2014. május 6., kedd

Betiltják a káromkodást Oroszországban - kiborultak a liberálisok

A nyugati liberális sajtó meglepődve veszi tudomásul, hogy a hivatalos médiából, tv-ből, rádióból és a mozifilmekből is hamarosan nem lehet majd káromkodást hallani Oroszországban. Egy rendelet szerint ez július 1-től fogva büntetendő cselekedet. A rendelkezés vonatkozik a kulturális rendezvényekre, könyvekre is. Nem tudják igazán hova tenni ezt a rendelkezést, amely egyébként mindenben az igazság szellemiségének megfelelően intézi az evilági ügyeket.
Hídfő.net | Liberális agymosásA liberális agymosás egyik fő eszköze, a TV.
A rendelkezés nem csak a káromkodásra, hanem minden nyomdafestéket nem tűrő kifejezésre vonatkozik, a bírság mértéke hozzávetőleg 15 ezer forinttól 300 ezer forintig terjed.
Mit mondhatunk erre? Azt, hogy ez egy újabb mérföldkő, amely mutatja, hogy Oroszország a megfelelő irányba halad. Az Isten káromlása minden olyan korban és minden olyan nép számára, amelyik az Igazságot és az Életet választja, az Isten törvényének megfelelően igyekszik élni az életét, elfogadhatatlan bűncselekmény és súlyos büntetést vont és von maga után. Jó érzés tudni, hogy Európában újra megjelent ez a szellemiség, ami nem tűri, nem viseli el és nem is tartja szórakoztatónak semmilyen téren a káromkodást. Ezen a téren sem szabad teret adni semmilyen ürüggyel a sötétségnek, sem a művészetben, sem máshol.
A liberális atlantista világ a művészet és az alkotás szabadságának ürügyével csempészte be az emberek gondolkodásába a szitkozódás és káromkodás hajlamát, amellyel közvetlenül az emberek lelkének okoztak kárt. Ez súlyosabb kár, mint a testen esett seb, mivel kevésbé észrevehető és sok esetben örökre szól. Emiatt pontosan úgy kell kezelni mint a vandalizmust, a fizikai bántalmazást vagy súlyosabb esetben mint a gyilkosságot.

http://www.hidfo.net/2014/05/06/betiltjak-karomkodast-oroszorszagban-kiborultak-liberalisok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése