2014. december 7., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Ha megölelitek a new age praktikáit, megtagadtok Engem



2014. december 6. szombat 14:20
Drága szeretett leányom, hogyan van az, hogy azok, akik nem fogadják el Létezésemet, vagy Örök Atyám Istenségét, olyan készségesen megölelik mindazokat a hamis isteneket, melyeket saját maguk készítenek?
Amikor azok a lelkek, akik Létezésemet elutasítják, érzik Jelenlétemet, akkor anélkül, hogy lelkiismeret furdalásuk lenne, szükségét érzik a megtorlásnak. Ők ki fogják csúfolni, nevetni és gúnyolni Jelenlétemet mind Egyházamban, mind pedig a Könyvekben, Igémben, vagy amikor jelen Vagyok más lelkekben. Isten Jelenléte mindenható, és ezt a sötétségben lévő lelkek érzékelik a legfájdalmasabban. Ezért van az, hogy minden Rólam tett említés során ilyen méreggel reagálnak. Ezekbe az emberekbe mélyen beleivódott az Irántam való gyűlölet, és nem veszik észre, hogy mennyire tudnak gyűlölni valakit, aki a szemükben nem is létezik.
Figyelmeztetem mindazokat, akik hamis szellemiséget ölelnek meg és olyasmit bálványoznak, vagy olyan dolgok megszállottja, amelyek nem Tőlem származnak. Ha olyan szellemi birodalom előtt nyitjátok meg a lelketeket, mely nem az Én Alkotásom, akkor a démonok előtt nyitjátok meg a lelketeket, akik ravaszul az ő sötét világukba fognak csábítani benneteket. Bármiféle béke legyen is az, amelyről azt hiszitek, hogy a new age gyakorlataitól kaptátok, az rövid életű lesz. És miközben egyre jobban és jobban keresgéltek, egy olyan állapotba fogtok kerülni, ahol Isten ellenségei veszik át lelkiismeretetek fölött a hatalmat, míg végül képtelenek lesztek megszabadulni uralmuktól. Sohasem fogtok békére találni, ha hamis isteneket bálványoztok.
A világba hamis tanok, istenek és vallások szivárogtak be. Csak egyetlen igaz Isten van, és ti csak Hozzá mehettek, elismervén azt a Nagy Áldozatot, amelyet akkor hozott, amikor elküldött Engem, az Ő egyszülött Fiát, hogy kiszabadítson benneteket a gonosz csapdájából.
Azoknak, akik ismernek Engem, de más tanokba is belekóstoltak, tudniuk kell a következőt: Ha megölelitek a new age tanait, megtagadtok Engem. Amennyiben Egyházam olyan vallásokat ismer el, amelyek nem Tőlem származnak, akkor elárul Engem.
Az az időszak, amikor Születésemet ünnepelvén olyan vallások iránt mutatnak hűséget, amelyek nem Tőlem származnak, az Igazság legnagyobb elárulásának az ideje lesz.

Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése