2019. március 27., szerda

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Az Antikrisztus Róma városában

2019. 03. 03, Vasárnap
Az Úr és az ő szeretett édesanyja egy olyan helyre vezetett, ahol az Egyház legmagasabb rangú bíborosai, püspökei és papjai gyűltek össze a hamispróféta jelenlétében, aki Szent Péter katedrája előtt állt. Mindenki kezében egy tekercs volt, melyben a saját aláírásaik is szerepeltek. Láttam az Antikrisztust, ahogyan végig vonult a Szent Péter bazilikában egyenesen a hamispróféta elé, aki átadta neki a tekercseket. Ekkor a katedra fölötti ablakon lévő fehér galamb kép ábrázolás megelevenedett és a Szentlélek kirepült a bazilikából. Amikor az Antikrisztus fölött a Szentlélek elhaladt, akkor ő megérezte a kiáradó erejét és elordította magát, majd fogát csikorgatta követőivel együtt. Az egész épület elkezdett omladozni, de ez nem zavarta a klérust. Jézus azt mondta felém:
„Leányom, az egyházi szabadkőművesség felajánlotta szolgálatát az Antikrisztusnak. Hamarosan minden készen áll arra, hogy az új világvallás elterjedjen az egész világon. Az Antikrisztus székhelye Róma és Jeruzsálem lesz. Uralma csak úgy valósulhat meg a világ fölött, ha övé a vallás is. Ördögi tervének alapjait az új világvallás nélkül nem tudja megalapozni. A Sátán már elfoglalta azt a széket, amelyre mindig is pályázott. Bizony mondom, hogy aki nem ismeri fel a jeleket, az könnyen elvész. Akik felismerik az igazságot a jelek által, azokban Szentlelkem működik. Akik nem akarnak látni és hallani, ott Szentlelkem nem tud működni. Nyitott és tiszta szív szükséges az ingyenes kegyelem elnyeréséhez.”

Az igaz papokat felfüggesztik

2019. 03. 08, Péntek
A Szűzanya egy templomba vezetett engem, ahol minden padsorban papok ültek. Észrevettem, hogy bal oldalt a papok civil ruhában voltak, a jobb oldalon lévő papok pedig reverendát viseltek. Amikor előre néztem, akkor a hamispróféta ott állt az ambónál kezében egy névlistával. Az oltár asztala mellett XVI. Benedek pápa állt Krisztussal az oldalán. Láttam, hogy bal oldalról a papok hangos vádaskodással fordultak a jobb oldalon ülő papok felé, akik csendben voltak és nem válaszoltak. A hamispróféta ennek hallattára elkezdte egyenként felolvasni a neveket és magához szólította a jobb oldalon ülő papokat sorban egymás után. Láttam, hogy átadta nekik a felfüggesztésükről szóló papírokat, ami azt jelentette, hogy nem működhetnek tovább felszentelt papként. Voltak köztük bíborosok, püspökök és egyszerű papok is. A legtöbben elsírták magukat az oltár előtt, hiszen a hivatásuk a mindenüket jelentette. Ekkor XVI. Benedek pápa lehajolt hozzájuk és így szólt:
„Jézus Krisztus szemében ti mindörökké papok maradtok. Felfüggesztésetek érvénytelen. Menjetek és a rejtekben munkálkodjatok tovább Isten nyája között, akik rászorulnak az igaz pásztorok vezetésére.”

A vértanúk vére megtisztítja a Földet

2019. 03. 13, Szerda
Őrangyalom XVI. Benedek pápát mutatta nekem, ahogyan lassan haladt fel a Golgota hegyére. Az égből véreső hullott és a Szentlélek tudomásomra hozta, hogy a vértanúk vére hullott a földre. Olyan volt, mintha az egész világ össze akarna omlani. Ám láttam valamit, ami reményt adott. A vértanúk vére a föld talajában gyökereket eresztett és a teremtett világ elkezdett nemcsak megtisztulni, hanem megújulni is. A Golgota hegyén Krisztust láttam a kereszten függni. Amikor Benedek pápa Jézus keresztjéhez eljutott, akkor a Megváltó oldalsebéből egy hatalmas fénysugár áradt ki és a fény beborította Benedek pápát olyannyira, hogy már nem lehetett látni sem őt, sem pedig Jézust. Egy dicsőséges pillanatnak voltam a szemtanúja, mert közben az angyalok leszálltak az égből és hangosan dicsőítették a Szentháromságot.
Jézus: „Közel van Benedek fiam halála, aki testében és lelkében már eggyé vált Velem.Vértanú halála meg fogja dicsőíteni a Szentháromságot. Fiam halála után még gyorsabban fognak a változások megvalósulni. Egyházamat a pokol erői megrendítik, de megsemmisíteni nem fogják tudni. Mindezt megengedem, mert a szétválasztódás alatt derül ki igazán, hogy kik hűségesek Hozzám.”

Szűz Mária kegyhelyei

2019. 03. 15, Péntek
A Szűzanya megmutatta előre, hogy mi fog történni Csíksomlyón a hamispróféta látogatás alatt, ahol sok magyar ember jelen lesz. Láttam, hogy a hamispróféta azzal a céllal megy oda, hogy romboljon. Édesanyámat megkérdeztem, hogy miért pont Csíksomlyóra fog menni. Ő erre azt felelte:
„Gyermekem, a Sátán azokat a kegyhelyeket veszi célba, ahol én jelen vagyok közbenjárásommal. Csíksomlyó nagyon kedves édesanyai szívemnek, hiszen itt gyűlik össze az én magyar népem. Ezen a kegyhelyen egyesülnek a magyar szívek, melyek megnyílnak Isten felé és felém, mint édesanyjukhoz. A Sátán le akarja rombolni az igaz tiszteletet irántam, hiszen tudja, hogy szeretetemmel sokakat vonzok szeretett Fiam felé. A hamispróféta új tanításokat fog hirdetni és legkülönösképpen a fiatalok szívét akarja megérinteni, mert őket tudja legkönnyebben megtéveszteni. Látogatása nem kegyelem lesz, hanem átok, melyet jelek fognak kísérni. Nem véletlen, hogy látogatása nem a pünkösd búcsúján lesz. Ez a búcsú ugyanis kegyelmekben gazdag, és a Szentlélek ereje különleges módon kiárad ezen a helyen. Mivel ő nem a Szentlélek által lett kiválasztva, ezért elkerül mindent, ami a harmadik isteni személlyel kapcsolatos. Ez az esemény arra fog irányulni, hogy a különböző vallásokat egységre vezessék. Én szeretett Fiam oldalán fogok közbenjárni népemért, hogy sokan megkapják a kegyelmet a tisztánlátásra. Imádkozzatok, mert ez az esemény nagy csapás lesz hazátoknak! Ám higgyetek az ima erejében, mert Isten képes az eseményeket a javatokra fordítani.”
Mária Magdolna


A jezsuita rend elbukik


2019. 03. 21, Csütörtök
Láttam egy élő nagyságú Jézus szíve szobrot, ami előtt jezsuita szerzetesek térdeltek. Az Úr szemeiből könnyek folytak, miközben oldalsebe megnyílt. Láttam, hogy egyes szerzetesek elsírták magukat, míg másoknak kemény szívük volt. Váratlanul Loyolai Szent Ignác megjelent a jezsuiták előtt és hallottam, ahogyan számonkéri őket. A szerzetesek érvekkel próbálták alátámasztani magukat és azt mondták Szent Ignác felé, hogy a világ megváltozott és nekik új módszerekkel kell az embereket Isten felé vezetni, amit a misszió során is alkalmaznak. Szent Ignác tekintete szigorú volt és azt mondta feléjük:
„Én mindent Krisztusra és az Ő evangéliumára alapoztam, ezért is lett a rendünk neve Jézus Társasága. Ti már rég nem azt az utat járjátok, amelyet megmutattam nektek. A modern reform iránti nyitottságotok miatt el fog bukni a rend. Az Úr szíve vérzik, mert az új tanításotokkal szembe mentek az Ő igazságával. Sok jezsuita szerzetes és hívő elfog veszni, akik a tévtanításra hallgatnak. Nagy felelősség van a vállatokon, és nem tudjátok, hogy mit cselekedtek. Ti az értelmet követitek és nem a szív hangjára figyeltek. Szomorú vagyok miattatok, de az Úr akarata az, hogy mindez beteljesedjen.”

Péter a kőszikla


2019. 03. 26, Péntek
Láttam Szent Pétert, ahogyan egy kősziklán ült és sírt. Az Úr Péter elé ment, lehajolt hozzá és azt mondta neki:
„Péterem, ne sírj! Amit látsz az Egyházban már nem fog sokáig tartani. A gonoszok elnyerik jutalmukat, a jók pedig megmaradnak. Egy új élet veszi kezdetét, amit az enyéim csak homályosan láthatnak. A homály hamarosan megszűnik és akkor mindenki tisztán fogja látni, hogy a bűnnek véget vet a szeretet. Az Én szeretetem által új gyümölcsök jönnek létre, amelyeknek a táptalaja az emberi szívekben fog kibontakozni.”

Szent Péter erre azt mondta: „Uram, hiszek Benned és a kimondott szavaidban. A keresztényüldözés alatt megmutattad nekem annak idején, hogy bár minden elveszni látszik, mégis van remény az új életben. Láthattam, az üldözés nem átok volt, hanem kegyelem, mert a keresztények száma nem csökkent, hanem sokasodott. Te mindig mellettem voltál és nem hagytál magamra engem, ahogyan másokat sem. Végül világosan felismertem, hogy semmi nem történhet meg a Te akaratod nélkül.”

Jézus azt mondta:
„Egyházam örökké fennmarad. Az Én testem és vérem alapozza meg az Egyház létezését. Péter őrzi a Menny kulcsait, ám Én vagyok az az ajtó, akin keresztül beléphettek oda. Egyházam most nagy megtisztuláson fog keresztül menni, ami megújulást hoz és nem pusztulást.”
Mária Magdolna
.......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése