2014. december 28., vasárnap

Üzenet Jézustól Jennifer által



Jennifer, Római katolikus aki az ezredfordulótól kezdve kap üzeneteket Jézustól és a Szűzanyától, ő az USA- ban Minnesota államban él. Egy rövid decemberi üzenetet kapott Jézustól :
Az üzenet teljes szövege angolul: My child, I say to My children that mankind relies too much upon himself and it is there that you become the victim of your own sinfulness. Heed to the Commandments My children for they are your entrance into the kingdom.
I weep today My children but it is those who are failing to heed to My warnings that will weep tomorrow. The winds of spring will turn into the rising dust of summer as the world will begin to look more like a desert.
Before mankind is able to change the calendar of this time you will have witnessed the financial collapse. It is only those who heed to My warnings that will be prepared. The North will attack the South as the two Koreas become at war with each other.
Jerusalem will shake, America will fall and Russia will unite with China to become Dictators of the new world. I plead in warnings of love and mercy for I am Jesus and the hand of justice is soon to prevail.
Az üzenet fordítása: Drága gyermekem én azt mondom gyermekeimnek, hogy az emberiség túlságosan bízik önmagában s emiatt van az hogy az ember a saját bűneinek áldozatává válik. Az én gyermekeim és te is tartsátok be parancsolataimat, hogy beléphessetek a Királyságba. Gyermekeim én ma azokért sírok és könnyezek, akik nem hajlandóak figyelmet fordítani azokra a figyelmeztetéseimre, amelyek miatt sírni fognak holnap. Ahogy a tavaszi szél átfordul a forró, meleg nyárba,úgy fog a világ egyre jobban kinézni úgy mint a sivatag. Mielőtt az emberiség képes lesz megváltozni, eme naptári időszakokban szemtanúja leszel a gazdasági összeomlásnak.Csak azok fognak készen állni erre, akik betartják parancsolataimat. Észak meg fogja támadni Délt, mivel a két Korea háborúba fog állni egymással. Jeruzsálem meg fog rázkódni,Amerika össze fog omlani és Oroszország Kínával egyesülni fog, hogy az Új Világrend Diktátorai eljöjjenek. Ígérem nektek, hogy a figyelmeztetések, amelyek szeretetből és irgalomból fognak jönni, azért hogy tudjátok, hogy Én vagyok Jézus, valamit az igazságszolgáltatás hamarosan győzedelmeskedni fog.
http://afterthewarning.com/messages-from-heaven/jennifer/2012/05/final-message.aspx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése