2014. december 29., hétfő

Egy időszak határa!

Vagy pontosabban nevezhetnénk egy „korszak” határának is. Átismételve a Kék könyv év végi utolsó üzeneteit, megtapasztalhatjuk, hogy már az első évekkel kezdődően nagyon sokatmondó és megrázó eseményeket tárt fel a Szűzanya azoknak a papoknak, akik elfogadták meghívását, felajánlották önmagukat Szeplőtelen Szívének és csatlakoztak a Máriás Papi Mozgalomhoz, az akkori idők viharos, megrázó eseményeit higgadtan, kiegyensúlyozottan tudták feldolgozni, értelmezni és élni, ezen van a lényeg.  Ami megtévesztő, hogy már azóta az első „nemzedék” tagjai közül sokan befejezték földi küldetésüket, és „haza érkeztek” – Gobbi atya, Erdős Mátyás atya, Gyulai Oszkár atya, ez érvényes a csatlakozott laikus hívekre is, a Máriás Mozgalom tagjaira, a Szeged-i területi felelős, Dr. B Dezső bácsi, és elnyerték az örök élet ajándékát. Nagyon hálásak vagyunk, hogy néhányukat személyesen is megismerhettük, a lelkigyakorlatok alkalmával, most kezdjük felismerni, hogy kik is voltak, és mit jelentettek számunkra. Az „örökség” átvételének, küldetésének keresztje most kezd igazán nehézzé válni, az Ő távozásuk azt jelenti, amit egy jóságos édesapa távozása egy meghitt családi otthonból.
Szorult helyzetünkben, most már nincs kihez fordulni útba igazításért, tanácsért, csak a Szűzanyához, sőt, mi kell most segítsük mindazokat, akik rászorulnak és készek elfogadni a helyes és hiteles útbaigazítást. Ez háromszorosan nehezedik ránk mert: az Egyház éléről eltávolították, lemondásra kényszeríttették a hiteles pápánkat – beigazolódott a „prófécia”, Fatima, szt. Ferenc, MDM, stb. - és így püspökeink is nagyon nehéz helyzetbe kerültek, úgy szintén papjaink.  Az egyházi szabadkőművességnek a saját jelöltjét sikerült helyébe léptetnie, ezt az igazságot kevesen ismerik fel, annak ellenére, hogy az ellenpápa hivatalba lépése óta folyamatosan rombolja az igaz hitet, tanítást, már csak idő kérdése, hogy mikor következik be az Egyház-szakadás, reméljük pár hónap maradt csak a színvallásig. A mi MPM – MM hivatalos vezetőink, annak ellenére, hogy tudják, tájékoztatva voltak idejében az eseményekről, hisz kétségtelen a Cönákulumok alkalmával figyeltek az üzenetek tartalmára, sajnos tehetetlenek, köti őket az engedelmesség,  mert különben ki lennének közösítve? Honnan? A Hamis Egyházból, amelynek székhelye most már mindenképpen Róma !!! Hamarosan elhangzik a felszólítás: „Fussatok ki belőle Én népem!” A legnehezebb feladattal kell megbirkózzunk, minden körülmény közt teljesen a Szűzanyára hagyatkozva menni előre, vagyis szembe az árral, pontosabban a „hivatalos Bergoglio féle áramlattal”, és ezzel nem is lenne semmi baj, ha csak rólunk, a Mozgalom tagjairól lenne szó. De a neheze most következik: könnyű volt olvasni, tudomásul venni, hogy a legnagyobb sötétségben mi leszünk a fény, hogy általunk fogja a Szűzanya a többi gyermekét is tájékoztatni, felkészíteni, hogy megmenthesse, hogy az Ő ellenségei, a mi igazi ellenségeink is. Miben rejlik a nehézség? Éppen abban amiben az apostoloké, és utánuk a hiteles Krisztus követő nemzedékek nehézségei is. Kortársaink „barátaink” közül kerülünk szembe azokkal akiket ismerünk vagy sem, de akik a túloldali ellenségeink - sokan vakok, az ördögi megtévesztés áldozatai - kevesebben tudatosan, elkötelezetten küzdenek a Sátán oldalán,  az Antikrisztus uralmáért, diadaláért, tömören fogalmazva.
Nagy megkönnyebbülés számunkra is, hogy az Isteni Gondviselés elküldte az „utolsó hírnökét” MDM személyében, sőt az Igazság könyvén keresztül most már sokan tudnak tájékozódni az idők jeleivel és eseményeivel kapcsolatosan. Az Igazság kiderül, a titkok feltárulnak az eseményekben. Talán éppen ezért a MPM nyugodtan kivár a hivatalos szembefordulással, elmennek a „végső határig”. Mi leszálltunk a vonatról az első állomáson, amikor megbizonyosodtunk, hogy a „rémhír” valósággá vált, (a prófécia beteljesedett), szerelvényünk mozdonyvezetőjét túszul ejtették, száját leragasztották, kicserélték, a továbbiakban bábuként kezelik, mutogatják időnként, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, csak éppen nem jó irányba halad a vonat, az Egy-világvallás a Hamis Egyház végállomása. Tény, hogy nekünk, laikusoknak a cselekvési, mozgási lehetőségünk sokkal nagyobb mint papjainknak. Ezt ki lehet és ki is kell használni, amíg nappal van! Nincs mitől, és kitől félni, az egyházi szabadkőművesek velünk szemben tehetetlenek, egyelőre! A mi számunkra ezek az események napnál világosabbak – megkaptuk a „megkülönböztetés ajándékát” – de egyúttal a fájdalmat is hordozzuk, látva, hogy mi is folyik már egy jó ideje körülöttünk, és már milyen előrehaladott formáig tudtak eljutni sátáni tervük kivitelezésével. Ők összedolgoznak, minden téren, minden szinten, beleértve a csúcstechnológiát is. A tömegek széles rétegének fogalma sincs, mi van kibontakozóban, „mint Noé napjaiban!”. Az egyetlen ok, amiért még folytatom a Kék könyv egyes üzeneteinek leközlését, saját kiegészítéseimmel azért, hogy a bizonytalankodók, jó szándékúak, az őszintén keresők, eligazodni akarók amennyiben képesek megnyílni, elfogadni, erőt, bátorítást kapjanak a megtérésük, megerősödésük, kitartásuk és   felkészülésük érdekében, a már elkezdődött zűrzavar és forrongás idejében, még a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezéséig!

1. Megrészegednek az ürességtől!
„Kezd ezt az új évet velem imádságban. Sokan vannak, akik e pillanatban szórakozva ünneplik az új év érkezését. E szórakozások igen nagy része üres, és sérti a teremtmények nagy méltóságát, akiket Fiam szeret, és akiket megváltott! E szegény fiaim megrészegednek az ürességtől és igen boldogtalanok! Te virrassz, te imádkozz értük is!
Az új évvel döntő pillanatok közelednek: nagy események várnak reátok !!!Emiatt fiam, kezd ezt az új esztendőt térden állva és imádkozz velem együtt. Mozgalmam a jövő évben váratlan fejlődésnek indul. Elég lesz-e ez csekély bizalmad számára, hogy jobban tudj hinni és bízni bennem?” (...) (K. k. 1973. 12. 31.)
A dátum senkit ne tévesszen meg, elhangzott akkor, a II. Vatikáni Zsinat utáni tízéves  időszak is nagyon összekuszált volt, hatalmas feszültségekkel minden téren. A Kék könyv üzenetei időszerűek maradnak egészen a Második Dicsőséges eljövetel beteljesüléséig! Reményeink szerint az új év egyházi téren  a „színvallás” éve lesz! A helyi háborúk fokozódnak, elharapózódnak, igazolva a jövendöléseket, a Hamis Próféta után, most már  az Antikrisztus színre lépése következik. A lényeg, végre aki teheti vegye minél komolyabban elsősorban a saját, személyes lelki életének felülvizsgálását, és kezdje el a felkészülést mert „Nehéz idők jönnek!”

2. Kezdődik a rügyfakadás!
„Fejezd be ezt az évet és kezd az új évet velem, fiam, Szeplőtelen Szívemben, imádkozva! Hálaadó imát kérek mindazért, amit ez évben Mozgalmamért tettem, elfogadván imádat, szenvedésedet, teljes belémvetett bizalmadat, mint legértékesebb ajándékot. Így történt, hogy miután Én magam adtam tovább a meghívást, az immár minden kedvesemhez eljutott az egész világon. A mag el van vetve és már kezd sarjadni! A következő évben érlelődni fog, és oly csodálatos tavaszban bontja ki virágait, amely minden fiam számára nagy örömet és vigasztalást jelent majd. (minden kedves Testvéremet megkérem, akiknek picit is eligazítást, bátorítást, felüdülést jelentett a Szűzanya Szeplőtelen Szívének eme forrása, éjfélkor boruljunk térdre, legalább lélekben Szűzanyánk lábai elé, - így lélekben egyesülve - hálánk és szeretetünk jeleként imádkozunk el  egy Hiszekegyet, Miatyánkot, Üdvözlégyet és Most segíts meg Máriát!).
Engesztelő imát kérek sok testvéredért, akik ezt az új évet szórakozásban merülve várják, felejteni és örülni igyekeznek, és gyakran megbántják Fiam Szívét és az Én anyai Szívemet. Az új évvel már megkezdődnek a döntő események: oly pillanatban, amikor az emberiség nagy része legkevésbé sem várja! Seregem immár felkészült a harcra, és nemsokára az egész Egyház tanúja lesz a köztem és örök Ellenfelem, a Sátán közti harcnak !!! Ő elcsábította az emberiség nagy részét, megrontotta és tévútra vezette Egyházam sok gyermekét(...)” (K. k. 1974. 12. 31.) (tehát nem valami kusza összeesküvés elméletről van szó, hanem nagyon komoly összecsapás fog kibontakozni a két tábor között, nem babra megy a játék, valóságos élet-halál harc lesz – a lelkekért -  amilyenben még nem volt része az emberiségnek!).

3. Ajándékom az Egyház számára!
„Töltsd el az év utolsó óráit Szeplőtelen Szívemben imádkozva. Az irgalom és a kegyelem egy éve zárult le: az 1975-ös szentévé! Krisztus helytartójának meghívását sok fiam fogadta el, és eljöttek a világ minden részéről, hogy részesüljenek a nagy megbocsátásban! Más fiaim a legnagyobb közömbösségben töltötték ezt az évet, és csak földi érdekeikbe merültek bele. Igen sokan meg sem hallották ezt a meghívást, sőt tudatosan elzárták lelküket Fiam, Jézus irgalmassága elől. Voltak köztük sajnos papok is! Ez e jele annak az igazságnak, amelyet már többször éreztettem szívedben.
A Sátán egyre nyíltabban készíti cselszövéseit Egyházamban. Már sok pap fiam szegődött hozzá.  Kijátssza őket a marxizmus hamis csodájával, amelyet mindenkinek felajánl: a szegények iránti kizárólagos érdeklődéssel, csupán az igazságosabb emberi társadalom felépítésére irányuló kereszténységgel, egy evangéliumibb Egyházzal, amely emiatt nem szorul hierarchikus intézményekre. Egyházamban ez a tényleges szakadás, sok pap fiam valóságos hittagadása fokozódni fog, sőt heves, nyílt lázadássá válik!!! (ez a felszabadítás – modernizmus -  teológiájának lényege, az egyházi szabadkőművesség „szegletköve”, ennek tökéletes megtestesítője, kivitelezője Ferenc ellenpápa! Most elkezdték a „családdal”, az elváltakkal, folytatják az egyneműekkel, hogy végül eljuthassanak a „nős-papokig” és „papnőkig”, egyesek nagy örömére! A Szőkefalvi 5. titok erről is szól, csak éppen nem beszél ottan senki erről!).
Emiatt fejeztem be, szeretett fiam, ebben az évben már Művemet. Miként már előre megmondtam neked egy évvel ezelőtt, Mozgalmam mindenhol elterjedt, és csodálatos tavaszban virágzott ki az egész Egyházban. Művem elterjedt az egész világon és papjaim serege már készen áll. Anyai tevékenységemet még folytatom, amely minden nappal láthatóbbá és erőssebbé válik Szeplőtelen Szívem diadalának érdekében. Töltsd tehát ez év utolsó óráit imádságban. Egyesítsd imádat valamennyi szeretett fiam imájával. A világ minden részén megérzik ebben az órában hívásomat, jöjjenek Velem imádkozni, hogy mindnyájukat Szeplőtelen Szívemre szorítsam !!!
Ami reátok vár, szeretett fiaim, az már csak a ti teljes áldozatotok a világ megmentése és a Föld megtisztulása érdekében. Nagyon értékes az az idő, amelyet az Atya még rendelkezésetekre bocsát, ne fecséreljétek el! Töltsetek minden pillanatot Velem, az Én Szívemben! Ne a jövőbe nézzetek, éljetek csak abban a jelenben, amelyet az Édesanya készít számotokra! Ne zavarjon meg és ne bátortalanítson el benneteket az a rossz, amely folyton növekszik és szinte mindent elborít. Én magam gyűjtöm össze mindazt a jót, ami csak e világ minden részén található, és Szívemre téve ajánlom fel Isten Igazságosságának.
Kezdjétek Velem az új esztendőt, szeretett fiaim. Fonalak vagytok kezemben, Édesanyátok szeretetének terve, az Egyháznak nyújtott ajándékom, hogy megvigasztalódjék szenvedésében és látszólagos halálában, amely még csodálatos megújulása előtt reá vár Szeplőtelen Szívem diadalával együtt a világban!” (K. k. 1975. 12. 31.). (minden okunk megvan, hogy a félelem, aggodalom, bizonytalanság homályát szemétkosárba dobjuk e szavakkal: „Távozz tőlem Sátán!  az én Uram, Jézus Krisztus, övé vagyok, Benne bízok és az Ő Édesanyjában, aki nekem is Égi Anyám! Áve Mária! és  szívünk túlcsorduló szeretetével, hálájával, bizalommal lépjünk be Szűzanyánk Szeplőtelen Szívének aranykapuján!).

4. Az igazi lelki szegénység!
„Töltsd imában és belső összeszedettségben ez év utolsó óráit, amelyeket égi Édesanyád Szeplőtelen Szíve tett számodra kegyelemben és ajándékban rendkívülivé. Én magam kívántam, hogy itt légy, és Én hoztalak e házba, amelyet már régen előkészítettem számodra. Itt csendben vagy és imába merülsz: hallgatsz engem, beszélsz velem, velem együtt fohászkodsz az Atyához. Melletted van testvéred, aki nagyon szeret téged, és aki Szívemben sok jót akar neked.
Égi Édesanyád mindent más szemmel néz, mint ti: tekintete telve van fénnyel és szeretettel. Számomra nagy, ami az emberek szemében semminek és értéktelennek tűnik! Ez az ismeretlen és eldugott ház senkinek a figyelmét sem vonja magára, mégis ez most az Én jelenlétem helye. Itt vagyok most és nem máshol. Azt kívánom, töltsd itt velem az ünnepeket. Szokd meg, hogy Édesanyád szemével nézz mindent. Tekints mindig örömmel és különös szeretettel azokra, akiket a világ mellőz és megvet.
Szíved számára azok legyenek a legnagyobbak, akiket az emberek semmibe vesznek, és nem értékelnek: a szegények, a kicsinyek, az alázatosak, a szenvedők, az ismeretlenek. Paptestvéreid között is azokhoz kell közelebb érezned magadat, akiket elhanyagolnak és semmibe vesznek. Ó, ha tudnád, hogy Szeplőtelen Szívem számára mily értékes kincsek e fiaim, akiket semmibe vesznek! (valóban Ők azok, akik legközelebbiek hozzánk, mert nincsenek eltelve önmagukkal, műveltségükkel, tudásukkal, még ha dr.-sal rendelkeznek is). Add nekem őket ez év utolsó éjjelén: ajánld fel őket egyenként. Szeplőtelen Szívemet mennyire megvigasztalja szeretetük! Rejtett szépségük kiengeszteli Szívem fájdalmát azok felett, akik nagynak, elismertnek érzik magukat, és keresik az emberi megbecsülést! (ez utóbbiak közül buknak el sokan, és megalkusznak a világgal, sodródnak tévútra, magukkal rántva gyanútlan híveiket is!).
Az igazi lelki szegénység az az ajándék, amelyet azoknak adok, akiket meghívok. A kiüresedettség az, ami vonzza szeretetemet. (félreértés ne essék, egyszerűen arról van szó, hogy aki beismeri, és nem téveszti szem elől, hogy  „minden ajándék onnan felülről való”, és „mid van amit nem kaptál” –  akkor ne dicsekedj – legyünk hálásak mindenért!). Ez az a hullámhossz, amelyen hangom hallható és felfogható! (tehát akik lekezelik, elutasítják a magán kinyilatkoztatásokat önmagukat fosszák meg a lehetőségtől, hogy ezt az ajándékot megkaphassák!). Légy mindig ilyen szegény, hogy az Én szememmel láss minden felvirradó napot, és hogy nekem ajándékozd azokat az embereket, akik már régóta várnak Rám a szegénységben!” (K. k. 1976. 12. 31.)
(én csak annyit fűzök hozzá: boldogok azon Testvéreim, akiket szíven találnak ezen üzenetek sorai! Évekkel ezelőtt – a Szabad Európa Rádió Falvak fényszóróban adásán keresztül -  így érintett engem is szíven Égi Édesanyánk Megjugorjéban elhangzott üzenetének pár mondata. Szelíd, szeretetteljes fuvallata ledöntötte az évszázadosan felépített és belémnevelt református előítéleteim erős bástyáit, és rövid idő alatt elvezetett az Egyetlen Akol kapujához, ahova legkisebbként bebocsátásért könyörögtem. Nem zavart, és azóta sem zavar, de fáj, hogy ebben az „akolban” sokan úgy élnek mintha vakok, sánták, bénák lennének, még egyes papok is. Fontos felismerni, hogy elérkezett az ébredés ideje, amíg nem lesz túl késő!).

5. Egy időszak határa!
„Szeretett fiam, töltsd velem ez év utolsó óráit, amely Mozgalmam számára valóban rendkívüli volt kegyelmekben. Hatvan év telt el azóta, hogy Fatimába , a szegény Cova da Iriában megjelentem, hogy elhozzam az embereknek fontos üzenetemet. (jelenleg már 97 – kilencven hét éve! De a leglényegesebb üzenet titokban maradt, most már az eseményekben feltárult, az ellenpápa fellépésével!). Üzenetem főleg ma válik egyre sürgetőbbé és időszerűbbé.
Időszerű, mert az emberiség még sohasem állt annyira közel önmaga elpusztításához, mint ma! Sürgős, mert mindaz, amit Isten igazságossága elhatározott, az a folyamatos és gyors megvalósulás útján van !!! Szeretett gyermekeim, fogadjátok el mindnyájan Édesanyátok gondterhes felhívását: térjetek vissza arra az útra, amely visszavezet Istenhez az IMÁDSÁG és a MEGTÉRÉS által! Ma ismét felajánlom nektek azt az eszközt, amelyet az Atya ajándékoz nektek, hogy segítsen visszatérnetek Hozzá: az Én Szeplőtelen Szívemet! Ajánljátok fel magatokat mindnyájan e Szívnek, és bízzátok magatokat égi Édesanyátok karjaira!
Ebben a most befejező évben vissza tudtam tartani a csapást sok fiam imája és szenvedése árán. (ez a kijelentés nagyon súlyos, aktuális annál is inkább, mivel a MDM üzeneteivel összhangban, ha leszünk elegen akik válaszolunk, még a - „csapást” - háború kirobbanásának idejét át lehet tolni az új évre. Egyelőre fellélegezve mondhatjuk, Istennek hála sikerült, egyelőre megúsztuk, de az előkészületek fokozódnak. Befutott a Fekete tengerre az amerikaiak „rombolója” rakétákkal felszerelve békefenntartónak? Dehogy azért! Oroszországot akarják még jobban fojtogatni, elszigetelni! Provokálják. Készülnek az összecsapásra!). „Igenetek” tette lehetővé számomra, hogy erőt kapjon anyai közbenjárásom értetek.
Jézus ismét Édesanyjára és a ti Édesanyátokra akarta bízni a végső lehetőséget, hogy közbelépjen megmentésetekért, és hogy a reátok váró nagy fájdalmat enyhítse (...)” (K. k. 1977. 12. 31.)
(csak mellékesen jegyzem meg,  nem valószínű, hogy az üzenetekben a zárójeles pontok helyén szereplő, eredeti szövegrészek tartalmát megismerjük, azokat Gobbi atyán és lelkivezetőjén kívül csak kevés ember ismerte, a legbelsőbb, bizalmi  körből. Már nem jelentenek problémát, a többi üzenetekből és az eseményekből tudunk következtetni. Még így is kevesen fogadták el a Kék könyvet és foglalkoztak vele érdemben, és idejében, a papok közül,  sajnos a „gyomornak keserű”, nehezen emészthető  ez tény, az Igazság könyvével együtt, mert radikális, gyökeres változást feltételez, szembesít az Igazsággal! Emiatt mi – laikus hívek - is sokkal nehezebben birkóztunk meg vele, de a Szűzanya segítségével sikerült!)

6. Utolsó órátok!
„Szeretett fiaim, virrasszatok velem imádságban és hűségben. Befejeződik ez az év, amelyik mindegyiktek számára rendkívüli kegyelmeket és ajándékokat adott Szeplőtelen Édesanyátok által. Szeplőtelen Szívemből mindennap a fény és a szeretet örömét árasztottam reátok. Így tápláltalak, így ruháztalak, így készítettelek fel és erősítettelek benneteket. Anyai, csendes gondoskodásom alatt erősödtetek felajánlott életetekben és Édesanyátok követésében. Kisebbé, alázatosabbá, készségesebbé, bizakodóbbá és erősebbé váltatok.
Anyai gyengédséggel tekintek reátok egyenként, fiaim, akiket kiválasztottam, és Szeplőtelen Szívem kertjében felneveltem, hogy a Szentháromság dicsőségére ajánljalak fel benneteket. Ez évben közületek sok fiamat metszettem le, hogy ide felhozzam őket a mennybe, hogy a dicsőség koszorúját képezzék Jézus számára és az Én számomra.
Ti ellenben még a Földön maradtok, és felkészültök mindannak végrehajtására, amit szeretetem tervében már mindegyikteknek elkészítettem! Már utolsó órátokban vagytok: a nagy küzdelem órájában, a feláldoztatás órájában, a nagy győzelem órájában !!! De Én már mindent előkészítettem számotokra. Az időt  is Szívem dobogása méri, mely nem ismer többé időt. Itt már minden beteljesedett abból, aminek idővel még meg kell történnie.
Itt már mindannyiótokat annak az útnak a végén látom, amelyet még meg kell tennetek, hogy Isten dicsőségére éljetek, és Őérte áldozzátok fel magatokat. Itt már a reátok váró dicsőségben szemléllek benneteket, fájdalmas szenvedéstek végén. Tudjatok róla ti is, hogy Szeplőtelen Szívem fényében vagytok, éljetek derűsen és megelégedetten. Örvendjetek, mert neveteket már feljegyezték az égben(..)” (K. k. 1979.12. 31.) (elégé világosan és érthetően fogalmazott a Szűzanya, nincs szükség semmiféle magyarázkodásra, főleg akik ismerik a Grignon féle összefüggéseket!).

7. A legnagyobb kiáltás!
Szeretett fiaim, éljétek át velem együtt imádságban az utolsó órákat, melyek ezt az évet lezárják. A ti időtöket Szeplőtelen Szívem dobbanása méri, és az éppen most állítja össze szeretetteljes mentő tervét. Anyai tervem ütemez és oszt be minden napot és órát. (ezt sokan még katolikusok közül is „túlzásnak” tartják, még a Mária Rádió adásaiban is pl.  Sz. L. Minket elfogult, vakbuzgó  Mária tisztelőknek bélyegeznek, mert nem  ismerik, lekicsinylik Szűzanyánk szerepét a második eljövetellel és a Sátán elleni utolsó harcával kapcsolatosan. Sebaj, majd az események és a tények   igazolják  küldetését, eltiporja a kígyó fejét!).
Rendkívüli pillanatokban éltek. Ezért még buzgóbb imára szólítalak fel benneteket, és arra, hogy éljetek a legnagyobb bizalommal mennyei Atyátok irgalmas szeretetében. Isteni Szívének aranykapuja felnyílni készül, és Jézus hamarosan kiárasztja a világra irgalmassága áradatát. A tűz és a kegyelem folyamai ezek, átalakítják és megújítják az egész világot. (mi más lenne ez, mint a Nagyfigyelmeztetés!) Eddig még nem ismert szenvedések és eddig még nem látott csodák hullámain értek el az ÚJ ÉG és az ÚJ FÖLD biztos kikötőjébe!!!  A kegyelem, a szeretet és a béke korszaka készül megszületni e fájdalmas napokból, amelyeket átéltek.
(Vagyis a második Paradicsom! Ennek a világnak napjai meg vannak számlálva, ez legyen világos minden jóakaratú ember számára! Nem kell ragaszkodni semmihez, valóban csak átutazók vagyunk a szó legigazibb értelmében, a lényeg minél jobban felkészülni. Most már a felelőtlen, meggondolatlan megnyilatkozások, állásfoglalások ideje kezd lejárni. Ha mégis kedves Testvéreim találkoztok  papokkal, akik  az Igazság könyvét és az „utolsó prófétát” blamálják, tisztelettel figyelmeztessétek: legyenek szívesek fejezzék be, előbb vegyék kezükbe a Kék könyvet - olvassák el elejétől végéig - mert elsősorban hozzuk szólt a Szűzanya, és utána nyilatkozzanak, különben mivoltukat igazolják, hogy Ők csak béresek!).
Ezért hívlak benneteket, fejezzétek be térden állva ezt az évet, lelkileg egyesülve a pápával – XVI. Benedek emeritus pápával – első szeretett fiammal, aki ma sokat szenved és sokat imádkozik, hogy kiesdje a világnak Isten irgalmát. (beleértve azon Júdásokat is – kezdve a bíborosoktól egészen az utolsó lázadó katolikus „világi” hivőig -  akik beismerik tévedéseiket és őszintén bocsánatot kérnek).
Legyen imátok a közbenjárás és engesztelés átható ereje. Legyen ez a legnagyobb kiáltás, amely valaha is elhangzott, legyen oly erős, hogy áthatoljon az égen és késztesse Jézus Szívét irgalmas szeretete teljességének kiárasztására! Ezért virrasszatok és imádkozzatok velem. Az Én órám már elérkezett és a tiétek is! Ez az IGAZSÁGOSSÁG és az IRGALMASSÁG órája. (...)” (K. k. 1980. 12.31.).

8. Szelíd és szomorú hang!
„Töltsétek velem a vége felé közeledő év utolsó óráit imádságban és mély csendben. Akkor megérzitek szívetekben anyai panaszom szelíd és szomorú hangját. És meglátjátok, milyen bőségesen hullanak irgalmas szememből a könnyek! És megérzitek Szeplőtelen Szívem dobogását, amely aggódóbbá és szenvedőbbé válik. Mert anyai Szívemben halljátok az egész Egyház szívverését, amelyet még sohasem sebzett meg ennyire Ellenfelem, és nem árulta el ennyi fia! Halljátok hazátok szívverését, amelynek élete és szabadsága még soha ilyen veszélyben nem forgott! Halljátok az egész szegény emberiség szívverését, amely immár eljutott rettenetes megpróbáltatásának fájdalmas pillanataihoz!
Súlyos és fájdalmas események küszöbén álltok !!!Szívemben most visszatükröződik gondotok, aggodalmatok és elhagyatottságotok! Tekintsetek ezen az éjjelen Szeplőtelen Édesanyátokra. Anyai Szívemben minden pillanatban felajánlom imátokat és szenvedéseteket esedezve minden emberért az Isten igazságosságának engesztelésére. Így készít elő számotokra az Atya irgalmassága minden új napot és új évet.
Bárcsak megnyitná ez a most születő új év az eltévelyedett világ számára visszatérésének útját a szabadító Istenhez !!! Az igazságosság és az irgalmasság nagy órája készül a világ számára! Ezért meghívlak benneteket, szeretett fiaim, töltsétek Velem térden állva, imádkozva és engesztelve ez év utolsó éjjelének értékes óráit!” (K. k. 1981. 12. 31.)

Ez a nyolc üzenet tartalma remélem segít Testvéreimnek abban, hogy megbizonyosodjanak: mindannyiunknak igyekeznünk kell idejében megtérni és belépni az irgalmasság kapuján, az Ígéret Földjére, mert hamarosan bezárul, és akkor az igazságosság kapuján kell átmenni, de nagyon szigorúan mindenről el kell számolni, és sokkal nagyobb lesz annak kockázata, hogy  elkárhozzék az ember. A Szentháromság  rendelkezésünkre bocsátotta üdvözítő kegyelmeinek hatalmas tárházát, Szűzanyánk Szeplőtelen Szíve által, a többi rajtunk múlik, személyes döntésünkön, választásunkon. Senkit nem okolhatunk semmiért! Ez az év számunkra még aránylag nyugalomban és békességben telt el – hála legyen a Mindenható Istennek - annak ellenére, hogy a „pénztálcánk” nagyon ellaposodott, bevételi forrásaink teljesen elapadtak, már csak a legszükségesebbekre telik, a mindennapi betevő falatra, de sebaj, kell az „edzés”, így lehet jól felkészülni a még „nehezebb napokra”, Szőkefalván erre kért a Fény Királynője idejében!
Testvéri szeretettel Imre. Áve Mária!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése