2015. november 15. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Az idő közel. Készüljetek! Hamarosan a véreteket fogják ontani Értem. Ne féljetek! Én mindig veletek vagyok. Megadom nektek a bátorságot, az erőt és az erős hitet, hogy bátran megvalljatok Engem, és az életeteket adjátok Értem. Hősökké, szentekké formállak benneteket. A vértanúság nagy kegyelem. Már most adjatok érte hálát! Zengjetek Nekem dicsőítő himnuszokat, minden nap imádkozzátok el a Te Deumot! A Mennyben olyan boldogság vár rátok, aminek még a töredékébe is belehalna gyönge testetek.

Kicsinyeim! Ez a világ elmúlik. Örömeivel és bánataival elenyészik. De a lelketek örök és halhatatlan. Erre vigyázzatok! Az mindegy, hogy mikor haltok meg. Csak egy a fontos, hogy a lelketek hova megy, amikor kirepül porsátor testetekből. Én leszálltam közétek Atyám öléből. A keresztfán mindnyájatoknak megszereztem az örök üdvösséget. Kizárólag rajtatok múlik, hogy elnyeritek-e vagy sem. Ha követtek Engem az evangéliumi életszentség útján, és kitartotok mindhalálig, üdvözültök. Én mindnyájatokat meghívlak az örök életre. Itt a földön az önmegtagadásra, a kereszthordozásra, országomban pedig az örök dicsőségre.

Gyermekeim! Ma még választhattok. A döntés a ti kezetekben van. A halál egy pillanat, és hirtelen, váratlanul jön. Utána lezárul életetek, és eldől örök sorsotok. Cselekedeteitek alapján lesztek megítélve. Ha nincs bennetek szeretet, hanem a gyűlölet vezérel benneteket, a pokolba kerültök, ahol ugyanazt kapjátok vissza, amit a másik embernek okoztatok. De ha a szeretet törvénye vezérli cselekedeteiteket, akkor elnyeritek az üdvösséget, a Mennyben az örök boldogság részesei lesztek.

Kicsinyeim! Ellenfelem most jobban kísért benneteket, mint bármely korban. Tudja, hogy kevés az ideje, mert hamarosan vissza lesz taszítva a pokol mélyére. De addig minél több lelket akar magával rántani az örök kárhozatba. Mindezt azért teszi, mert gyűlöl benneteket, és irigy rátok, hogy ti bejöhettek a Mennybe, ahonnan ő engedetlensége miatt letaszíttatott. Ő a nagy hazudozó, a hazugság atyja. Soha ne álljatok szóba vele! Ne engedjétek meg neki, hogy gyötörjön benneteket! Torztükröt tart elétek. Szépnek és jónak festi le a bűnt, az életszentséget pedig rossznak és unalmasnak. Ó pedig mily boldogok azok, akik szentül élnek! Szüntelenül élvezik társaságomat, és megtapasztalják állandó szeretetteljes Jelenlétemet. Kimondhatatlanul boldogok azok a lelkek, aki kisdedként keblemre simulnak, és feltétel nélkül bíznak Bennem. Az ilyen lelkeket nem tudja kétségekkel gyötörni a sátán. A derű állandó vendég a lelkükben. Ők valóban megélik a nyolc boldogságot. Minden élethelyzetben boldogok, mert Én minden szenvedés és szorongatás fölött állok, és Én vagyok végső céljuk, örök Boldogságuk.

Kicsinyeim! Kimondhatatlan boldogság Velem járni a földön életetek keresztútját. Még akkor is, ha szenvedtek. Ezt mondtam: az Én igám édes, az Én terhem könnyű. Ez azt jelenti, hogy ha magatokra veszitek az Én igámat, akkor Én vezetlek benneteket az üdvösség útján, ami kimondhatatlanul édes, mert tudjátok, milyen boldogság vár rátok utatok végén, és vágyva vágytok Szent Színem látására. Az Én terhem könnyű. Ez azt jelenti, hogy soha nem kaptok nagyobb és súlyosabb keresztet, mint amit el tudtok hordozni. Sőt, ha elfáradtatok, a karomba veszlek benneteket. Felüdítelek, és megújult erővel folytatjátok utatokat. Ne féljetek beengedni Engem az életetekbe! Ne féljetek átadni Nekem az életeteket! Én semmi jótól nem fosztalak meg benneteket. Csupán a bűneiteket veszem el, amelyek hegyekként tornyosulnak előttetek, hogy ne tudjatok rálépni az üdvösségre vezető útra. Csináljatok nagytakarítást a lelketekben! Bánjátok meg, és gyónjátok meg bűneiteket! Egyétek az Én Testemet, és igyátok Véremet, hogy örök életetek legyen, hogy Belém istenüljetek, hogy Velem egyesüljetek, hogy Én bennetek éljek, és ti Énbennem, hogy ne ti éljetek már többé, hanem Én éljek bennetek! Akkor tökéletesek lesztek, az Én Képemet fogjátok magatokon hordozni. Akkor bárhová mentek, Én kisugárzom rajtatok keresztül az Én békémet és szeretetemet. Az emberek megérzik Jelenlétemet. Béke és boldogság lesz bennetek és körülöttetek. Ó, ha tudnák és elhinnék az emberek, mekkora Ajándék és Kincs vagyok Én a számukra itt, ebben a siralomvölgyben! Akkor papjaim nem győznének gyóntatni és áldoztatni az embereket, mert mindnyájan Rám szomjaznának, és Engem akarnának.

Drága kicsinyeim! Hirdessétek ezt a világnak! Forduljanak Felém, ismerjenek meg, és kövessenek Engem! Én fölötte állok az egész világnak. Én örök vagyok. Szüntelenül keresem az egy elveszettet, kegyelmeimmel hívogatom Magamhoz. A lelkére beszélek, hogy bevigyem örömömbe, az Általam alapított Egyetemes=Katolikus Egyházba, hogy ott szentségeim által megerősítsem és üdvözítsem.

Gyermekeim! Soha ne lázadjatok, ha keresztet kaptok, mert ez visz az üdvösségre! Öleljétek át, mint Tőlem kapott ajándékot! Köszönjétek meg, hogy Velem együtt osztozhattok a kereszthordozásban, mert ez által jöhettek be az örök életre.

Kicsinyeim! Ha hűségesen kitartotok Mellettem, akkor mindörökre boldogokká teszlek benneteket. Erre áldalak meg mindnyájatokat Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”