélium, Krisztus és az antikrisztus között. Ez az összecsapás az isteni Gondviselés tervei között van; ez egy olyan próba, amelyet az egész Egyháznak, és különösen a lengyel Egyháznak fel kell vállalnia. Ez nemcsak nemzetünk és az Egyház próbája, hanem bizonyos értelemben a 2000 éves kultúra és keresztény civilizáció próbája, annak minden következményével az emberi méltóságra, az egyéni jogokra, az emberi jogokra és a nemzetek jogaira nézve." -Karol Wojtyla bíboros (II. János Pál ), a Függetlenségi Nyilatkozat aláírásának kétszázadik évfordulója alkalmából tartott eucharisztikus kongresszuson, Philadelphiában, Pennsylvania államban; e szöveg egyes idézetei a fenti "Krisztus és az Antikrisztus" szavakat tartalmazzák. Keith Fournier diakónus, egy résztvevő, a fentiek szerint számol be róla; vö. Catholic Online; 1976. augusztus 13.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése