2014. május 12., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Én nem azért kutatom fel a gonoszokat, hogy könnyűszerrel elpusztítsam őket. Egyetlen vágyam, hogy mindnyájukat megmentsem. (&149.)

2014. május 11. vasárnap, 18:00
Drága szeretett leányom, leghőbb vágyam, hogy Isten minden gyermekének szeretetet, békét és boldogságot hozzak. Függetlenül attól, hogy mennyire gonoszak az emberek tettei, soha nem vágyom bosszúra. Nem keresem azt sem, hogy bárkinek is megaláztatást okozzak, bár lehet, hogy ők másokat megaláznak az Én Nevemben. Soha nem keresem azt, hogy tönkretegyem az ember hírnevét, jóllehet ő az oka a világban lévő sok pusztításnak. Én nem azért kutatom fel a gonoszokat, hogy könnyűszerrel elpusztítsam őket. Egyetlen vágyam, hogy mindnyájukat megmentsem. Én gondját viselem Isten minden gyermeke lelkének. Folyamatosan keresem őket. Megpróbálom Magamhoz vonzani őket. Még azokat is felkeresem naponta, akik nem fogadják el Létezésemet. Az által teszem érezhetővé Jelenlétemet az életükben, hogy eltöltöm a lelküket mások iránti szeretettel, felszínre hozom a jóságot bennük, hogy az legyőzhesse a negatív gondolatokat, cselekedeteket és tetteket.
Egyes lelkek a természetüknél fogva fogékonyak Rám nézve, és Én gyönyörködöm nagylelkű válaszukban és gyöngéd szívükben. Ellenben mások között és Köztem van egy válaszfal, ezért nehezen tudom megérinteni a lelküket. De Én továbbra is megpróbálom többféle módon folyamatosan elérni az illető lelket, míg csak Isten Szeretetének Erejére meg nem tudom nyitni a szívüket.
A Szeretet az a hajtóerő, amely minden jó dologhoz vezet. A szeretet jelen van Isten minden gyermekében attól a pillanattól kezdve, hogy megszületett. Isten Ajándéka, a szeretet, segít az emberiségnek abban, hogy legyőzze a gonoszt. Amikor Isten közbelép és növeli a lélekben a szeretetet, akkor Ő ezt azért teszi, hogy megvédje gyermekeit az ördög gonoszságával szemben. A szeretet sokkal erősebb, mint a gyűlölet, azonban a gyűlölet hosszan tűrő. A Sátán, aki tele van az emberiség iránti gyűlölettel, semmilyen szeretettel sem rendelkezik kivéve az önszeretetet. Ő azáltal fertőzi meg az emberiséget, hogy gyűlöletet ültet azokba a lelkekbe, akik a bűn miatt meggyengültek. A gyűlölet kész otthonra talál azok lelkében, akik féltékenyek, tele vannak büszkeséggel, magányosak és összezavarodottak. A Sátán soha nem fogja olyan módon a gyűlölet bűnével kísérteni a lelkeket, hogy azt a léleknek úgy mutassa be, mint ami az valójában. Ehelyett a büszkeség bűnével fogja mindig megkísérteni a lelket, mivelhogy ez az ő első taktikája. A lelket arra fogja rávezetni, hogy elhiggye, neki neheztelnie kell, mert a saját igényei ezt követelik meg, mert ő jobban tudja, és amit ő tesz, az egy jó dolog.
Isten Szeretete terjed gyermekei között ebben az időszakban. Teszi mindezt Irgalmának köszönhetően. Ő növelni fogja az emberek szívében a szeretetet, hogy így segítse az emberiséget a gyűlölet elleni küzdelemben, amely hamarosan fokozódni fog a világban, amikor is az emberek szíve olyan hideggé fog válni, mint a kő.
Kérlek benneteket, hogy imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját, hogy keressétek Isten Szeretetét ebben az időben.
A Keresztes Imahadjárat 149. imája: Keressük Isten Szeretetét
Ó, Jézus, tölts el engem Isten Szeretetével. Tölts el engem Isteni Fényeddel, és árassz el engem azzal a szeretettel, amelyre szükségem van, hogy Isten Irgalmának a magját elhintsem minden nemzetben.
Engedd, hogy terjesszem Isteni Szeretetedet mindazok között, akikkel kapcsolatba kerülök. Áraszd szét Szeretetedet, hogy az minden lélekre, hitre, vallásra, és nemzetre rátaláljon – mint a köd, egységbe ragadván Isten minden gyermekét.
Segíts nekünk, hogy úgy terjesszük Isten Szeretetét, hogy Az meg tudjon, és meg is hódítson minden gonoszságot a világban. Ámen.
A szeretet mindig azonos Isten Jelenlétével. Tudnotok kell, hogy csak a szeretet hozhat Nekem lelkeket. Tudnotok kell, hogy Istentől csakis szeretet jöhet. Csak a szeretetnek van arra hatalma, hogy békét, megelégedettséget és egységet vigyen a nemzetek közé. A gyűlölet a Sátántól jön, és bárhol tanúi vagytok annak, imádkoznotok kell a fentebb említett imát: „Keressük Isten szeretetét”. Ne feledjétek, hogy a szeretet mindent le fog győzni, mert az Istentől jön.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése