2016. október 29., szombat

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2016. október 8. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Már benne éltek az időben, amikor minden beteljesül, amit korábban Tőlem hallottatok. Az ég és a föld elmúlnak, de az Én hozzátok intézett szavaim soha el nem múlnak. Mint ahogy az eső, amely az égből hull, nem tér vissza, amíg meg nem áztatta a földet és ki nem sarjasztja a növényeket, úgy próféciáim is beteljesülnek a maguk idejében és elvégzik mindazt, amit örök tervemben elhatároztam felőletek.
Gyermekeim! Ez a föld most annyira megromlott, annyira elburjánzott a bűn, ami elégtételt kíván. Minden szavatoknak, cselekedeteiteknek következményei vannak. A bűn következménye a büntetés. A jócselekedetek és Isten törvényeinek megtartása örök jutalom, örök boldogság a Mennyben.
Gyermekeim! Most a nagy megmérettetés óráját élitek. Most, a ti napjaitokban választom szét a bűnösöket az igazaktól. Vigyázzatok hogyan éltek! Legyetek szüntelen halálra készen, mert nagyon váratlanul fog rátörni a halál mindazokra, akik halogatják megtérésüket és jól érzik magukat a bűn posványában, mint disznó a pocsolyában.
Gyermekeim! Tisztítsátok meg lelketeket a gyónás szentségében! Járuljatok Hozzám, Aki a Legméltóságosabb Oltáriszentségben még jelen vagyok köztetek, mert mondom nektek, hamarosan bezárják templomaimat, tévtanításokat és idegen tanokat fognak hirdetni. Hű és igaz papjaimat elhurcolják, megölik. Igaz, hűséges híveim vértanúk lesznek. De ezeknek mind meg kell történnie, mert így világlik ki, hogy ki az igaz és hűséges és ki nem.
Kicsinyeim! Az idő eljött, az óra itt van. Már hirdetik a tévtanításokat. A sátán uralma annyira elharapódzott a földön, hogy ha lehetne még a választottakat is megtévesztenék. Ezért, kicsinyeim, vizsgáljatok meg mindent, hasonlítsátok össze az Evangéliummal és csak azt fogadjátok el, ami azzal megegyezik, minden mást vessetek el, akárki is mondaná azokat. Most olyan nehéz idők jönnek, hogyha meg nem rövidíteném, még a választottak is elbuknának és elhagynának Engem. Rettenetes szellemi harc folyik a lelketekért. A pokol összes démona és ördöge itt hemzseg, és szó szerint keresi, kit nyeljen el. Erősen álljatok nekik ellen a hitben!
Kicsi gyermekeim! Ha látnátok ezt a csatateret, ezt a dúló harcot, háborút, meghalnátok a rémülettől. Kérjétek Tőlem az erős hit kegyelmét, álljatok ellen a gonosznak, soha ne álljatok szóba vele és ne féljetek tőle. Szálljatok szembe vele! Szellemi fegyvereket adtak a kezetekbe. Kérjétek magatokra Szent Vérem védelmét, égi Édesanyátok palástját! Fegyveretek a rózsafüzér legyen, a Szent Mihály ördögűző ima és a Most segíts meg Mária imádság. Ellenfelemet égetik az ima szavai, a rózsafüzér szemei és a ti hitetek megbénítja őket.
Kicsinyeim, ha tudnátok, hogy milyen fölényes győzelmet arattok a gonosz lelkeken hittel teli imáitokkal, nem szűnnétek meg imádkozni. Imáitok kiterjed a világ végéig élő összes lélekre. Bízzatok Bennem, Én legyőztem a világot! Ellenfelem, a sátán, az örök vesztes. Ne higgyetek neki, ne dőljetek be hazugságainak! Ragadjátok meg értetek átszegzett kezemet! Erősítsétek meg lelketeket drága Szent Testemmel és Véremmel a Szentáldozásban!
Gyermekeim! Mindet megadtam nektek. A leghatalmasabbat, a legnagyobb kincset, saját Magamat bíztam rátok. Isten-hordozók vagytok!
Gyermekeim, ne alacsonyodjatok le a gonosz lelkekhez, ne érjen föl hozzátok az ő támadása! Erősen bízzatok Bennem, az örök Győztes Én vagyok, a sátán csak annyit tehet, amennyit megengedek neki a lelketek javára azért, hogy üdvösségre vezesselek benneteket.
Kicsinyeim, az idő itt van. Már benne éltek a végső nagy harcban, amelyet Édesanyám Szeplőtelen Szívének diadala követ. Most van a harc az antiegyház és az Egyház között, az antievangélium és az Evangélium között. Most dől el örök sorsotok attól függően, hogy kihez csatlakoztok: Istenhez vagy a sátánhoz. Ne ragaszkodjatok itt a Földön semmihez és senkihez! Határolódjatok el a mammontól, a testtől, a hatalomtól és minden bűntől, ami hamis csillogás és a pokolra vezet. Merüljetek el izzó szeretetemben! Szeretetem olyan, mint az izzó lángtenger, amely lángol, de nem éget, lágy, puha és csodálatos fény, derű, örök boldogság.
Gyermekeim! Merüljetek el Istenben, Akiben éltek, mozogtok és vagytok. Istenben, az örök, végtelen szeretetben, Aki három és mégis egy. Az Atyában, Aki az Ő legdrágább Egyszülöttjét adta értetek, hogy aki Benne hisz el ne vesszen, hanem örök élete legyen. A Szentlélekben, Aki megtanít titeket mindenre, amit a megtestesült Ige mondott nektek. Ő az, Aki befejezi a Megváltás művét. Aki betölti szíveteket Isten lángoló szeretetével, Aki imádkozik bennetek Isten tetszése szerint. Ó, kicsinyeim, ha fölfognátok, milyen hatalmas kincs birtokosai vagytok, szemétnek tekintenétek az egész világot, ami valójában az, Istenhez képest.
Kicsinyeim! Leszálltam értetek Atyám dicsőségéből és az Én dicsőségemből és egy szegény kisgyermekként jöttem a világra egy istállóban. De Mária és József szeretete mindenért kárpótoltak Engem. A legnagyobb gazdagság és fényűzés nem adott volna ezred annyi boldogságot sem, mint ennek a két embernek a gondviselő, tiszta szeretete. A Szent Család a Szentháromság szimbóluma lett ezen a világon. Akkor teljesült be a teremtés örök elgondolása, miszerint Isten az embert férfinak és nőnek teremtette és utódokkal ajándékozta meg. Ez a Szent Családban, Bennem, Máriában és Józsefben teljesült be Isten örök terve szerint. És azért teljesülhetett be, mert a Szent Családban Isten szeretete uralkodott és mind a hárman tiszta szívből szerettük egymást. Ó, ha felfognátok, hogy a világon a legnagyobb érték a szeretet, nem futnátok mulandó, hamis bálványok után, és ha felfognátok, hogy miért ezt adtam főparancsba, minden erőtökkel törekednétek a szeretetre és kérnétek a Szentlelket, hogy Ő szeressen bennetek és általatok, mert ez az egyedüli boldogság és az örök élet csírája, amely az üdvösségre visz.
Drága kicsinyeim! Szeressétek Istent teljes szívetekből, teljes erőtökből és egész elmétekből, egymást pedig úgy, ahogy Én szerettelek titeket, amikor még az életemet is odaadtam értetek.
Gyermekeim, vigyázzatok, mert a sátán nagyon ravasz. Mindennek kiforgatja az értelmét. Őrizzétek meg a keresztény értékeket, amelyekre példát adtam nektek, ne adjátok föl soha hiteteket és a sorrendet a szeretetben mindig tartsátok meg. Az első az Isten, a második a felebarát, amelybe ti is beletartoztok. Ne tegyétek egyenrangúakká az állatokat és a növényeket az emberrel és ne tegyetek egyenlőséget a keresztény hit és más vallások között. Ti különösen, akik beleszülettetek az Általam alapított katolikus, egyetemes Egyházba, a legtöbbet kaptátok és a legtöbbről adtok számot. Ne hagyjátok magatokat félrevezetni, hogy összemossák a vallásokat. Ti ragaszkodjatok az Én tanításomhoz, váltsátok tettekre az Evangéliumot és járuljatok minél gyakrabban a szentségekhez! Gyónjatok, áldozzatok, vegyetek részt a Szentmisén minden vasárnap, de ha tudtok, hétköznap is! Ez a ti erőforrásotok, mert akkor Én bennetek élek és Velem nem bír el a sátán.
Megáldalak benneteket Szívem végtelen szeretetével és hűségével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: 1Tessz 2, 13: „Isten szava”
2016. október 9. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Vigasztaljatok és engeszteljetek Engem, mert nagy szomorúság tört Rám! Meghamisítják az Evangéliumot és meghazudtolják szavamat. Mondom nektek, mindazok, akik ezt teszik, rájuk érvényesek Szent Pál Galatákhoz írt szavai: „Átkozott legyen, aki mást hirdet, mint amit tőlünk hallottatok! Újra mondom: átkozott legyen!” Én pedig azt mondom majd nekik, amikor ítéletre megjelennek színem előtt: takarodjatok átkozottak az örök tűzre, amely az ördögöknek és csatlósainak készült! Ott lesz sírás és fogcsikorgatás örökkön-örökké.
Drága gyermekeim! Tartsatok ki mellettem hűségesen mindhalálig, még véretek kiontása árán is! Mert sokkal jobb Értem meghalni szeretetből és hűségből, mint Engem elhagyva az örök tűzre kerülni. Ne okozzatok fájdalmat Nekem hűtlenségetekkel, és ne kövessetek el bűnt! Most különösen időszerű, hogy nagyon kérjétek a Szentlélek megvilágosító kegyelmét és erejét, hogy átlássatok álnokságiakon és hazugságaikon. Ez egy ál-irgalmasság, ami által a maguk dicsőségét hajszolják. Mindenkinek eleget akarnak tenni, miközben Engem újra meg újra elárulnak és kiszolgáltatnak, halálra gyötörnek és keresztre feszítenek. Az ingatag hívőket a pokolba taszítják, és ezzel hiábavalóvá teszik értük hozott szenvedéseimet és kínhalálomat. Erre az időre mondtam: hogy a választottak kedvéért megrövidítem az időt, nehogy ők is áldozatul essenek, mert ha lehet, még őket is meg akarják téveszteni.
Gyermekeim! Ez egy szellemi harc. Életre, halálra megy a küzdelem. A sátán és démonai hadat üzentek, és csatlósaival együttműködve az ártatlanok lelkére törnek. Az egyszerű embereket be akarják hálózni, hogy pokolra taszítsák őket. Újra mondom, gyermekeim, kérjétek magatokra a Szentlélek megvilágosító kegyelmét, erejét és a hitet, hogy hitetek erejével szálljatok szembe a gonosszal, aki most százszor, milliószor jobban támad, mint valaha. Ordító oroszlánként acsarkodik rátok, keresi, kit nyeljen el.
Gyermekeim! Ti most a történelem legnehezebb korszakában éltek. Felüdülés lesz számotokra a nagy keresztényüldözés, amikor hűségeteket kimutatva Irántam, bátran mentek a halálba, mert tudjátok, a lelketek kiszabadul porsátor testetekből, és egy örökkévalóságon át színről-színre fogtok látni Engem. Nem fogtok tudni betelni Velem, és az örök boldogság részesei lesztek. De jaj azoknak, akik hűtlenül elhagytak, és hátat fordítanak Nekem! Különösen azon papjaimnak lesz százszorosan jaj, akik fölzárkóznak azok mögé, akik az antievangéliumot hirdetik és az antiegyházat támogatják. Ez a végső összecsapás az Egyház és az Evangélium ellenségei, és az igaz Egyház és az igaz Evangélium képviselő között, most van kialakulóban. A földalatti Egyház, akik a rejtekben imádnak és az igazságban mutatják be a legszentebb Áldozatot, a Szentmisét és már feltűnőben van. Az antiegyház, akik nyíltan hirdetik az eretnekséget, megcsúfolnak, kigúnyolnak Engem, megmásítva szavaimat, amelyért a Véremet ontottam és kereszthalált haltam. Erre mondtam: ne menjetek utánuk! Inkább meghaljatok, mintsem hogy beálljatok soraikba! Az Isten egyedül Én vagyok. Az Atya Fia, Aki a világba jöttem azért, hogy megváltsalak benneteket bűneitektől. Emberré lettem, hogy személyes kapcsolatba kerüljetek Velem. Egyedül Engem imádjatok a legszentebb Oltáriszentségben, Aki ott valósággal jelen vagyok, és ahol Én vagyok, ott van Atyám és a Szentlélek is. Tanítványaimnak ezt mondtam: óvakodjatok a farizeusok kovászától! Nektek is ezt mondom: határolódjatok el az eretnekséget hirdetők tanításától! Én ugyanaz maradok tegnap, ma és mindörökké. Szavaim lélek és élet, amely örök és megmásíthatatlan. Nincs új Evangélium, nincs más megváltás. Ami azon kívül van, amit Tőlem hallottatok, az hazugság és az ördög cselvetése, hogy kárhozatba taszítsa azokat, akik azt követik.
Gyermekeim! Most különösen nagy szükségetek van arra, hogy amíg még lehet, járuljatok a szentségekhez, imádkozzatok igaz, hűséges papokért, akik majd a rejtekben is bemutatják a Szentmisét, meggyóntatnak és megáldoztatnak benneteket.
Kicsinyeim, az események zajlásából fölismeritek, hogy a végidőket élitek. Ez az egész már nem tarthat sokáig. A sátán érzi, hogy kevés az ideje és az utolsókat rúgja. Eszeveszett dühében minden eszközt megragad, hogy minél több lelket taszítson a kárhozatba. Eddig a három fő irányt követte: a hatalom, a test és a bírvágy bűneit, de most minden eddiginél veszélyesebb területet hódít meg, darabokra szaggatva Egyházamat és meghamisítva az Evangéliumot az eretnekség áldozataivá téve jámbor gyermekeimet. Én Magam imádkozom értetek Atyám előtt, hogy megmentse a kicsinyeket, hogy ne dőljenek be a hamisságnak, a hazugságnak, mert akik nem ismerik az igaz Evangéliumot, azok közül sokan el fogják hinni ezt az ál-irgalmas antievangéliumot.
Drága gyermekeim! Mindezt azért engedem meg, mert mindhalálig való hűségetek és Irántam való szeretetetek által akarok megdicsőülni bennetek, bizonyítva ezzel ellenfelem előtt, aki kikérte Tőlem száz évre az Egyházat. A szent Testemen, Véremen és Igémen alapított egyetemes, katolikus Egyházon a pokol kapui nem vehetnek erőt. Ezt szellemi értelemben kell értenetek. Mert ha eljön az idő, hogy a Vatikánban kő kövön nem marad, melynek előképe Jeruzsálem volt, ahol nem ismerték föl látogatásuk idejét, ahol Engem, Megváltójukat keresztre feszítettek. Most ugyanúgy az antiegyház és az antievangélium képviselői elárulnak és keresztre feszítenek Engem. Ezért büntetésük látványos lesz, és nem marad el. De mindazok a lelkek, akik együttműködnek kegyelmemmel, olvassák üzeneteimet, amelyet azért adok, hogy fölismerjék a jelen idők aktualitásait. Kitartanak az igazságban, és az életüket fogják adni Értem. Őbennük dicsőülök meg és ők lesznek megújult Egyházam magvetései.
Gyermekeim, ez a korszak hamarosan lezárul. Az ördög csak annyit tehet, amennyit Én megengedek neki. Hamarosan feltűnik az Antikrisztus, akinek az ideje a Szentírásból tudott három és fél év. Utána visszatérek dicsőségemben, és szám leheletével elsöpröm a gonoszt. Szent angyalomnak megparancsolom, hogy a bukott főangyalt, a sátánt kötözze meg ezer évre, és vesse a pokol fenekére, a kénköves, tüzes tóba. Akkor fellélegzik a világ és elkezdődik az ezer éves béke uralma.
Kicsinyeim, tartsatok ki mindhalálig, kérjétek magatokra a hűség, a hit és a szeretet kegyelmét, a lelki erőt és a mindhalálig való kitartást. Megígérem, hogy mindazok, akik ezt kérik Tőlem, megtapasztalják állandó segítő jelenlétemet, és osztozni fognak dicsőségemben, az örök boldogságban.
Drága kicsinyeim! Szavaim mind beteljesülnek, tartsátok meg az abban foglaltakat, vegyétek halálosan komolyan figyelmeztetéseimet, amelyet mindnyájatok üdvösségére adtam. Mindennap imádkozzátok el háromszor a Szent Mihály arkangyal imát, és legalább egyszer a Most segítsd meg Mária imát!
Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: Gal 1, 6-10: „Csodálkozom, hogy attól, aki meghívott titeket Krisztus kegyelmére, ilyen hamar átpártoltatok egy más evangéliumhoz, jóllehet nincs más (Evangélium); legföljebb néhány ember akad, aki megzavar titeket, és igyekszik elferdíteni Krisztus Evangéliumát. De ha akár mi, akár egy mennyei angyal más Evangéliumot hirdetne nektek, mint amit mi hirdettünk: átkozott legyen! Amint már kijelentettük, most újra megismételjük: Ha valaki más Evangéliumot hirdetne nektek, mint amit tőlünk hallottatok: átkozott legyen! Az emberek kedvét keresem ezzel vagy az Istenét? Talán embereknek akarok tetszeni? Ha még emberek tetszését keresném, nem volnék Krisztus szolgája.”
2 Kor 13, 3: „Krisztus szól” Kol 4, 5: „Az időt jól használjátok fel.”

2016. október 10. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Nagy örömöm telik bennetek. Kiválasztottalak titeket, hogy hallgassátok, tettekre váltsátok és terjesszétek szavaimat. Az ég és a föld elmúlnak, de az Én Igéim soha el nem múlnak. Szavaim lélek és élet. Örök életet ad mindazoknak, akik tettekre váltják, és tanításom szerint élnek, de örök halál azoknak, akik figyelmen kívül hagyják és a széles úton járnak, amely a kárhozatra visz.
Drága gyermekeim! Törekedjetek a keskeny úton menni, amely az életre visz! Sajnos csak kevesen találják meg azt. A keskeny út az Evangélium életté váltása. Az állapotbeli kötelesség teljesítése és a feltétel nélküli, önzetlen, tiszta szeretet megélése. Mit jelent a helyes Istenszeretet? Istent önmagáért szeretni azért, mert öröktől fogva van és szeretni Őt mindenért, jóért és rosszért egyaránt. Ebben benne van az Isten iránti feltétel nélküli bizalom és hit, hogy hisztek abban, hogy ha Isten meg is engedi a rosszat, azt a ti javatokra fordítja. Hisztek abban, hogy szükségetek van a szenvedésekre, a keresztekre, hogy Isten kipróbálja hűségeteket és engedelmességeteket, hogy akkor is szeretitek-e Őt, ha nem az történik, amire ti vágyakoztok. Olvassátok el Jób könyvét, hogy mennyi rosszat és szenvedést engedtem meg vele kapcsolatban, amikor kikérte őt a sátán. Jób mindezek után megmaradt hűségesen Mellettem. Nem lázadt Ellenem és nem vétkezett. Vegyetek róla példát! Amikor imádkoztok, dicsőítsetek Engem Önmagamért és mindazért, amit megengedek és azokért is, amitől megőrizlek benneteket. Vakon bízzatok Bennem és hagyatkozzatok Rám teljesen! Az ilyen bizalommal teli ima és ráhagyatkozó magaviselet dicsőít meg Engem bennetek a legjobban. Amikor kértek, a Miatyánk szavaival kérjetek: „Uram, legyen meg a Te akaratod!” Rólam vegyetek példát, ahogy a Gecemáni-kertben imádkoztam. Mint Isten, előre láttam minden gyötrelmemet, kínszenvedésemet és kínhalálomat. Mint ember rettenetesen szenvedtem tőle és vérrel verítékeztem, mégis ki tudtam mondani: „Atyám, ne úgy legyen, ahogy Én akarom, hanem ahogy Te!” Ha ti is így imádkoztok, csodákat fogtok megtapasztalni, mert minden emberi elképzeléseteket felülmúlóan gondotokat fogom viselni, megtapasztaltatom veletek isteni, szerető jelenlétemet jutalmul azért, mert minden bizalmatokat Belém helyeztétek.
Most rátérek a felebaráti szeretetre. Önzetlenül, tisztán, viszonzást nem várva segítsétek rászoruló testvéreiteket! Irántam való szeretetből bocsássatok meg egymásnak, és amikor segítetek és jót cselekszetek, mindig szavaim lebegjenek előttetek: „Amit a kicsinyek közül eggyel tesztek, azt Velem teszitek!” Itt most fontossági sorrendet írok elő nektek: a legelső a hit-testvéreiteken való segítség legyen! Ti Énbennem testvérek vagytok, és egy családot alkottok. Ha egy testvérnek segítetek, akkor ő miattatok fogja magasztalni és dicsőíteni az Én Nevemet. Ezzel egyenrangú a legbelsőbb kör, a család; a házastárs, a gyermek és a szülők szeretete. Ők legyenek számotokra az elsők, mert állapotbeli kötelességetek róluk gondoskodni. A harmadik kör az általános szeretet, amikor egy ismeretlennek jót tesztek, vagy a koldusnak alamizsnát adtok, ez a külső kör. Itt is ki kell mutatni a szeretetet és a segítőkészséget, de korántsem olyan mértékben, mint az első két körben.
Drága kicsinyeim! Nagy szeretettel tanítalak benneteket, mert tudom, hogy tettekre váltjátok szavaimat és ezzel megdicsőítitek Nevemet.
Fogadjátok megerősítő áldásomat, melyet Szívem minden emberi értelmet meghaladó, túláradó szeretetével adok rátok, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Mk 4, 1: „Jézus tanít”
2016. október 15. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottai! Nagyon szomorú a lelkem, de mindaz, ami ezután történik, annak meg kell lennie. Nagy keresztényüldözés vár rátok, de így válik külön a búza a pelyvától, az igaz a képmutatótól.
Gyermekeim! Legyetek éberek, mert ellenségetek, a sátán, ordító oroszlán módjára körüljár és keresi, kit nyeljen el. Erősen álljatok ellene a hitben! Ezt mondtam: „aki Bennem hisz, üdvözül.” Üdvösségetek alapja a ti hitetek. Ha hitben éltek ezen a világon, akkor hitetekre fölépíthetitek az életszentséget, aminek egyenes következménye az örök élet, az örök boldogság.
Drága kicsinyeim! Ne szomorkodjatok azért, ami eljön. Inkább vértezzétek fel magatokat a legerősebb, leghatásosabb imákkal, kérjétek magatokra Szent Vérem oltalmát, Égi Édesanyátok palástját és soha ne felejtsétek: a hittel teli ima hegyeket mozdít. Legyen bármilyen nagy akadály, ha hittel kéritek, Én lebontom azt. A sátán örökké akadályokat gördít elétek, hogy ne tudjatok imádkozni, hogy elvegye az időt, hogy ne tudjatok Rám figyelni, Rám gondolni, hogy megingasson titeket a Belém vetett hitben és kiábrándítson. Amikor pedig elveszítettétek lelketekből a reményt és a derűt, akkor leteper, depresszióba, majd az öngyilkosságba dönt. Újra mondom, drága kicsinyeim, ne álljatok szóba a sátánnal! Soha ne engedjétek ki a derűt a szívetekből! Gondoljatok arra, hogy Én, a Második Isteni Személy, Aki lakást vettem bennetek, a lelketekben trónolok, mert le akarlak foglalni titeket Magamnak. Azt akarom, hogy ti legyetek az Én meghosszabbított kezem, lábam, szemem, fülem, amely a szeretetet gyakorolja a felebarát felé. Azt kérem, hogy lássátok meg a nyomorultat, a rászorulót, hogy meghalljátok ínségében felétek szálló kiáltásaikat és odamenjetek hozzá, fölemeljétek, tanítsátok őket az Evangélium megismerésére. Mutassatok mindenkinek példát arra, hogy az Istenbe vetett hitetek a Velem való személyes kapcsolatban teljesedik ki. Azért lettem Emberré, hogy láthatóvá váljak előttetek, hogy példámmal buzdítsalak titeket, hogy kövessetek Engem az önmegtagadás és a kereszthordozás keresztútján és végül, ha kell, az élteteket is áldozzátok oda Értem, mert senkinek sincs nagyobb szeretete, mint aki az életét adja Istenért, vagy a barátaiért.
Drága gyermekeim! Az idő elszáll. Az életetek a földön rövid. De nem mindegy, hogy ezt az időt hogyan töltitek, amíg e testben éltek. Ha hiábavalóvá teszitek magatokban kegyelmeimet, az életetek, az idő az enyészetbe hull. Nincs értéke és az ezért járó súlyos következményeket viselnetek kell. De ha együttműködtök kegyelmeimmel, százszoros bő termést hoztok, lelkek millióit, milliárdjait menthetitek meg életáldozataitokkal, szenvedéseitekkel, életpéldátokkal és imáitokkal. Erre törekedjetek, hogy Szent Vérem senkiért ne omoljon hiába, hogy enyhítsétek szomjamat, amelyet a keresztfán, a bűnösökért kiáltottam: „Szomjazom!” Ha megteszitek, amit kérek, nagy enyhülést nyújtotok Nekem és királyi gazdagon érkeztek meg a Mennybe, az örök boldogságba.
Gyermekeim! Zárjátok be a fületeket e világ harsogása előtt, ne vegyetek részt semmitmondó, enyészetbe hulló programjaikon! Keressétek a Velem való csöndes együttlétet, akár az otthonotokban, vagy a templomban! Én ott élek a szívetekben és a szobátokban is, és mindenütt hallom imáitokat és válaszolok is rá, kinek-kinek rátermettsége és hite szerint. Sokszor a körülményeket alakítom, máskor pedig sugallatokkal vezetlek benneteket.
Drága gyermekeim! A keresztről szólok most hozzátok: nézzetek föl Rám, Sebekkel és Vérrel borított Istenemberi ártatlan Testemre! Ne riadjatok vissza a látványtól! Eltorzult arcomtól, amely inkább hasonlít egy torzóra, mint egy emberre. Ne riadjatok vissza Véremtől, amely patakzik egész Testemből, hogy lemossa a világ szennyét, mocskát és bűnét. Magasztaljátok az Én végtelen szeretetemet, amely önmagát emésztette föl, hogy meghaljon értetek, hogy ti is ott legyetek, ahol Én, és lássátok dicsőségemet. Tudom, gyermekeim, hogy dicsőségem, szépségem, szeretetem sokkal vonzóbb számotokra, mint a kereszten látott torzó, elcsúfított testem, de ez volt az ára megváltásotoknak, annak, hogy megnyitottam előttetek Atyám országának kapuját. Ezért azt kérem tőletek, ne múljon el nap, hogy legalább egyszer ne gondolnátok arra a hatalmas váltságdíjra, amelyet értetek fizettem a keresztfán. Elmélkedjetek az Én kínszenvedéseimen és kereszthalálomon! Kérjétek hogy részesüljetek annak kegyelmeiben! Ha pedig megosztom veletek hatalmas keresztem picike szálkáját, ne jajongjatok, ne lázadjatok, hanem gondoljatok arra, hogy mekkora kegyelem ez Részemről felétek, mert a kereszt visz az üdvösségre. Én minden rosszból jót hozok ki.
Drága gyermekeim! Elmélkedjetek gyakran kínszenvedéseimen és kereszthalálomon, valahányszor letérdeltek a tabernákulum előtt! Mindig ez lebegjen a szemetek előtt: mekkora árat fizettem a lelketekért. Teljes szívetekből kívánjátok és kérjétek a kegyelmet, hogy lelkek megmentőivé legyetek! Áldozataitok és szenvedéseitek által Én mentsem meg a lelkek sokaságát, mert ez dicsőíti meg Nevemet legjobban és manapság erre van a legnagyobb szükség. Az emberek éhezik és szomjazzák az igazságot. Lelkük megváltásért kiált, és az isteni tanítás helyett szeméttel és ocsmánysággal tömik a lelküket. Az emberek szomjaznak, vágynak a szeretetre, és ahelyett, hogy a szentségben, az Istenben keresnék, csak még mélyebbre süllyednek a hamis szeretetben, amelynek már a jelentését is megcsúfolták, kigúnyolták a bujaságban, a mezítelenségben és a paráznaságban.
Gyermekeim, ha látnátok, mily mélyre süllyedt az ember, aki Isten nélkül akar boldogságra jutni! Egyenesen a sátán undorító, fekete karmaiba zuhan, csapdájában vergődik, kimondhatatlanul gyötrődik, és ha meg nem tér bűneiből, gyötrelme egyre csak fokozódik, és az örökkévalóságban folytatódik.
Gyermekeim, halálosan szomorú a lelkem, minden elkárhozott gyermekemért vérkönnyeket sírok. A világ végezetéig gyötrődöm miattuk, mert hiábavalóvá tették rettenetes kínszenvedésemet, kereszthalálomat, Megváltásom hatalmas művét magukban. Nagy méltóságot kaptatok, amikor Atyám megteremtett benneteket. Ez a méltóság az Istenképűség, mert Ő a saját képére és hasonlatosságára alkotott meg, értelmet és szabad akaratot adott nektek. Ezt azért kaptátok Atyámtól, mert azt akarta, hogy szabad akaratotokkal döntsetek Mellette és döntésetek következményeként az Én képemet kell a lelketekben hordoznotok. Vagyis, aki rátok néz, Engemet kellene felismerni bennetek. Ez pedig nem más, mint a jóság és a szeretet, amelyet főparancsba adtam. Ha megélnétek a szeretetet úgy, ahogy Én arra példát mutattam, mindannyian szentek lennétek. Engem ismernének föl bennetek és már itt a földön a Mennyországban élnétek, mert ezt tanítottam: a Mennyország köztetek van. Arról ismernek föl titeket, hogy Hozzám tartoztok, hogy szeretetben éltek egymással. Nincs más szeretet, mint az Isten. Csak az az ember tud igazán szeretni, aki Istenben gyökerezik. Én vagyok a Szőlőtő, ti a szőlővesszők. Ha lemetszik Rólam a vesszőt, elszárad. Ha elszakadtok Tőlem és tanításom megtartásától, a kárhozat fiai lesztek.
Gyermekeim! Szavaim oly egyszerűek és világosak. Ne bonyolítsátok az életeteket! Éljetek tisztán és egyszerűen! Józanságotokat soha el ne veszítsétek, értelmetekkel csüngjetek tanításomon és életetekkel váltsátok tettekre, mert mindaz, aki Rám, a Sziklára építette házát, szilárdan megmarad. Jöhetnek a megpróbáltatások és a szenvedések: aki Istenbe veti bizalmát és reményét, soha meg nem szégyenül, de aki Nélkülem akarja megvalósítani önmagát, annak nincs reménye és romhalmazzá válik. Én vagyok, a ti Megváltótok, Üdvözítő Istenetek, Aki veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. Nélkülem semmit nem tehettek. Járuljatok Hozzám, amíg még veletek vagyok feltámadott Testemmel és Véremmel, Szent Jelenlétemmel a Legméltóságosabb Oltáriszentségben! Hatalmas kegyelmet akarok kiosztani mindnyájatoknak, akik tiszta lélekkel járultok a szentségekhez, a Szentáldozáshoz, és teljesen megnyitjátok Előttem lelketek ajtaját. Akkor megtöltöm szíveteket az Irántam való buzgó szeretettel, megerősítem lelketeket, hogy tudjatok áldozatokat hozni másokért. Célt és értelmet adok életeteknek és boldoggá teszlek benneteket. Elepedek a vágytól, hogy meghalljátok és tettekre váltsátok szavaimat!
Drága kicsinyeim! Erre áldalak meg benneteket Szívem végtelen, minden emberi értelmet felülmúló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Zsid 1,1-3: „Sokszor és sokféle módon szólt Isten hajdan az atyákhoz a prófétákban; ezekben a végső napokban Fiában szólt hozzánk…”

2016. október 28. Itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Nagy örömöm telik bennetek. Az égben a szent angyalok és mindenekelőtt Legszentebb Édesanyám együtt örülnek Velem minden olyan léleknek, akik buzgólkodnak Isten szeretetében és igyekeznek tettekre váltani parancsait.
Kicsinyeim! Ti valóban boldogok vagytok már ezen a Földön, mert megélitek a nyolc boldogságot, Belém vetett hitetek és bizalmatok mértékében. Boldogságotok pedig kiteljesedik a Mennyben és örökkön-örökké egyre csak fokozódik és végeláthatatlan szeretet- és boldogságaktusokban teljesedik ki. Felfogni nem tudjátok azt a mennyei örömöt, boldogságot, teljes örök boldog életet, amelyet Isten azoknak készített, akik Őt szeretik.
Kicsinyeim! Maradjatok meg ezen az úton! Életetek legfőbb célja és feladata a lélekmentés legyen, mert egyedül ennek van értelme és értéke Előttem. Erre teremtettelek, és ez az Én tervem miden lélekkel. Ezt mondtam: hirdessétek az Evangéliumot minden teremtménynek! Ez minden megkeresztelt keresztény emberre vonatkozik, mert az Evangélium hirdetése a legfontosabb szükséglet, a legnagyobb, amit ember birtokolhat, mert ez az Én tanításom, Aki ezért születtem erre a világra, hogy Atyám igéjét közöljem veletek. Ezért áradt ki rátok a Szentlélek az Én Mennybemenetelem után, hogy eszetekbe juttassa mindazt, amit tanítottam nektek.
Gyermekeim! Aki ismeri az Evangéliumot és tettekre váltja, annak már a Földön örök élete van. A szülők, a tanítók és minden ember a legnagyobb kincset adja tovább azzal, ha az Evangéliumot megismerteti a környezetében élő emberekkel. Higgyétek el, ez a legfontosabb cselekedetetek.
Manapság ezzel ellentétben eltorzítják az igaz Evangéliumot és a hangsúlyt a szegények anyagi megsegítésére fektetik, ami másodlagos, mert a lélek sokkal magasabb rendű, mint a test. A lélek élete örökké tart, míg a test porból lett és porrá lesz. Ezért a lelki kincseket kell legelőször is tovább adni, és a lelket az üdvösségre juttatni, mert kedvesebb Előttem az, ha egy lélek üdvözül, akkor is, ha éhen halt, mint Lázár a gazdag ember kapujában, mert Én örökre megvigasztalom és kárpótolom őt. De ha egy ember csak anyagi segítséget kap, mint a gazdag, akinek mindene megvolt, de fösvénységében nem segített Lázárnak, ezért elkárhozott. Ebből a bibliai példabeszédből nagyon jól látjátok a különbséget. Ezért azt mondom nektek, hogy fektessétek a hangsúlyt a lélekre. Szent Pál azt írja, hogy elsősorban a lelki testvéretek szükségén enyhítsetek. Mindez azért van, hogy miattatok magasztalják az Istent. Mert ha egy hitetlennek segítetek, még ha meg is tölti a gyomrát, utána káromol Engem, az ugyanúgy a kárhozatára válik. De egy hívőnek a hitét erősíti meg, ha azt tapasztalja, hogy egy lelki testvére a szükségében segít rajta.
Kicsinyeim! Mindezt azért mondtam el nektek, hogy lássatok tisztán a mai zűrzavaros időben. Az ördög az utolsókat rúgja. Tudja, hogy közel van működésének a vége. Hamarosan ezer évre megkötözöm, és akkor már nem tud semmit sem tenni a Földön. Nem tud kísérteni, megtéveszteni, rombolni. Most a legnagyobb pusztítást végzi, mert egyenesen a lelkek ellen támad. Hamis tanításokat szór, mint pelyvát a búza közé, rengeteg lelket megtévesztve ezzel, akiket a kárhozatba akar taszítani. Ezért, kicsinyeim, ma a feladatotok elsősorban a lelkek megmentésére irányuljon. Hirdessétek nekik a tiszta, meghamisítatlan evangéliumi tanítást, és buzdítsátok őket parancsaim megtartására! Mindenekelőtt a bűnbánatot hirdessétek és azt, hogy van számonkérés, tisztítótűz és pokol. Erre áldalak meg benneteket kicsinyeim, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Mk 12, 29-30: „Jézus így válaszolt: „Ez az első: Halld, Izrael! Az Úr, a mi Istenünk az egyetlen Úr. Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése