2014. december 27., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Azok, akiknek „Tüzes Nyelvek” adatnak, nem fogják eltűrni a bűnt.



2014. december 26. péntek, 14:00
Drága szeretett leányom, az Én Időm egyre csak közeledik, és a bűn okozta szenvedés, nyomorúság és fájdalom hamarosan megszűnik.
Addig is Szeretetem fogja fenntartani a világot, és Én véget fogok vetni minden rossz cselekedet és gonosz tett forrásának, amelyet ellenségeim hoztak létre. A gonosz elleni csatát az a Szeretet fogja megnyerni, amelyet Én a jó lelkek szívébe fogok csepegtetni. Ez a Szeretet magával fogja ragadni mindazokat, akik azzal kapcsolatba kerülnek, és a Szentlélek tüze fogja betölteni mindazok lelkét, akik Isten Szeretetével vannak megáldva.
A Szentlélek ezen kiáradása, amelyhez hasonló még nem történt amióta Pünkösdkor Apostolaim meg lettek áldva, fel fogja ébreszteni az emberi nemet. Nagyon kevesen lesznek olyanok, akik érzéketlenek maradnak a Szentlélek Erejére; ők tehetetlenek lesznek vele szemben.
És mert Isten szereti gyermekeit, ezt a nagyszerű Ajándékot küldi az emberiségnek. A lelkek tisztábbakká válnak, és azok, akiknek „Tüzes Nyelvek” adatnak, nem fogják eltűrni a bűnt.
Lehetetlen lesz figyelmen kívül hagyni azt a Szeretetet, amelyet azok fognak továbbadni, akik meg lesznek áldva a Vigasztaló Erejével, és emiatt a Sátán ereje meg fog gyengülni, a világ fölötti szorítása pedig meglazul, míg csak vissza nem hull a mélységekbe.
Örüljetek, szeretett követőim, mert Szeretetem Erejének köszönhetően meg fogom menteni a világot, és mindazokat, akik elfogadják Irgalmamat.
Menjetek Szeretetemben. Úgy szeressétek egymást, ahogyan Isten szeret titeket.

Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése