2017. június 26., hétfő

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Az ártatlanok szenvedése és engesztelése

2017. 06. 22, Szombat
Az égben láttam Jézust térdelni és imádkozni fején a töviskoronával, amely kimondhatatlan fájdalmat okozott neki, hiszen a tövisek folyamatosan beleszúródtak a fejébe és a homlokába. Egy angyal fehér kendőt helyezett az Úr kezébe, aki letörölte homlokáról drágalátos Szent Vérét. Amikor leemelte a kendőt, akkor nem vért láttam, hanem fénycsíkokat. Jézus azt mondta:
„Minden egyes szentgyónással enyhítitek szenvedéseimet, mert begyógyítjátok sebeimet és megdicsőítitek általa a Szentháromságot. Az ördög minden alkalommal elbukik, miután egy bűnös lélek megtisztul a bűnbocsánat szentségében. Gyermekem, sokan nem tudják, hogy a gyónás nem törli el a bűnök után járó büntetést. A bűnök megbocsátást nyernek, de a büntetést a Földön vagy odaát le kell vezekelni. Elmélkedjetek a jóvátétel jelentőségéről! Minden bűn jóvátételt kíván! Az engesztelés önmagában hordozza a jóvátétel gyakorlását, hiszen a saját bűneiteken kívül mások bűneiért is engeszteltek. Az engesztelő hivatás a mások üdvösségéért való harc. Atyám engesztelő áldozatom által kész volt megbocsátani az emberiség bűneit. Gyermekem, az engesztelés által Atyám kész irgalmas lenni a bűnösökhöz, és megadni nekik a megtérés lehetőségét. Az engesztelés magában foglalja a megbocsátást önmagatok, felebarátaitok és Isten felé. Éljetek szüntelen megbocsátásban, mert a szeretet nem lehet teljes megbocsátás nélkül! Az emberek nem lelhetnek békére addig, amíg mindenkinek meg nem bocsátanak a múltban, jelenben és a jövőben. Mit jelent a megbocsátás? A sérelmek, fájdalmak elengedését jelenti, amit mások okoztak nektek, és amit ti okoztatok másoknak. Bizony mondom nektek, az igazán alázatos lelkek készek kibékülést kezdeményezni, még akkor is, ha nem ők voltak a fájdalom okozói. Imádkozzatok, hogy minél több ember megismerje önmagát és le tudja győzni büszkeségét! Bocsássatok meg szeretteiteknek, mert a családi béke értékesebb minden kincsnél! Ha ti nem vagytok képesek túllépni családtagjaitok vétkein, akkor ne várjatok semmi változást az életetekben. A szenvedést nem elkerülni kell, hanem elviselni csendben és alázattal!
Megkérdeztem az Üdvözítőt arról, hogy hogyan tekint azok szenvedéseire, akikkel méltatlanul, rosszul bánnak. Ő így válaszolt: „A fájdalom a lélek gyöngye. Ha felajánljátok a fájdalmat, akkor a gyöngy ragyogóvá, tündöklővé válik. Egyesítsétek az enyéimmel szenvedéseiteket és akkor Én szenvedésem dicsőséges fényével felajánlásotokat érdemmé alakítom kegyelmem által, melyben Atyám tetszését fogja lelni. Az ártatlanok közel állnak szentséges szívemhez. Bár a világ nem törődik velük, de Atyám saját ölébe helyezi őket.” Én: Uram, kik az ártatlanok a Te szemedben? Válasz: „A szelídek, a tisztaszívűek, a béketűrők, az üldözöttek, a szomorúak, a betegek, a szegények, az őszinték, a szüzek, az igaz hitűek, a hűségesek, a törvénytisztelők (egyházi és állami). Az ártatlanok törekednek a bűntől mentes életre. Legyetek ti is ártatlanok!”
Az angyalok a Megváltó vállára terítették a bíborpalástot, és hallottam az Úr hangját, midőn ezt mondta: „Minden szentmisén megemlékeztek a passiómról. Amikor Velem egyesültök a szentáldozás során, akkor mindennél nagyobb kegyelemben részesültök. Ilyenkor az egész túlvilág tekintete reátok szegeződik – kivéve az elkárhozottakat, akik örökre elutasítottak.” Láttam, hogy Jézus feláldozott bárányként ment fel az Atyához hullatva drágalátos vérét. A Mennyei Atya ölébe vette Őt és sebein keresztül tekintett a világra, miközben így szólt: „Fiam áldozatára való tekintettel kész vagyok megbocsátani az egész emberiségnek. Az Ő tökéletes áldozata tartja fenn a világot, amely a bűnben haldoklik. Menjetek Fiamhoz, tanuljátok meg Tőle a szeretet lényegét és rajta keresztül közeledjetek Hozzám, a ti Teremtő Istenetekhez!”
Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1246-az-artatlanok-szenvedese-es-engesztelese

Mennyei korsók

2017. 06. 25, Vasárnap
Az Úr hét kegyelmekkel teli korsót mutatott nekem. Ezek a kegyelmek a Szentlélek ajándékait jelképezték: bölcsesség, értelem, jó tanács, tudomány, lelki erősség, jámborság, istenfélelem. Az angyalok és maga a mi Mennyei Édesanyánk szüntelen merítettek a korsókból és a kegyelmeket a lelkeknek ajándékozták pl. haldoklóknak. Láttam, hogy a korsók újra és újra megteltek, tehát kifogyhatatlanok voltak. Jézus mellém állt és így szólt: „A kegyelmek készek, és sohasem fogynak el. Bőségesen meríthettek a kegyelmekből, csak kérnetek kell. Szeretetem végtelen irántatok! Egyetlen lélektől sem tagadnám meg szeretetemet és kegyelmeimet. Ám szomorú a szívem, mert az emberiség elfordítja arcát Istentől és nem él a megtérés lehetőségével. A bűn igazi lényege a szeretettől való elfordulás. Gyermekem, számtalan lélek szomjazza a szeretetet és a békét. Az emberiség bűneiért engesztelni kell, hiszen minden bűnnel megsértitek a Szentháromságot és hatalmat adtok a Sátán kezébe, hogy uralkodjon fölöttetek és a világ fölött. Az ember bűnbe való beleegyezése nélkül a bukott angyalok nem tehetnek semmit. A Szentlélek ajándékait a bérmálás szentsége által elnyertétek. De minél többet vétkeztek, úgy ezek az ajándékok elhalványulnak a bűn homályától. Kérjétek minden nap Tőlem, hogy erősítselek meg benneteket az erények által. A szentek erényeikkel tűntek ki az egyház életében. Azt akarom, hogy ti is szilárdak legyetek az erények gyakorlásában, mellyel sok lelket Felém vezethettek. Ne csak az ima erejével próbáljátok a környezeteteket megtéríteni, hanem a cselekedetek erejével is! Bizony mondom nektek, az emberek többet tanulnak a szeretet cselekedeteiből, amelyek csendben és alázatban működnek, mint bármi másból.”
Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1247-mennyei-korsok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése