2014. december 21., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: A Szeretet Ajándéka Karácsonykor felerősödik



2014. december 20. szombat, 16:25
Drága gyermekeim, Fiam Szeretete soha nem árad ki olyan széles körben, mint Karácsonykor.
Ebben az időben, Születésének megünneplése során, Ő Szeretetével árasztja el a lelkeket. Ez az az időszak, amikor meg kell élnetek, természetesen, mint Isten gyermekei a nektek adott szeretetet. Nektek ápolnotok kell a Szeretet Ajándékát, mely Istentől jön, és meg kell osztanotok azt mindazokkal, akiket ismertek.
A Szeretet Ajándéka Karácsonykor felerősödik Isten minden gyermekének a lelkében, és ez az az idő, amikor el kell ismernetek, hogy a szeretet a családban kezdődik. A Fiam egy családban született, és ennek jó oka volt. Isten megjelent, nem, mint egy Küldetésbe küldött egyedülálló személy, akihez senki sem áll közel, hanem a Szentcsaládban.
Szeressétek családjaitokat, és bocsássátok meg a múltban elkövetett bűneiket. Szeressetek mindenkit, azokat is, akik utálnak benneteket. A kölcsönös szeretet által le tudjátok győzni a gyűlöletet, és bár ez olykor nehéz lehet, ti ez által erősebbekké váltok és békések lesztek. A gyűlölet egy negatív érzelem, és a boldogtalanság mély érzése által kiüresíti a lelket. Addig eszi a lélek magját, amíg a lélek meg nem hal. Ne engedjétek, hogy a gyűlölet elválasszon benneteket a Szeretet Ajándékától, amely a legnagyobb Kegyelem, mert ez Istentől származik.
Szeressétek egymást úgy, ahogy Isten szeret benneteket ezen a Karácsonyon. Imádkozzatok azokért, akik gonosz cselekedetet követtek el ellenetek, és kérjétek Fiamat, hogy szabadítson meg benneteket a gyűlölet terhétől.
Isten Szeretete a maga teljes dicsőségében látható abban a családban, ahol virágzik a Szeretet. Az ilyen családoknak, amelyeknek van szerencséjük megtapasztalni az egymás iránti szeretetet, meg kell osztaniuk ezt a szeretetet azokkal, akik a saját életük során nem részesülnek szeretetben. Az a személy, aki egy szerető családban nevelkedett fel, és aki gyöngéd szívvel tud szeretni, megérinti mások szívét. Ilyen módon terjed Isten Szeretete – a család kebeléből.
Egy szerető család szívének volt köszönhető, hogy Fiam magára vette az Ő földi Küldetését, hogy megváltsa az embert a bűntől. Így tehát, e Karácsony alkalmával azt kérem tőletek, hogy szeressétek egymást, és kérjétek Fiamat, hogy minden családot kegyelmekkel áldjon meg, hogy jobban szeressétek egymást.
A családban jelenlévő szeretet le tud győzni minden akadályt, amelyet a Sátán eléje helyez. A család Isten Szeretetének az alapja, amelyet a Sátán megvet. A család az, amelyet a gonosz megcéloz, és ő mindent meg fog tenni, hogy elpusztítsa a családi egységet.
A Szeretet és az egység a családban a Mennynek egy nagy Ajándéka és nektek állandóan törekednetek kell arra, hogy mindig egységbe maradjatok.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése