2015. június 30., kedd

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2015. június 2. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Szívem szeretettől lángol, amikor rátok gondolok. Elepedek a vágytól, hogy mindnyájan Velem legyetek az örök hajlékban, és lássátok dicsőségemet!

Gyermekeim! Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Atyám azoknak készített, akik Őt szeretik. A legmerészebb álmaitokban sem tudnátok elképzelni azt a gyönyörűséget és boldogságot, amelyet Atyám öröktől fogva az Őt szeretőknek készített.

Kicsinyeim! Higgyetek Nekem! Egyedül csak Istenben van boldogság. Isten nélkül az életetek csak hiú ábránd, szemfényvesztés, csalás. Mindent itt hagytok. Az életetek a földön egy folyamatos elvesztés. Elveszítitek fiatalságotokat, erőtöket, egészségeteket, szüleiteket, barátaitokat, hitvestársatokat, gyermekeitek felnőnek, és elhagynak benneteket, élik a saját életüket. De Én mindig veletek vagyok, a világ végezetéig. Engem bármikor megszólíthattok, meglátogathattok a templomban, éjjel–nappal rátok várok a tabernákulum csöndes magányában. Szomjazom rátok, hogy felkeressetek a gyóntató székben, ahol papom keze által Én oldozlak fel benneteket. Szomjazom rá, hogy hótiszta lelketekbe betérjek feltámadott, drága Szent Testemmel és Véremmel, a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Szomjazom rátok, hogy értetek átszegzett kezemet megfogva Velem járjátok a keresztutat, a szűk ösvényt, amely az örök dicsőségbe vezet.

Gyermekeim! Ne féljetek a szenvedésektől és a megaláztatásoktól, mert amilyen mértékben osztoztok Velem ezekben, olyan fokban részesültök dicsőségemben és boldogságomban.

Gyermekeim! A szenvedésekből és az áldozatokból Nekem is bőven kijutott. Ez hozzá tartozik az életetekhez, amióta Éva hitt a sátánnak, és evett a tiltott fa gyümölcséből. Ti is akkor szenvedtek, ha ellenfelemmel szóba álltok, és bedőltök hazugságainak. De ha ártatlanul szenvedtek, Én olyan lelki békét és boldogságot adok, ami felülemel minden szenvedésen. Én mindig megadom a kivezető utat minden kísértésből. Ha nem álltok szóba a sátánnal, nem estek bele a csapdájába. Nem tud áldozatul ejteni benneteket.

Kicsinyeim! Értelmet és szabad akaratot kaptatok, és a leghathatósabb fegyvereket, a szentségeket. Ha rendszeresen járultok hozzá, ellenfelem tehetetlen lesz veletek szemben. Ha hittel imádkoztok, és a szívetek tele van Isten iránti szeretettel, a sátán azonnal elmenekül tőletek, mert nem bírja elviselni szeretetetek lángoló tüzét, és az Én jelenlétemet, mert Én mindenütt jelen vagyok, ahol hívnak Engem. Ha csak ennyit mondotok hittel: Jézusom, Szűzanyám, legyetek velem! Rátok akarom bízni az életemet! Átadom Nektek minden gondjával, örömével együtt. Ha csak ennyit mondotok gondolatban, akkor ellenfelem már elmenekül, mert ahol Én, és Édesanyám ott vagyunk, ő nem bírja elviselni a mi jelenlétünket.

Kicsinyeim! Ti, akik olvassátok üzeneteimet, és tettekre váltjátok, örök biztonságban vagytok. Hagyatkozzatok Rám teljesen! Simuljatok szerető Szívemre, mint piciny csecsemő édesanyja keblére! Bízzatok Bennem! A múlttal ne foglalkozzatok! A jövő ne aggasszon! Éljetek csupán a jelen pillanatban, és akkor nem tud kísérteni a sátán. Ne foglalkozzatok a sérelmekkel! Bocsássatok meg szívből egymásnak! Akkor nektek is megbocsát Atyám, imáitok meghallgatásra találnak, nagy béke, szeretet és derű tölti be a lelketeket.

Kicsinyeim! Ez már maga a mennyország a földön. Erre mondtam: a menny köztetek van, ha szeretetben éltek egymással.

Kicsinyeim! Fogadjátok meg szavaimat! Éljétek meg a szeretetet minden pillanatban, akkor elnyeritek az örök boldogságot. Erre áldalak meg benneteket, Szívem túláradó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Ezt üzenem X-nek: Drága Gyermekem! Szívem nagyon szeret téged. Ha rád tekintek, örülök annak, hogy megteremtettelek, mert véghezviszed rád vonatkozó örök szent tervemet. Igennel válaszoltál hívásomra, az életszentségre, ami mindennél nagyobb.

Gyermekem! Akiket nagyon szeretek, azokkal megosztom keresztemet. Apostolaim mind vértanúságukkal dicsőítettek meg Engem. János már keresztem tövében elszenvedte a vértanúságot, mert annyira gyötrődött azért, mert Engem, kínhalált szenvedni látott, hogy százszor szívesebben vértanúhalált halt volna, minthogy Engem ilyen körülmények között lásson. Édesanyám hasonlóképpen szenvedett. Ezért bíztam Jánosra szeretett Anyámat: Íme, a te Anyád, és ezért bíztam őt Édesanyámra: Íme, a Te fiad. Azt akarom, hogy ti is úgy szeressetek Engem, mint János és legszeretőbb Anyám. Kérjétek meg őket, esdjék le számotokra ezt a nagy kegyelmet. Ha úgy szerettek Engem, mint ők, akkor könnyű lesz a kereszt, mert soha nem magatokra tekintetek, hanem Rám, Aki a ti üdvösségetekért haltam kínhalált. Gyermekem, tőled is ezt a szeretetet kérem. Ha keresztet kapsz, soha ne lázadj! Ne saját sajgó sebeidre tekints, hanem nézz fel Rám, a keresztre! Adj hálát keresztedért, és ajánld föl azt az Én kínszenvedésem és kereszthalálom örök érdemeivel a lelkek megmentéséért! Soha ne félj! Mindig megadom az erőt, hogy tudd hordozni keresztedet, és ha elesnél, mindig fel tudj állni, és folytasd a keresztutat életed végéig. Megáldalak téged megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2015. június 6-án, itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Nagyon szomorú az Én lelkem. Hamarosan lezárul a kegyelem ideje, melyet felvált igazságosságom haragja. Hiába a sok üzenet, a sok kérés, az emberek nem akarnak megtérni. Tobzódnak a bűnben, és acsarkodnak Ellenem. Elrontott életük miatt Engem okolnak, pedig Én azért jöttem, hogy életük legyen és bőségben legyen. Kicsinyeim, készüljetek! Az üldözés már a nyakatokon van. Feldúlják templomaimat, a szerzetesrendeket és nagyon sokakat meg fognak ölni.

Drága Gyermekeim! A gondolataitokat tartsátok mindig makulátlanul tisztán, tekinteteteket mindig Rám, a Megfeszítettre irányítsátok, ne hagyjátok, hogy a sátán akárcsak egy gondolat erejéig eltávolítson titeket Tőlem! Legyetek szigorúak és következetesek magatokhoz! Ha magatokat legyőztétek, minden csatát megnyertetek, mert minden embernek saját maga a legnagyobb ellensége. Legyetek erősek és kitartóak a szenvedések elviselésében, állhatatosak és türelmesek a próbatételekben! Szüntelenül dicsőítsetek és magasztaljatok Engem Megváltásom, és Kereszthalálom hatalmas művéért, és ne legyen semmi áldozat sem sok a lelkekért, akiket általatok akarok megmenteni!

Az idő lejár, hamarosan megfenyítem ezt a világot. Éljetek szüntelen készenlétben, halálra készen! Minden szem meg fog Engem látni, amikor az ég felhőin dicsőségben visszatérek. Készüljetek, ez a nap már nagyon közel van!

Gyermekeim, nagyon szeretlek benneteket! Teljes szívetekből, teljes lelketekből, teljes elmétekből és minden erőtökből szeressetek viszont Engem! Nézzetek Rám, a keresztre, mily nagy árat fizettem értetek! Irántatok való szeretetem adott erőt, ahhoz, hogy ekkora áldozatot hozzak üdvösségetekért. Így lássatok Engem, a keresztfán, Aki magamra vettem a világ bűneit, a tiéteket is. Áldozattá lettem értetek, hogy megmentselek titeket az örök kárhozattól.

Kicsinyeim, legyetek boldogok, mert eljön az óra, sőt, már itt is van, amikor mint vértanú szenteket, vezetlek be titeket Atyám dicsőségébe, amit Ő azoknak készített, akik Őt szeretik.

Megáldalak titeket, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

2015. június 12. Jézus Szentséges Szíve főünnepén itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Ma az Én Legszentebb Szívemnek az ünnepe van. Merüljetek el Irgalmas Szívemben! Élvezzétek a biztonságot, a szeretetet, a derűt, amelyet Szívem ad nektek!
Gyermekeim! Soha nem látott boldogság vár rátok, ha elmerültök Szívem szeretetének hatalmas óceánjában. Ha nem a világi örömöket és vigasztalásokat keresitek, hanem egyedül az Én igéimet követitek és az Én törvényeim megtartásában éltek. Ti csak Rám tekintsetek, a Megfeszítettre, aki az életemet áldoztam a ti üdvösségetekért! Ti csak Engem imádjatok úgy, hogy megtartjátok törvényeimet, vagyis tettekre váltjátok tanításomat, amelyeket az Evangéliumban tártam elétek!
Gyermekeim! Ne a jelen szomorúságát szemléljétek, hanem már most derűs szívvel gondoljatok arra a csodálatos új korszakra, új világra, amely ezután a bűnös, nyomorult korszak után következik. Élő hittel imádkozzátok a Miatyánk szavait: „Jöjjön el a Te Országod, legyen meg a Te Akaratod, amint a Mennyben, úgy a Földön is.” Ezek a szavak most teljesülnek be, amikor az új világban a Menny leszáll a Földre. Visszajövök hozzátok szentjeim népes seregével és maga az első pápa, akit Én neveztem ki, Péter fogja irányítani Egyházamat. Maradjatok meg a Belém vetett hit útján, gyakran ismételgessétek a fatimai fohászt, amit Édesanyám tanított: „Ó, Jézusom, bocsásd meg bűneinket, ments meg minket a pokol tüzétől és vidd a mennybe a lelkeket, különösen azokat, akik legjobban rászorulnak irgalmadra!” „Jézus, Mária, Szent József, mentsétek meg a lelkeket!”
Kicsinyeim! Az idő lezárul és Én visszajövök az ég felhőin dicsőségben. Minden szem meglát Engem. Az igazak örömujjongásban dicsőítenek majd, a gonoszok pedig nem tudnak majd elbújni tekintetem elől. Soha ne aggódjatok! Keressétek a Mennyek Országát és annak igazságát, a többi mind megadatik nektek hozzá. Én ugyanaz vagyok ma is, mint 2000 évvel ezelőtt, amikor megszaporítottam a kenyeret. Bízzatok Bennem, szeretlek titeket! Aki Hozzám jön, nem utasítom el, de aki eltávolodik Tőlem, annak viselnie kell a következményeket. Szentséges Szívem főünnepén Szívem végtelen szeretetárját árasztom ki az egész világra, minden élőre! Kérjétek Szent II. János Pál pápa oltalmát Egyházamra. Sokat tud segíteni. Égi Édesanyám Istenanyai Palástját terítem rátok, így áldalak meg titeket megerősítő áldásommal, hogy átvészeljétek Isten igazságosságának félelmetes korszakát, amely most következik el a világra.
Fogadjátok megerősítő, szeretetteljes áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
- See more at: http://jezusuzenete.hu/2015-junius-12-jezus-szentseges-szive-founnepen-itthon-az-ur-jezus/#sthash.RnqofhbV.dpuf

2015. június 12. Jézus Szentséges Szíve főünnepén itthon az Úr Jézus…
„Drága gyermekeim! Ma az Én Legszentebb Szívemnek az ünnepe van. Merüljetek el Irgalmas Szívemben! Élvezzétek a biztonságot, a szeretetet, a derűt, amelyet Szívem ad nektek!
Gyermekeim! Soha nem látott boldogság vár rátok, ha elmerültök Szívem szeretetének hatalmas óceánjában. Ha nem a világi örömöket és vigasztalásokat keresitek, hanem egyedül az Én igéimet követitek és az Én törvényeim megtartásában éltek. Ti csak Rám tekintsetek, a Megfeszítettre, aki az életemet áldoztam a ti üdvösségetekért! Ti csak Engem imádjatok úgy, hogy megtartjátok törvényeimet, vagyis tettekre váltjátok tanításomat, amelyeket az Evangéliumban tártam elétek!
Gyermekeim! Ne a jelen szomorúságát szemléljétek, hanem már most derűs szívvel gondoljatok arra a csodálatos új korszakra, új világra, amely ezután a bűnös, nyomorult korszak után következik. Élő hittel imádkozzátok a Miatyánk szavait: „Jöjjön el a Te Országod, legyen meg a Te Akaratod, amint a Mennyben, úgy a Földön is.” Ezek a szavak most teljesülnek be, amikor az új világban a Menny leszáll a Földre. Visszajövök hozzátok szentjeim népes seregével és maga az első pápa, akit Én neveztem ki, Péter fogja irányítani Egyházamat. Maradjatok meg a Belém vetett hit útján, gyakran ismételgessétek a fatimai fohászt, amit Édesanyám tanított: „Ó, Jézusom, bocsásd meg bűneinket, ments meg minket a pokol tüzétől és vidd a mennybe a lelkeket, különösen azokat, akik legjobban rászorulnak irgalmadra!” „Jézus, Mária, Szent József, mentsétek meg a lelkeket!”
Kicsinyeim! Az idő lezárul és Én visszajövök az ég felhőin dicsőségben. Minden szem meglát Engem. Az igazak örömujjongásban dicsőítenek majd, a gonoszok pedig nem tudnak majd elbújni tekintetem elől. Soha ne aggódjatok! Keressétek a Mennyek Országát és annak igazságát, a többi mind megadatik nektek hozzá. Én ugyanaz vagyok ma is, mint 2000 évvel ezelőtt, amikor megszaporítottam a kenyeret. Bízzatok Bennem, szeretlek titeket! Aki Hozzám jön, nem utasítom el, de aki eltávolodik Tőlem, annak viselnie kell a következményeket. Szentséges Szívem főünnepén Szívem végtelen szeretetárját árasztom ki az egész világra, minden élőre! Kérjétek Szent II. János Pál pápa oltalmát Egyházamra. Sokat tud segíteni. Égi Édesanyám Istenanyai Palástját terítem rátok, így áldalak meg titeket megerősítő áldásommal, hogy átvészeljétek Isten igazságosságának félelmetes korszakát, amely most következik el a világra.
Fogadjátok megerősítő, szeretetteljes áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
2015. június 13. Szűz Mária Szeplőtelen Szíve ünnepén itthon a Szűzanya…
Drága gyermekeim, Égi Édesanyátok vagyok! Nagyon vigyázzatok, éljetek szüntelen készenlétben! Ellenségetek, a sátán, ordító oroszlán módjára leselkedik rátok, keresi, kit nyeljen el. Ne álljatok szóba vele! Ha kísér benneteket, azonnal fussatok Hozzám! Kérjétek, hogy takarjalak be titeket Istenanyai Palástommal! Kérjetek meg, hogy Szeplőtelen Szívem Szeretetlángjával vakítsam meg a sátánt! Ha már látja közeledésemet, azonnal elfut Előlem. Égeti őt az Én szentségem fénye, az Én ragyogásom, amely Isteni Fiam örök ajándéka Számomra.
Drága Kicsinyeim! Elképzelni nem tudjátok, mi vár rátok Atyám Országában! Az élet a földön rövid. Tartsatok ki mindhalálig! Imádjátok Isteni Szent Fiamat, és a teljes Szentháromságot! Éljetek mindenkivel szeretetben és békességben! Ha majd látjátok, hogy beteljesednek a próféciák, amelyek a Szentírás megerősítései, tudjátok meg, hogy közel van Szent Fiam dicsőséges visszajövetele a Földre. Bár a napot és az órát egyedül az Atya ismeri, de Szent Fiam előre elmondta nektek a jeleket, amelyek visszajövetele előtt beteljesülnek.
Gyermekeim, ti már a végső időben éltek. Ezért azt mondom nektek, nincs halogatni való időtök a megtérésre. Minden igyekezetetekkel azon fáradozzatok, hogy megmentsétek a lelkeket! Ez legyen a legfőbb feladatotok, hogy Szent Fiam Vére ne omoljon hiába! A mennyben ezek a lelkek lesznek a ti örömötök és gazdagságotok.
Kicsinyeim, vigasztaljátok Szent Fiamat! El nem tudjátok képzelni, mennyi szentségtörés és bűn okoz halálos fájdalmat Neki. Különösen a katolikusokért imádkozzatok, hogy ne kövessenek el szentségtörést, mert amikor Szent Fiam ilyen lélekbe tér be, ahol a sátán az úr, újra keresztre feszítik, és darabokra szaggatják az Ő drága, Szent Testét. Ti mindig csak tiszta lélekkel fogadjátok a legméltóságosabb Oltáriszentséget! Gyakran imádkozzatok az Oltáriszentségi Jézus előtt, engeszteljétek Őt Szentségimádásokon, imádjátok Őt, amikor tiszta lélekkel a szívetekbe fogadjátok! Odaát, a mennyben, ezeknek az imáknak nagyon fogtok örülni. Minél jobban szeretitek a földön Szent Fiamat, annál boldogabbak lesztek Vele a mennyben.
Drága kicsinyeim! Imáimban hordozlak, Szent Fiam elé viszlek benneteket, és ha hívtok, megóvlak titeket még a kísértésektől is, és minden bűntől. Megáldalak benneteket különleges Istenanyai áldásommal, szeretettől lángoló Szeplőtelen Szívem által, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Szentírási megerősítés: Jakab 2, 23: „Ábrahám hitt Istennek…”


2015. június 22
. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…
Drága gyermekeim! Az óra eljött. Már nincs időtök tétovázni. Térjetek meg Hozzám sürgősen, hogy meg tudjalak menteni benneteket! A tét nagy: örök élet, vagy örök halál. Ezért kerüljetek minden bűnt! Ismerjetek meg, és kövessetek Engem! Válasszátok az életszentséget! Ma még megmenthetitek a lelketeket. Lehet, hogy holnap túl késő lesz. Már mindent előkészítettek megsemmisítésetekre. Adjátok át az életeteket Nekem, hogy megmentsem azt az örök boldogságra! Erre áldalak meg benneteket, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Zsid. 12. 22-25: „Ti …Jézushoz, a ránk hulló Vérhez (járultatok), amely hathatósabban kiált, mint Ábelé. Vigyázzatok, ne utasítsátok el Azt, Aki hozzátok szól.”




2015. június 28. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid, készüljetek! Hamarosan megítélem a népeket, mind. Mindnyájatoknak színt kell vallani. Vagy mellettem, vagy ellenem. Ne féljetek! Maradjatok hűségesek Hozzám mindhalálig! Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet, de semmi egyebet nem tudnak csinálni. Ha Irántam való szeretetből odaadjátok az életeteket Értem, Én vértanú szenteket formálok belőletek. Lelketek egy örökkévaló dicsőségben és boldogságban fog élni Velem, Megváltótokkal együtt. Szent Színem látása olyan édes örömmel és békével fog eltölteni benneteket, amilyen érzést nem ismerhettek a földön. Azért, mert testetek belehalna abba a nagy boldogságba és örömujjongásba.



Kicsinyeim! A legmerészebb álmaitokban sem tudjátok elképzelni azt, ami országomban vár rátok. Tartsatok ki mindhalálig, akkor elnyeritek az örök boldogságot!



Drága gyermekeim! Amikor leszálltam a mennyből, Atyám öléből Szűzanyám méhébe, megszenteltem Őt. Ő volt a legboldogabb ezen a földön azért, mert befogadott Engem, mint a Szentlélek Ajándékát, Akiről Szent Gabriel arkangyal beszélt Neki. Ti is, akik tiszta szívetekbe fogadtok Engem, ha nyitottak vagytok kegyelmeimre, a legboldogabb emberek lesztek ezen a földön. Nem vágytok már semmi másra, csak arra, amire Szent Anyám: fölismerni és megtenni Isten akaratát. Ti is, amikor fölismeritek és megteszitek Isten rátok vonatkozó örök szent tervét, beteltek az Én örömömmel és békémmel, és tudjátok, hogy a helyeteken vagytok. Már nem kerestek, nem nyugtalankodtok, mert megérkeztetek arra a helyre, abba a feladatba, amit Isten öröktől fogva elrendelt számotokra. Ezért drága kicsinyeim, kérjétek magatokra a tisztánlátás kegyelmét, hogy mindig fölismerjétek, és megtegyétek Isten akaratát. Ez a legfontosabb egész életetekben. Ez a ti üdvösségetek.



Gyermekeim! Az élet rövid. Csak addig lehettek itt, amíg Isten feladatot szánt nektek. Ha elvégeztétek, akkor át kell mennetek az örök hajlékba. Ezért drága kicsinyeim, soha ne kérjétek magatokra a halált, hanem dicsőítsétek meg Istent azzal, hogy engedelmesen elfogadjátok halálotok idejét és módját, annak szenvedéseivel együtt Isten akarata szerint. Hagyatkozzatok Rám teljesen! Az agyag sem mondhatja a mesternek, hogy díszes, vagy egyszerű edényt formázzon belőle. Ti is elégedjetek meg azzal a kegyelemmel, amit kaptok, és ne akarjatok mást! Mindannyian a kapott talentumokról adtok számot. Ezért kicsinyeim, igyekezzetek kamatoztatni Istentől kapott talentumaitokat, hogy amikor számot fogtok adni róla, a Király bevezessen titeket is az Ő örömébe, és rátok bízza az örök kincseket, mert méltóknak talált rá benneteket. Ti soha ne egymással foglalkozzatok, hanem egyedül Rám figyeljetek. Minden döntéseteket előzze meg, hogy Én a ti helyetekben hogyan viselkedtem volna. Akkor nyugodtak lehettek üdvösségetek felől. Tanítványaimnak ezt mondtam: Az az Én eledelem, hogy Atyám akaratát megtegyem. Ha Velem együtt ti is ezt mondjátok, elnyeritek Atyám országát, amelyet öröktől fogva azoknak készített, akik szeretik Őt. Erre áldalak meg titeket, Szívem túláradó végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Az Úr Jézus: „Ezt üzenem X-nek: Drága Kisfiam, Szívemnek kedves kicsi Gyermeke! Gyönyörködöm benned, mert mindig csak Nekem akarsz megfelelni. Csak az Én tetszésemet keresed. Ez az életszentség útja. Ha egész életedben így folytatod, szentjeim között foglalsz majd helyet a mennyben. Én választottalak ki Téged. Menj végig az úton! Ha mindvégig Rám szegezed a tekintetedet, nem nézel se jobbra, se balra, akkor erőt merítesz Belőlem, és véghezviszed akaratomat, beteljesíted rád vonatkozó örök szent tervemet.



Engem a földön, a kereszten találsz meg. Ha követni akarsz, gyere utánam a keresztúton, az önmegtagadásban és a kereszthordozásban. Most különösen nehéz korban éltek. De kaptál egy fénysugarat, hogy kitarts az életszentség útján. Mindezt azért adtam neked, mert nyitott vagy kegyelmeim befogadására.



Hamarosan beindulnak az események. Szerezzetek be tartós élelmiszert, mert ki fog törni a 3. világháború. De ne félj! Én gondoskodom rólad. Ha nehéz lesz kereszted, nézz fel Rám, vérző, átszegzett Testemre! Belőlem meríts erőt, mennyire szerettelek téged! Te is szeress viszont Engem, és akkor türelemmel és szeretettel hordozod keresztemből azt a kis szálkát, amelyet megosztok veled. Soha ne feledd: Én mindig veled vagyok, és szeretlek téged. Jobban, mint a világ összes embere együttvéve. Megáldalak téged megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



Szentírási megerősítések: Lk. 1, 45. „Boldog, aki hitt annak a beteljesedésében, amit az Úr mondott neki!”



Ezt üzenem Y-nak: Drága Kislányom, Szívemnek jegyese! Téged kiválasztottalak Magamnak. Maradj meg továbbra is ezen az úton! Ne félj! Én mindig gondoskodom rólad. Keressétek az Isten országát, és annak igazságát, a többi mind megadatik hozzá nektek. Ne aggódj, csak hittel imádkozz! Aki kér, az kap, aki zörget, annak ajtót nyitnak. Hittel teli imáidat mindig meghallgatom, és megadom, amit jónak látok. Örülj annak, hogy édes kettesben lehetsz Velem, Isteni Megváltóddal. Hamarosan üt az óra, amikor kiszólítalak testedből, és áthívlak az örök hajlékba. Erre készülj! Élj szüntelen készenlétben! Megáldalak Téged megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



Szentírási megerősítések: Lukács 10, 42. 11, 9-13. „Mária a jobbik részt választotta, nem is veszik el tőle soha. …mindenki, aki kér, kap, aki keres, talál, és aki zörget, annak ajtót nyitnak…”




2015. június 29. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim, készüljetek! Most olyan idők jönnek, amilyenek nem voltak soha, amióta fennáll ez a világ. Most a pokol összes ördöge ki lett szabadítva azok által, akik bűnben élnek.
Kicsinyeim! Ne kövessetek el bűnt! Ne szabadítsátok magatokra a démonokat! Ne hagyjátok, hogy becsapjon és gyötörjön benneteket! Fussatok Hozzám! Én minden kísértésben megadom nektek a menekülés lehetőségét. Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. Végtelenül szeretlek benneteket. Az életemet adtam oda értetek azért, hogy megszerezzem számotokra az örök életet.
Gyermekeim! Maradjatok meg szeretetemben! Akkor biztonságban éltek. Ne álljatok szóba a sátánnal! Nagyon ravasz. Járjatok az egyenes úton! Szavaitok legyen igen – igen, nem – nem. A többi a gonosztól van. Menjetek előre az igazság útján! Kövessetek Engem, és a szenteket! Kérjétek meg őrangyalotokat, ő sokat tud nektek segíteni. Ha hagyjátok magatokat kézen fogva vezetni általa, elkerülitek a sátán csapdáit, és eléritek hitetek célját, az örök boldogságot.
Gyermekeim! Ha látnátok, mennyi csapdát vetett elétek a gonosz, hogy elejtsen benneteket, mint a vadakat, meghalnátok a rémülettől.
Kicsinyeim! Ezért adtam mellétek az őrangyalokat, hogy vigyázzanak rátok, és elkerüljétek a gonosz minden ármánykodását és nyilát. Őrangyalotok tiszteletben tartja szabad akaratotokat. Ha ti a bűnt választjátok, ő megsirat benneteket, de akaratotok ellenére nem fog megmenteni.
Gyermekeim! A poklot nem Én teremtettem. Az a ti bűneitek következménye. A tisztítótűz az Én nagy irgalmam és szeretetem helye, hogy ha valaki megbánta bűneit, ott vezekelje le. Ez a tisztulás helye. Mint ahogy egy előkelő vendégségbe nem lehet bemenni sáros, rongyos, piszkos ruhában, úgy a léleknek is meg kell tisztulni, hogy méltó legyen a bebocsátásra, a Bárány menyegzőjére. Ó, ha tudnátok, milyen boldogan ad hálát Nekem a lélek, aki megmenekült az örök kárhozattól, és a tisztítótűzben vezekelheti le adósságát. Az igaz, hogy ott nagyon sokat kell szenvedni, de nem tart örökké. A tisztítótűz szenvedése egészen más, mint a pokolé. Míg a pokolban gyűlölködnek és átkozódnak, és a démonok gyötrik őket, ugyanazokat a szenvedéseket okozva nekik, amelyeket ők okoztak földi életükben másoknak. A tisztítótűzben a lelkek magukat vádolják, mert ellenszegültek törvényeimnek, bár ők is ugyanazokat szenvedik, amiket ők okoztak másoknak, de ők hálát adnak Nekem, hogy lehetőséget adtam, hogy levezekeljék bűneiket, ezzel kielégítik igazságosságomat. A legnagyobb szenvedést az okozza nekik, hogy meg vannak fosztva Szent Színem látásától, amire a legnagyobb fokban vágyakoznak. Várva várják kiszabadulásuk napját, amikor vágyuk beteljesül. Mindegyik lélek pontosan tudja, hogy miért került ide, és hogy mennyi ideig kell itt szenvednie.
Gyermekeim! A mennybe csak a szentek jöhetnek be, akik tökéletesek a szeretetben. Amíg a földön éltek, ha tudatosan és folyamatosan törekedtek rá, elérhetitek ezt a fokot. Először is mindig, minden kísértésben ellene kell mondani a sátánnak. Másodszor: állandóan imádkozni kell, hogy meg tudjátok valósítani az Evangéliumot. Egyedül erre képtelenek vagytok, de Velem meg tudjátok tenni. Ezért mondtam: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Harmadszor: rendszeresen járulnotok kell a szentségekhez, a Szentgyónáshoz és a Szentáldozáshoz. Ezek a ti védőpajzsotok, erőforrásotok a sátán elleni harcban. Negyedszer: ki kell tartani mindhalálig. Ez az életszentség. Ha ebben éltek, megkapjátok a kegyelmet, hogy elnyerjétek az örök életet. Ilyen kegyelmek pl. undor minden bűntől, indítás a jó cselekedetekre, a megbocsátásra, a szeretetre. Ó, milyen boldogok azok, akik így élnek! Már itt a földön a mennyországban vannak. Ezt mondtam: a mennyország köztetek van, ha szeretetben éltek. Odaát csak kiteljesedik, fokozódik és örökké tart.
Kicsinyeim! Igyekezzetek tettekre váltani szavaimat! Ha megteszitek, amit mondok nektek, örökké boldogok lesztek. Erre áldalak meg titeket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése