2019. július 2., kedd

Az irgalmas Jézus sürgős hívása a hűséges népe számára. Üzenet Enochnak.

2019. július 1.
Az irgalmas Jézus sürgős hívása a hűséges népe számára.
Üzenet Enochnak.
Megismétlem: férfit és nőt alkottam.

"(Gyermekem) az Én békém és kegyelmem kísérjen téged.
 Én népem, a nemi ideológia gyerekek és fiatalok millióiban zavart  keltenek és szexuális identitás problémákat okoznak. Ezt a démoni trendet óvodákban, iskolákban, főiskolákban és más oktatási intézményekben tanítják; az én kisgyermekeimet így nevelik, és úgy vélik, hogy sem a nem, sem a nemiség nem létezik; hogy egyszerre férfiak vagy nők lehetnek, és ugyanazokat mondják a lányoknak és a fiatal nőknek.

Ez a nevelés sok gyermekben és fiatalban szexuális traumát és identitási problémákat okoz. Emlékezzetek arra, mit mondok az én Igémben: Isten megteremtette az embert az ő képére, Isten képére teremtette őt, és teremtette őt férfinek és nőnek; és megáldá őket Isten, mondá nékik: Legyetek termékenyek és szaporodjatok. (1.Móz. 1.27-28). Megalkottam őket férfinek és nőnek, és fizikailag, pszichológiailag és szexuálisan is megkülönböztettem őket. Nem hermaphroditákat hoztam létre, hanem a férfiakat és  nőket, hogy sokasodjanak és szaporodjanak, és így kiterjesszék az emberi fajokat. Egy férfi soha nem lehet nő, és egy nő sem lehet férfi; a lényeg, amellyel megteremtettem, a férfit és a nőt,  a többi élőlényre is vonatkozik.

Gyermekeim, nem hoztam létre olyan férfit, akinek női irányultsága van, sem  férfias hajlamú nőt. Erősnek alkottam őt, hogy uralja a teremtést és a teremtményeket, és megteremtettem az édes, szeretetteljes, kedves asszonyt, és megadtam neki az anyák kegyelmét, hogy kísérje az embert és csatlakozzon hozzá, és a kettő legyen egy test; hogy az Isten szeretete és áldása egyesítse, szaporodjon és sokasodjon, hogy biztosítsa az (emberi) faj folytatódását.

Nem homoszexuálisokat hoztam létre, megismételem: létrehoztam a férfit és a nőt; a homoszexualitás olyan rendellenesség, amely nem tőlem származik. A homoszexualitás a szexuális szennyeződés szelleme, amely az ősök szexuális szennyeződésének bűneinek megalkotásának pillanatában lép be; ez egy démoni átok, amely nemzedékről nemzedékre kihat. A szexuális szennyeződés szelleme egy démoni rabság, amely az őseid szennyeződésének átkával lép be a nemzedékekbe. A szexuális szennyezés az az erős szellem, amely megnyitja a lelki ajtót a többi tisztátalan szellemhez, mint a homoszexualitás, a prostitúció, a házasságtörés, a paráznaság, a vágy, a maszturbáció, a vérfertőzés, az abortusz, a pornográfia és a többi tisztátalan szellem. A homoszexualitás a nemzedékek közötti jellegzetességek tisztátalan szelleme, azt mondva, hogy az ősök vagy az anyai vonalban homoszexuálisok voltak.
Ha imádkozol gyermekeimért, az apai és anyai családfáért, és felajánlod nekem, minden Szent Eucharisztiát, a felemelése pillanatában 33 napig, biztosíthatlak hogy a nemzedékek nemi szennyeződésének áldozataitól,  megszabadítalak téged, a tisztátalan szellemektől, és többé nem láthatod szennyeződésedet a nemzedékeidben. Imádkozzatok, böjtöljetek hogy bűnbánatot kapjunk azon a napon, amikor részt veszünk az én 33 Eucharisztikus napomon, hogy ezek a tisztátalan szellemek gyengüljenek, és gyorsabban távozzanak el  el. Imádkozzatok az apai és anyai őseinkért, akik szexuálisan tisztátalanok voltak, hogy szabadon engedhessék őket és a generációkat.
Kérd meg egy szolgámat, különösen egy exorcista papot, hogy áldja meg a generációkat, és imádkozzatok azokért, akik a szennyeződés szellemét mutatják a családodban; és látni fogjátok, hogyan szabadulnak fel, és visszatérnek természetes állapotukhoz, úgy a férfiak mint a nők. A homoszexualitás és a leszbikusság a tisztátalan szellemek részét képezik, amelyek felszabaduláskor el kell tűnniük a generációidtól." Megismeritek az igazságot és az Igazság szabaddá tesz benneteket." (János 8. 31, 32).

Gyermekeim, imádkozzatok az apai és anyai nemzedékek szexuális szennyeződése miatt, Drága Vérem és Sebem rózsafüzérjével; részt vehetsz a 33 Szent Eucharisztiában, és szenteld nekem az apai és anyai családfádat, és biztosítalak, hogy győzelmet és szabadságot adok neked a tisztátalan szellemek felett.

Az én békémet adom néked, az én békességem,  adom neked. Térjetek meg és térjetek vissza, mert közel van Isten országa.

A tanítótok a végtelenül kegyelmes Jézus.

 Ismertesd  üzeneteimet, és terjeszd 3 órakor az Irgalmasság órájában az egész világra; és az én könyörületem kiárasztom,  rád, a családodra és őseidre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése