2017. 07. 28, Péntek
Találkozás Ádámmal és Évával
Ősszüleink így szóltak: „Az emberiség nagy események előtt áll. A történelem újra meg fogja ismételni önmagát. Az özönvíz után Isten a világot tűz által fogja megtisztítani. Bűnbeesésünk után az őskígyónak még nem volt akkora a hatalma, mint a XXI. században. Mi elkövettük a bűnt, és egész életünkkel vezekeltünk bűnbánatot tartva. A többi lélekkel együtt mi is vártuk a Megváltót a pokol tornácán, ahol sötétség és üresség volt. Jézus Krisztus alászállt a poklokra és magával vitte az igazakat a Paradicsomba. A pokol tornácán megtapasztaltuk Isten irgalmát és szeretetét a bűnösök iránt. Az Úr irgalmas mindazokhoz, akik őszintén megbánják vétkeiket. Ám igazságos azokhoz, akik nem kérnek az Ő irgalmából és megátalkodnak a bűnben. Ne féljetek, mert a büntetés előtt az egész emberiség lehetőséget kap a megtérésre! Ezt a kegyelmet a Szűzanya esdette ki a Szentháromságtól, mielőtt a világ szembesülni fog a büntetéssel. A bűnöknek következménye van. A Földön és a túlvilágon egyetlen bűn sem maradhat tisztázatlanul (kivéve a meggyónt bűnöket). Mindent tisztázni kell, még a legapróbb bűnös gondolatokat is. A Mennyben makulátlan tisztaság uralkodik, hiszen a bűnnek a nyomát sem látni. Törekedjetek arra, hogy a lelketekben tisztaság legyen, mert a lélek állapota meghatározó! Isten nagy jeleket küld nektek az égben és a Földön. Figyeljétek az ég csillagait, amelyek üzennek számotokra! A Szentlélekkel együttműködve értelmezzétek a jeleket! Bizonyára hallottatok arról, hogy 2017. szeptember 23- án az égen látható lesz, amit a Jelenések könyvében olvashattok:
Az égen nagy jel tűnt fel: egy az asszony, öltözete a Nap, lába alatt a Hold, fején tizenkét csillagból korona. Áldott állapotban volt, gyötrelmében és szülési fájdalmában kiáltozott. Most egy másik jel tűnt fel az égen: egy nagy vörös sárkány, hét feje volt és tíz szarva, s mindegyik fején korona. Farkával lesöpörte az ég csillagainak egyharmadát, és a földre szórta. Ekkor a sárkány odaállt a szülő asszony elé, hogy mihelyt megszül, elnyelje gyermekét. Fiút szült, fiúgyermeket, aki majd vaspálcával kormányozza mind a nemzeteket. Gyermekét elragadták Istenhez és az ő trónjához. Az asszony a pusztába menekült, ahol az Isten helyet készített számára, hogy ott éljen ezerkétszázhatvan napig. (Jel 12,1-6)
Gyermekeim, ne az időpont tényével foglalkozzatok, hanem a mögötte álló misztériummal! Az egyház életében nagy fordulat fog bekövetkezni, amely hatással lesz az egész világra. Ez az esemény hosszabb időre meghatározó lesz. Az Ég fájdalommal fogja szemlélni az egyház sorsát. A szakadás egyre nyíltabb lesz és eldől véglegesen, hogy ki kit szolgál. Készítsétek fel lelketeket, mert Isten a jeleket felhívásként küldi, nem pedig a kíváncsiság kielégítésére!”
http://egikegyelmekzapora.blogger.hu/2017/07/28/2017-szeptember-23-esemeny