2015. május 29., péntek

HAMISPRÓFÉTA DÖBBENETES SZAVAI

A katolikus sajtóban napvilágot látott nemrégiben Ferenc pápa videója amelyben a keresztény világ és a cikket írók és publicisták,számára döbbenetes és egyben zavarkeltő volt Ferenc pápa következő kijelenése: -" Lehet hogy most eretneknek hangzik de én egyet értek az ördöggel azzal akit minden keresztény felekezet ismer és egynek tart.( evangélikusok katolikusok lutheránusok ortodoxok).
Majd Ferenc pápa a következő szavakkal folytatta: A katolikusok,Lutheránusok és az Ortodoxok testvérek még pedig vér szerinti testvérek. Ez a vér egyesít minket ma Kedves testvéreim kijelentem nektek hogy ma a vér szerinti ökumenizmus korát éljük
Az ördög a muszlimokat használja fel eszközként hogy üldöztetést szít? Ez által ken fel bennünket? Mi által ken fel bennünket? A vér kegyelme által.
Ezen kijelentések után a cikk írója aggódva és ledöbbenve teszi fel azt a kérdést hogy vajon volt e valaha a pápaság történelmében ilyen Pápa aki valaha ilyet mondott volna, majd hozzátette hogy ennek súlyos következményei lesznek a Kereszténységen belül eme pápai kijelentés miatt és nagy zűrzavar várható az Egyházban.
https://veneremurcernui.wordpress.com/2015/05/27/pope-francis-it-may-be-a-heresy-but-i-agree-with-the-devil-that-all-christians-are-one/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése