2015. január 8., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’



Üdvösség Anyja: Ti vagy elfogadjátok Isten Igéjét, amelyet Ő meghatározott, vagy nem


2015. január 7. szerda, 16:30

Drága gyermekek, nektek fel kell készülnötök Fiam Tervére, hogy megváltsátok magatokat mindnyájan az Ő Szemében. Beavatkozásának ideje, hogy felébressze bennetek a lelkiismeretet, közel van.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a világon elveszett minden gyermekért, akik minden kapcsolatot megszakítottak Fiammal, bár tőlük megvonták az Igazságot. Nekik hamarosan nem lesz kétségük az Ő Létezése felől, és nektek imádkoznotok kell, hogy az emberi gőg ne férkőzzön közéjük és Isten Irgalmassága közé. Nektek különösen azokért a lelkekért kell imádkoznotok, akik nagyon sokféle módon elárulták Fiamat, hogy elegendő bátorság adassék nekik ahhoz, hogy megalázkodjanak Színe előtt, és könyörögjenek irgalomért.  

Az Igazságot, drága gyermekek, amelyet az Örök Atya az Ő egyetlen Fia, Jézus Krisztusban való megnyilvánulása által adott az emberiségnek, most széttépik. Ne fogadjatok el semmi olyan tant, ami nem támogatja teljes egészében az Igazságot. Soha nem mondhatjátok azt, hogy az Igazságnak egy bizonyos része fontos, aztán pedig a többi részét megtagadjátok. Ti vagy elfogadjátok Isten Igéjét, amelyet Ő meghatározott, vagy nem. Az időnek nincs különösebb jelentősége. Ami Isten Igéje által évezredekkel ezelőtt adatott az embernek, nem változott, és nem is lehet azt megváltoztatni. Mindannak, ami Istentől származik, érintetlennek kell maradnia, független attól, hogy az mennyire nehéz. Az Isten Igéjéhez való hűség nagy erőt, kitartást és eltökélt szándékot követel.

A szeretet a módja annak, hogy hűek maradhassatok Fiamhoz, de ennek a szeretetnek feltétel nélkülinek kell lennie. Ezt az önszereteteteknek nem szabad beszennyeznie, mert akkor nem dicsőíti Istent. Ha valóban szeretitek Istent, akkor hűségesek maradtok az Igéhez. Ha azt mondjátok, hogy Fiam, Jézus Krisztus tanítványai vagytok, akkor feltétel nélkül kell követnetek az Ő Tanításait. Nem mondhatjátok, hogy szeretitek Istent, ha egymást nem szeretitek. Nem járhattok az Ő nyomdokaiban, ha nem bocsátotok meg az ellenetek vétkezőknek.

Csak ha betartjátok Isten Törvényeit, akkor léphettek be az Ő Dicsőséges Királyságába.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése