2014. április 13., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Szeretetem egyesítve a Hitetekkel, az Üdvösség Kardjává válik

2014. április 12. szombat, 15:42
Drága szeretett leányom, amikor Isten az Ő választott prófétáin keresztül beavatkozik a világba, akkor az Ige olyan, mint a Kard: egyenesen a szívbe hasít, és kettős reakciót vált ki a lélekben. Egyrészt, ez nagy betekintést és megértést biztosít, másrészt pedig lehet, hogy mindezt nehéz elfogadni. Ez azért van, mert az Igazságot sosem könnyű befogadni, mivel az nagyon fájdalmas tud lenni.
Egy olyan világban, ahol a Sátán királyként uralkodik, az Igazságnak mindig a csúnyábbik oldalát fogják bemutatni. Ez sokak számára szívfájdalmat okozhat. A gonoszság szinte mindig színes küllembe öltöztetve jelenik meg, de amikor minden vonzó rétegétől megfosztják, akkor csak egy nagyon csúnya mag marad belőle.
Sokan nehezen tudják azt elfogadni, hogy bizonyos tettek és cselekedetek gonoszak az ördög megtévesztése miatt. A Sátán által létrehozott gonoszság minden formája gondosan van álcázva, hogy azt az ártatlanok fejében könnyen lehessen igazolni, akik aztán az ilyen aljas csalást minden bűntudat nélkül fogják elfogadni. De ettől ők egyáltalán nem lesznek bölcsebbek. Akkor milyen reménye van az embernek, kérdezhetitek, amikor az antikrisztus, akit jótékonysági cselekedeteiért szeretni és bálványozni fognak, elcsábítja őt. A válasz erre: az ima. A ti reményetek az imáitokban rejlik, mert amikor azért imádkoztok, hogy szabaduljatok meg a gonosztól, Én válaszolni fogok hívásotokra.
Szeretetem egyesítve a Hitetekkel, az Üdvösség Kardjává válik, amellyel meg lehet menteni azokat az ártatlan lelkeket, akiket a fenevad könnyen megtéveszt, s aztán Királyságom az Enyém lesz. Hamarosan eljövök, hogy visszaköveteljem Jogos Trónomat, és éppen ezért soha nem szabad elveszítenetek a reményt.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése