2019. június 17., hétfő

SÜRGŐS FELHÍVÁS SZENT MIHÁLYTÓL, ISTEN NÉPEIHEZ . Üzenet ENOCH-nak.

A testvérek, minden lény, akit idegeneknek vagy idegeneknek hívunk, démonok!
2019. június 16., 1:45
SÜRGŐS FELHÍVÁS SZENT MIHÁLYTÓL, ISTEN NÉPEIHEZ .
Üzenet  ENOCH-nak.
"Ki olyan, mint  Isten? Senki,sem olyan, mint Isten!"

Isten szeretett gyermekei, a Legmagasabb Béke legyen mindnyájatokkal!

Isten népe, erős szellemi csatákat vívunk a gonosz seregekkel a világban és a térben. A bűn és a gonosz gyökerei e gonosz emberiség szívében gyökereznek, ami a gonosz szellemeket sok lélek meghódítására készteti. A démonok nem pihennek az emberiség bukásának keresésében.

A szennyező démonok azok között vannak, akik elvesztik a legtöbb lelket; az Isten törvényének hatodik parancsolatának megtörése a fiatalokat és a férfiakat örökre elveszíti. A lelkek milliói ma a test démonjaival élnek, ami az Isten Lelke és a  Őrangyal vezetésével elfordult tőlük. A gonosz szellemek az emberek millióinak életét irányítják, irányítják és irányítják.

Azért, mert ezek a gonosz szellemek sok lélekre gyakorolnak hatást, ezért van a mai világban annyi vér. Ne feledd, hogy a gonosz a gyűlölet, a pusztítás és a halál, csak az érdekli, hogy ellopja a lelkedet, hogy Isten és az ő teremtményeiből gúnyt űzzön.

 Testvérek, minden lény, akit földönkívülinek vagy földönkívülinek hívunk, démonok. Ne higgyetek a földönkívüliek vagy az úgynevezett felvilágosult vagy felemelkedett lények hazugságában, mert ők démonok! Ezek a földalatti világ entitásai; Sokan a fény angyalaiként álcázva vannak, és üzeneteket küldenek, hogy az emberiség túlnyomó többsége Istentől távol kerüljön és elfogadja, mintha az isteni lenne.
Légy nagyon óvatos a testvérekkel, mert az úgynevezett Angeológia New Age,  az ellenfelet szolgálja. Minden üzenetet, ami a Legmagasabból származik, Isten Igéje védi. Ne feledd, hogy minden már meg van írva, az elmúlt idők mennyei  hangszereinek valóságos próféciái, emlékezzetek arra, hogy mi van a Szent Szavában. Minden mennyei üzenetnek bűnbánatot és az emberiség átalakulását kell követelnie; és mindenekelőtt lelkileg fel kell készítenie Isten népét a jövőbeli eseményekre. A menny minden üzenetének meg kell mondania a büntetést, amelyet az emberiségnek kell elszenvednie, az nem alakul át és nem tér vissza Istenhez.

Vigyázzatok, testvérek, ne hagyjátok, hogy elcsábítsanak azok az üzenetek, amelyek nem szólnak az irgalomról és az isteni igazságosságról, hanem hamis utat mutatnak, bűnbánat vagy átalakulás nélkül. Ismét megismétlem: a fény, az angyalok, a megvilágosodott lények és a felvilágosultak és mesterek üzenetei nem jönnek Istentől, úgyhogy ne essetek bele ezekbe a csapdákba. Mindez része a New Age-nak, ami az álcázás, amellyel az ellenfél álcázza magát

Emlékeztetlek, testvérek: Az ég eléréséhez először a keresztet kell hordanod, és át kell menned a tisztulás próbáján.  Isten minden fiának meg kell halnia a bűnre és meg kell tisztulnia, hogy holnap bejusson az én Atyám királyságába. A legmagasabb béke maradjon benned. Isten dicsősége, dicsőség Istennek, dicsőség Istennek.

A testvéred és a szolgálód, Mihály Arkangyal.

Azért,hogy  az Istennek magjait ismertessem, az én üzeneteimet add át  az egész emberiségnek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése