2020. július 31., péntek

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020. július 7. Az Úr Jézus: „Ezt üzenem Y- nak: Drága kislányom! Szívem szeretete átölel téged. Nagyon kedves vagy Nekem. Tudod-e, hogy mindegyik gyermekemben Engem szolgálsz? Amikor megérkezel Hozzám, ezt fogod hallani Tőlem: Aztán így szól a király a jobbján állókhoz: Jöjjetek, Atyám áldottai, vegyétek birtokba a világ kezdetétől nektek készített országot! Éhes voltam, és adtatok ennem. Szomjas voltam, és adtatok innom. Idegen voltam, és befogadtatok. Nem volt ruhám, és felruháztatok. Beteg voltam, és meglátogattatok. Börtönben voltam, és fölkerestetek. Erre megkérdezik az igazak: Uram, mikor láttunk éhesen, hogy enned adtunk volna, vagy szomjasan, hogy innod adtunk volna? Mikor láttunk idegenként, hogy befogadtunk volna? Mikor láttunk betegen vagy börtönben, hogy meglátogathattunk volna? A király így felel: Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek. (Mt 25, 34-40)

Drága gyermekem! Minden cselekedetedet magaddal hozol, és Én megfizetek Neked jóságod és irgalmasságod szerint. Nagy lesz jutalmad a Mennyben. Bizony mondom Neked, ugyanazt fogod visszakapni Tőlem, amit te adsz most a kicsinyeknek. Én Magam fogok felszolgálni neked, és túlcsorduló örömben részesítelek.

Drága gyermekem! Azt kérem, hogy légy türelmesebb a környezetedhez! Kérd Tőlem a kegyelmet, és Én megadom neked. Túl sokat vállalsz. Pihenj többet! Ne akarj annyit dolgozni, mint amikor fiatal voltál! Lásd be: az idő eltelt, és beteg vagy! Csak annyira terheld a testedet, amennyi nem esik rosszul! Hagyj több időt a pihenésre! Napközben is feküdj le! Nem kell megszakadni a munkában. A  tízparancsból a „Ne ölj!” magadra is vonatkozik.

Meg vagyok veled elégedve. Szívem szeretete elkísér egész életeden át. Nagy örömöm telik benned. Folytasd tovább a szolgálatot, de tedd meg, amit kértem! Pihenj többet! Erre áldalak meg szívem túlcsorduló örök szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Mt 21, 42: „Jézus mondta”  

2020. július 8. Az Úr Jézus: „Ezt üzenem Z-nek: Drága kislányom! Nagyon kedves vagy Nekem. Csodálatos helyet készítettem neked országomban. Ha meglátnád, belehalnál a vágyba, hogy ott lehess. Elrejtettem előtted, hogy amíg itt vagy, vágyakozz Hozzám láthatatlanul is a hit szemével. Vágyad nagyon megdicsőít Engem. Itt, a földön csak a hit szemével láttok, és a remény élteti bennetek az Irántam való szeretetet. Országomban pedig mindkettő beteljesül, mert kimondhatatlan szeretetben lesz részetek, és az Én szeretetemet fogjátok visszasugározni. Emberi szóval nem lehet kifejezni azt a dicsőséget és boldogságot, amit tartogatok minden üdvözült lélek számára. Ha csak egy pillanatra betekinthetnének az emberek a Mennybe, mind szentül élnének. Találóan írta Szent Pál, akit elragadtam a harmadik égig, vagyis a Mennyország legnagyobb boldogságába: „ennek az életnek a szenvedései véleményem szerint nem mérhetők az eljövendő dicsőséghez, amely majd megnyilvánul rajtunk.” (Róm 8, 18)



Minden áldozatot megér, hogy elnyerjétek a mennyei boldogságot. Amiről most itt lemondotok, semmiség ahhoz, amit kaptok cserébe. Ezért ne sajnáljatok semmi áldozatot, és soha ne zúgolódjatok, ha szenvedés és benneteket! Tudjátok meg, a Mennyben ezeknek fogtok a legjobban örülni, mert ezek által mentitek a legtöbb lelket az Én mindnagyobb dicsőségemre.  Ha látnátok, hogy hálálkodnak a megmentett lelkek Nekem, és megmentőiknek a Mennyben! Az angyalok és a szentek milliárdnyi serege ünnepel egyetlen megtért lélek miatt.

Drága kislányom! Életpéldáddal, jócselekedeteiddel, áldozataiddal és imáiddal megszámlálhatatlanul sok lelket mentettél meg. Elfogadtam életfelajánlásodat. Országomban ezek a lelkek lesznek a te kincseid. Folytasd továbbra is, amit eddig tettél. Nagyon meg vagyok veled elégedve. Utad nemsokára véget ér. Örök jutalom vár rád országomban. Erre áldalak meg, Szívem kimondhatatlan szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”                    



Mk 6, 4: „Jézus mondta”

2020. július 20. Az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Készüljetek! Nemsokára a véreteket fogják kiontani Értem. Mindent előre elterveztek. Az előkészületek már folynak. Kérjétek magatokra az erős hit kegyelmét, és Szentlelkem erejét. Minden nap imádkozzatok ezért! Olyan nagy üldözés lesz, amilyen még nem volt. Most van a nagy tisztítás ideje. Most választom szét az igazakat a képmutatóktól. Már annyira elhatalmasodott a bűn, hogy az égbe kiált büntetésért. Már nem tudom visszatartani büntetésre sújtó kezemet. Ne csodálkozzatok ezen. Minden szónak, cselekedetnek következménye van. A jónak éppúgy, mint a rossznak. Már csordultig betelt a pohár. Még a seprőjét is ki kell inni a bűnösöknek.
Ti, kicsi gyermekeim, ne féljetek azoktól, akik a testet megölik! Újra mondom, ne féljetek! Rövid szenvedés után örök békével és boldogsággal jutalmazlak meg benneteket. Készüljetek! Az idő rövid. Mindent előre elterveztek. Tartsatok ki mindhalálig! Minden kegyelmet megadok hozzá. Megerősítelek benneteket. Lángra gyújtom szíveteket, hogy úgy szeressetek Engem, ahogy Én szerettelek titeket, amikor meghaltam értetek a keresztfán. Ha szívből ki tudjátok mondani, amit Én imádkoztam a Getszemáné kertben: „Atyám, ne úgy legyen, ahogy Én akarom, hanem, amint Te.” Akkor megédesítem szenvedéseteket, és hatalmas vágyat adok a szívetekbe, hogy Hozzám jöjjetek. Mihelyst megöltek benneteket, megláttok Engem ragyogó fényben, és egy örökkévalóságon át imádni fogtok.
Gyermekeim! Az idő eljött. Beteljesülnek szavaim. Megtisztítom Egyházamat és a világot. Fogadjátok meg figyelmeztetésemet, és váltsátok tettekre! Erre áldalak meg benneteket, Szívem örök békéjével és szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: 
Máté 24, 9: Szorongattatásban lesz részetek, megölnek benneteket, s a nevemért minden nemzet gyűlölni fog titeket. 21: Akkora lesz a gyötrelem, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mindmáig és nem is lesz. 
Zsid 20, 29-31: Gondolhatjátok, mennyivel súlyosabb büntetést érdemel az, aki lábbal tiporja az Isten Fiát, semmibe veszi a szövetség vérét, amely megszentelte, és kigúnyolja a kegyelem Lelkét. Ismerjük jól, azt, aki így szólt: „Enyém a megtorlás, s én megfizetek.” Majd ismét: „Az Úr ítélkezik népe fölött.” Rettenetes dolog az élő Isten kezébe jutni.


2020. július 31.

Ma reggelre azt álmodtam, hogy a halott Jézus függött a keresztfán. A lábai lógtak, véresek voltak. A kereszt alá mentem. Az Úr lába az arcommal egy magasságban volt. Le akartam venni a keresztről. Erre felébredtem. Megrendítő látvány volt. Nagyon szomorú vagyok. Még mindig a hatása alatt állok. 

Az Úr Jézus ezt mondta: „Hamarosan ki fogják ontani a véreteket. Egyházam követni fog Engem a keresztre. Ezt tedd közzé!” Az utóbbi hetekben szinte naponta azokra a helyekre nyílik ki a Szentírás, ahol az antikrisztusról van szó. Előtte mindig az Úr mondja: „Nyisd ki!” Ilyenkor ő vezeti a kezemet és mondja, hogy hol nyissam ki. Az Úr mindig megismétli: „Most fog fellépni az antikrisztus.”

Szentírási megerősítések: „Dicsekszünk is veletek Isten egyházaiban: állhatatosságotokkal és hitetekkel, amelyet tanúsíttok a sok üldözés és zaklatás közepette. Ezeket elviselitek az Isten igazságos ítéletének előjeleként, hogy majd méltók legyetek az Isten országára, hiszen szenvedtek érte. Méltányos egyébként, hogy az Isten üldözőiteknek üldözéssel fizessen meg. Nektek, üldözötteknek pedig velünk együtt megnyugvást adjon, amikor Urunk Jézus eljön hatalmas angyalseregével a mennyből, s lobogó tűzzel megbünteti azokat, akik Istent nem ismernek és Urunk Jézus evangéliumának nem engedelmeskednek. Örök kárhozattal fognak bűnhődni: eltaszítva az Úr színe elől és távol fönséges hatalmától” (2 Tessz 1, 4-9)

„be kell következnie az elpártolásnak, és meg kell mutatkoznia a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, aki mindenek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek neveznek. Sőt, Isten templomában foglal majd helyet, és istennek akar látszani. Nem emlékeztek, hogy minderről beszéltem nektek, még amikor nálatok voltam? Tudjátok azt is, mi késlelteti föllépésének idejét. A gonoszság titka már munkálkodik, csak annak kell még az útból eltűnnie, ami még késlelteti. Akkor majd megjelenik a gonosz, de Urunk, Jézus elsöpri szája leheletével, és megsemmisíti jövetelének tündöklésével. Megjelenését a sátán erejéből mindenféle feltűnő tett, jel és hamis csoda kíséri, meg mindenféle gonosz csábítás is, azok vesztére, akik elkárhoznak, mert nem voltak fogékonyak az igazság szeretetére, ami üdvösségükre szolgált volna. Azért szolgáltatja ki őket az Isten a kísértés hatalmának, hogy higgyenek a hazugságnak. Így azok, akik nem hittek az igazságban, hanem a gonoszságban telt kedvük, mind ítéletet vonnak magukra.” (2 Tessz 2, 3-12)

„Álpróféták és álkrisztusok fognak fellépni, és nagy jeleket és csodákat visznek végbe, hogy megtévesszék, ha lehet, még a választottakat is. Lám, előre megmondtam nektek.” (Mt 24, 24-25)

2020. július 31. Ma délután az Úr Jézus…

Ma délután az Úr Jézus ezt mondta: „Imádkozd el Szent Vérem litániáját.” Miközben imádkoztam ezt kérte: „Mindennap mondd el Egyházamért!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése