2019. szeptember 28., szombat

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Az Antikrisztus

2019. 09. 01, Vasárnap
Láttam az iszlám vallást, amely szüntelen gyarapodik mind a mai napig új tagokkal. Európa ismét ki van téve annak a veszélynek, hogy idegen népek elfoglalhatják az országokat, városokat. Ez annak a következménye, hogy az emberek Isten nélkül akarnak élni, mert jól érzik magukat a bűnben. Láttam az Antikrisztus személyét, aki már bejárta Európa legtöbb országát, ahol a vezetőkkel folyamatosan egyezkedett. Azok, akik nem hajlandóak az ő terveit támogatni, azokat leváltják és tönkreteszik az ő életüket. Láttam, hogy az Antikrisztus számára az iszlám olyan, mint egy földi sereg, amellyel fel veheti a harcot az összes vallással szemben. Ő támogatja szervezetével a menekültek beáramlását Európa országaiba. De az Antikrisztus ennél is többet akar. Célja, hogy a három legfőbb vallást egyesítse: a zsidóságot, a keresztényeket és az iszlámot. A többi vallás ezek köré fog épülni. Láttam, hogy az új világvallást a vallások közötti párbeszéd készíti elő. Az Antikrisztus az összes vallást uralni akarja. Terve, hogy a vallásokat egységre vezesse. De ez az egység csak zavart, megosztást fog okozni, hiszen egyik sem fér meg a másik mellett. Ez az egység csak látszólag fog annak tűnni, de belülről mindenhol ellenségeskedés lesz. A Sátán így fogja kigúnyolni az Egyházat, melyet Jézus Krisztus alapított a Földön. Láttam, hogy az új világvallás egyetemes lesz egy bizonyos ideig. Isten azonban nem engedi, hogy minden elvesszen. A maradék egyházat a Szentlélek fogja vezetni. Nagy lesz a sötétség, de Istennek a fénye sosem fog kialudni.
Jézus: „Az Antikrisztus már uralja a világot. Uralma akkor teljesedik ki, ha a vallások is az ő szolgálatába állnak. A világ politikusai, királyai hódolattal vannak iránta. Ők már elköteleződtek felé. A vallások vezetői is felajánlották szolgálataikat neki. Mit gondoltok, miért hajlamosak a más vallások vezetői a párbeszédre? Maguk is tudják, hogy mi a párbeszéd célja. A Sátán tudja, hogyha a katolikus Egyház két oszlopát megsemmisíti, akkor övé a hajó. Az egyik oszlopon az Eucharisztia áll, a másikon pedig Édesanyám. A tisztelet irántunk dühíti az egész alvilágot. Tehát a cél e tisztelet megszüntetése. A hajó ezek nélkül elsüllyed. Az Antikrisztus fogát csikorgatva várja nyilvános fellépésének a napját. Jelenleg Atyám keze tartja vissza, hogy ez idő előtt bekövetkezzen. A bűn embere lesz ő, aki ismeri a csábítás minden titkát. Imádkozzatok, hogy az Antikrisztus uralma megrövidüljön a Földön! Ezt az eseményt elkerülni nem tudjátok, mert az Írásoknak be kell teljesedniük. Ám az idejét megrövidíthetitek kitartó imádságaitokkal.”


Mária Magdolna


Szűz Mária keze

2019. 09. 05, Csütörtök
Álmomban megjelent nekem Marcell atya, aki a kaposfüredi Mária Házat építette. Egy egyszerű sátorba vezetett engem, ahol Szűz Mária jelenéseiről és az iránta való tiszteletről beszélt nekem. Nagyon megérintettek a szavai különösen, amit a végén mondott:
„Aki Szűz Mária kezét fogja az el nem vész, hanem megmenekül. Aki az ő kezét megérinti, az meggyógyul testileg és lelkileg.”

Ekkor a Szűzanya váratlanul megmutatkozott előttem és én a jobb kezét megfogtam. Mennyei Édesanyám kedvesen mosolygott rám és megáldott engem. A szívem mélyén úgy gondolom, hogy ebben a kegyelemben részesülhetnek mindazok is, akik nagyon szeretik a Szűzanyát.

Máriapócs

2019. 09. 08, Vasárnap
Máriapócsi kegyhely
Szűz Mária könnyező ikonja előtt hevesen dobogott a szívem. Éreztem Édesanyám különleges jelenlétét és szeretetét. Hallottam a Szűzanyát, amint így szólt:
„Itt ezen a helyen minden ember megkapja a kegyelmet, hogy szívét megnyissa előttem. Az én édesanyai szívem egy Fiam Szentséges Szívével. Aki hozzám jön, az megtapasztalja a Két Szent Szív szeretetét. Karjaimban tartom a képen a kisded Jézust, aki szüntelen önmagához hív benneteket a mai napig. Én a tekinteteket felé irányítom, mert Ő a ti üdvösségetek forrása.”
Láttam a Szűzanyát ünnepélyes ruhában. Lábai előtt számtalan kincsesláda volt tele égi kegyelmekkel. Az angyalok kinyitották a ládákat és szétosztották a benne rejlő kincseket a zarándokok között. Mindenki annyi kegyelmet kapott, amennyit be tudott fogadni. Ezek a kegyelmek megtartó erőt jelentenek az életszentséghez vezető úton. A görög katolikus hívek és papok különösen nagy hangsúlyt helyeznek a dicsőítésre, Isten irgalmának kérésére és a szentelményekre. Láttam, hogy ettől menekültek a démonok, mert elviselhetetlen számukra a sok ének, amely kétszeres imaként szállt fel az égbe. Láttam, hogy a szentelményeknek nagy tisztító és szabadító ereje van. Az ördögök kénytelenek voltak a szentelvíz, tömjén hatására elengedni azokat a lelkeket, akiket magukhoz láncoltak. Mindenki más-más módon részesült a kegyelemben. A szív nyitottságától függött, hogy a kegyelem és a szabadulás hogyan járta át az emberek testét és lelkét.

A Menny muzsikája

2019. 09. 13, Péntek
Láttam az angyali karokat a Mennyben, mint kórust, amely szüntelen zengi a Szentháromság dicsőségét. Láttam, hogy az ő szózataik nemcsak az égben hallhatóak, hanem az alvilágban és a Földön is. A világban csak keveseknek adatik meg, hogy a Menny muzsikáját, szent zenéjét apró részletében meghallják. Láttam Szent Ferencet, aki a szeráf angyalok közelében állt. Szent Ferenc a Naphimnuszt énekelte természetfeletti módon. Himnuszával Istent dicsőítette és az Ő teremtését. Láttam, hogy Szent Ferenc mellett több olyan lélek is állt, akik a szent zenével foglalkoztak az életük során. Ezek az emberek Istentől kapták a tehetségüket. Ők alázatos lélekkel tudomásul vették, hogy minden talentumukat Istennek köszönhették. Így alkotásaikkal maradandó gyümölcsöket hagytak az emberek számára. Ez Isten ajándéka azok számára, akik Őt szolgálják és nem a saját dicsőségüket keresik, hanem az Isten dicsőségét.
Láttam, hogy a Menny kapui bezárultak azok előtt, akik a saját dicsőségüket keresték a Földön.Ők a tehetségüket a maguk érdemének tekintették. Zenéjükkel az embereket rossz irányba vezették. Példátlan, erkölcstelen életükkel bálványok voltak az emberek szemeiben. Haláluk után fényre derült minden róluk. Ez Isten igazságossága azokkal szemben, akik tömegeket vonzanak a pokol felé, egyenesen a Sátán karjaiba.

A gazdagréti Szent Angyalok temploma

2019. 09. 16, Hétfő
Őrangyalom elvezetett a gazdagréti Szent Angyalok templomába. Láttam, hogy milyen nagy kegyelmet jelentett, hogy ezt a templomot az angyaloknak szentelték. Itt az angyalok különleges módon vannak jelen.Az angyalok kilenc kara betöltötte az egész templomot. A tabernákulum és az oltár körül hatalmas hódolattal, szeretettel szolgálnak e teremtmények. Ez a templom egy domboldalon helyezkedik el, ami egy jel arra, hogy közel van az éghez. Láttam, hogy az égből egy szivárványhíd ereszkedett le a templomhoz, amely összekötötte az eget és a földet. Nagy kegyelmi kiáradások fognak folyamatosan áradni ezen a helyen. A legnagyobb kegyelem mindig a templom búcsúján fog kiáradni, amikor is arra emlékeznek, hogy ezt a templomot az angyaloknak szentelték.
Őrangyalom így szólt: „A végső időkben az Istenhez hű angyaloknak és embereknek különösen együtt kell működniük. A bűn tengere mindent eláraszt, ám a kegyelem nem szűnik meg. A bukott angyalok nagy szorgalommal rombolnak le mindent, ami jó. Senki sem kerülheti el a harcot, amely jelen világotokban egyre csak fokozódik. A földön zajló háborúk semmik a szellemi háborúhoz képest, amely a lelkekért vívott csatáról szól. Ezt a háborút egyedül elbukjátok. Csak azok győzhetnek, akik Istenbe és az Ő angyalaiba, szentjeibe kapaszkodnak.”
Mária Magdolna



Szent Korona látogatás

2019. 09. 27, Péntek
Korábban az égiek azt kérték tőlünk, hogy a Szent Koronához a Szűzanya főünnepein menjünk el. Felmerült a kérdés, hogy az angyalok és Európa védőszentjeinek ünnepein is el lehet-e menni imádkozni, zarándokolni a Szent Korona elé Magyarországért. Az Úr ezt a választ adta:
„Édesanyám örömmel fogadja, ha a védőszentek és angyalok ünnepein is imádkoztok a Szent Korona előtt. Ne feledjétek, hogy édesanyám szorosan együttműködik az angyalok és a szentek közösségével!”
Mária Magdolna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése