2014. február 25., kedd

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2014. február 21. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…



„Drága gyermekeim! Én Mindenható vagyok. Bármit megadhatok, amit ebben az órában kértek. Meg is kaptok mindent, ami örök javatokat szolgálja. Most azt mondom nektek: ebben az órában elsősorban a bűnösök megtéréséért imádkozzatok, mert most erre van a legnagyobb szükség. A sátán tombol, mert tudja, hogy uralma végéhez közeledik. Szeretne mindenkit felfalni, és mindenütt mindig kísért. Ezért kell az ima, hogy feltartóztassa, és hatástalanítsa ténykedéseit. Ha sokan imádkoztok, vagy csak egy-egy ember, de szívből és hittel, megadom a kísértett személyeknek a kegyelmet, hogy mondjanak ellene a sátánnak, és így semmi hatalma nem lehet fölöttük. Nyisd ki a Szentírást!” Ide nyílt ki: 2 Péter 2, 1-3: „…föllépnek majd hamis tanítók, akik romlásba döntő tévtanokat terjesztenek, s még Megváltó Urukat is tagadják, s ezzel gyors pusztulást vonnak magukra. Sokan követik majd őket erkölcstelenségükben, s miattuk szidni fogják az igaz vallást. Kapzsiságukban megkísérelik, hogy hízelgő szavakkal becsapjanak majd titeket. De már rég kimondatott az ítélet, s pusztulásukat nem kerülhetik el.”
Jézus: „Ez van most, és még inkább ez lesz.”

2014. február 23. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…



Drága gyermekeim, Szívemnek választottjai! Ti egyedül annak örüljetek, hogy nevetek fel van írva az Élet Könyvében! Mondom nektek, ez a legnagyobb kegyelem. Ezért őrizzétek meg lelketeket, amíg e földön éltek, az életszentségben, és törekedjetek mindig a jóra! Legyen megbocsátás a szívetekben, és mondjatok áldást ellenségeitekre! Áldjatok mindenkit egyformán! Jótevőiteket éppúgy, mint rágalmazóitokat. Ne foglalkozzatok a titeket ért sérelmekkel! Én megfizetek mindenkinek tettei szerint. Ha ti azt tudnátok, mennyi büntetést kell elszenvedni minden bűnért a pokolban és a tisztítótűzben, akkor kivétel nélkül mindnyájan szentül élnétek. Igazságosságom ugyanis épp oly tökéletes, mint irgalmasságom. Mondom nektek, mint ahogy egy betű nem veszhet el a törvényből, hanem beteljesítem azt, úgy minden bűnnek következménye van, mindent le kell vezekelni. Ha például egy háziasszony nem zárja el időben a gázlángot az étel alatt, az túlfő, majd leég, végül szemétbe való, nem alkalmas emberi fogyasztásra. Így van ez a bűnökkel is. Ha nem mondotok ellene rögtön a kísértésnek, elhatalmasodik fölöttetek, és ha beleegyeztek, a sátán tanyát ver bennetek, kisajátítja lelketeket, testeteket, míg végül a bűn rabjai lesztek, és az örök tűzbe, a kárhozatban taszít titeket.
Kicsinyeim! Tartsátok állandóan tisztán a gondolataitokat! Ne engedjetek be oda sem kísértést, se bűnt! Akkor tehetetlen lesz veletek ellenfelem. Helyette töltsétek meg elméteket szent és tiszta gondolatokkal! Olvassátok a Szentírást, főleg az Evangéliumot és az Újszövetséget! Gondoljatok Rám gyakran, mennyit szenvedtem lelketek üdvösségéért! Adjatok hálát, mondjátok gyakran a Te Deumot! (Hozsanna 276.A Hála-adásra). Szeressetek viszont Engem lángolóan! Ha kell, az életeteket is adjátok oda Értem, amiképpen Én is odaadtam értetek. Éljetek mindenkivel szeretetben! Ne kritizáljatok, és ne ítéljetek meg senkit, inkább imádkozzatok értük! Itt a földön a sátán mindenkit kísért, de az ima ereje elűzi a kísértést. Hamarosan megálltok ítélőszékem előtt. Akkor felvonultatom előttetek szavaimat, mint üdvösségre vezető kegyelmeimet. Számon kérlek benneteket, hogyan sáfárkodtatok a nektek juttatott talentumokkal. Tettekre váltottátok-e, és tovább adtátok-e a környezetetekben élő testvéreiteknek? Vigyázzatok! Ma még kérlek, de holnap már ítélek. A saját érdeketekben figyelmeztetlek benneteket. Tartsátok meg törvényeimet! Éljetek szentül, mert erre hívtalak meg mindnyájatokat! Megáldalak titeket Szívem féltő szeretetével, amely meg akar oltalmazni a bűnnek még az árnyékától is, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Zsid. 9,27. „…az ember számára az a rendelkezés, hogy egyszer haljon meg, és utána ítéletben legyen része…”

2014. február 24. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Az idő gyorsan elszáll. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok, mit hoz a holnap! Éljetek halálra készen, mert egyikőtök sem tudja, mikor kell megállni ítélőszékem előtt! Ezeket azért mondom, mert sokan közületek úgy éltek, mintha Isten nem létezne. Szemet hunytok törvényeim fölött, és nem törődtök vele, hogy mi lesz halálotok után. Nos, Én megmondom nektek: halál nincs. Csak a testetek oszlik fel, de a lelketek örökké élni fog. Ezért mondja a Szentírás: „Féltékenyen szereti Isten a lelket, amelynek Ő adott bennünk otthont.” (Jakab 4,5.)
Gyermekeim! Ezért figyelmeztetlek benneteket, mert szeretlek titeket, és nem akarom, hogy egy is elvesszen közületek. Halálotok után három út áll előttetek:
1. a mennyország mindazok számára, akik szentül éltek a földön, vagyis evangéliumi életszentségben, ami azt jelenti, hogy tettekre váltottátok tanításomat.
2. tisztítótűz. Ide azok mennek, akik megbánták bűneiket, de jóvátenni már nem tudták, ezért a köteles adósságot a tisztítótűz jótékony lángjaiban kell letörleszteniük.
3. pokol. Ide azok mennek, akik életük végéig sem bánták meg bűneiket, gonosz, vétkes cselekedeteikkel a sátánt szolgálták, gyűlöltek és megvetettek Engem és törvényeimet. Az ilyenek fogják Tőlem hallani: Távozzatok, ti átkozottak! Ott lesz sírás, és fogcsikorgatás. A tűz és a férgek fogják kínozni őket örökké. Elképzelni sem tudjátok, mit jelentenek ezek a szavak.
Azért mondom nektek: térjetek meg Hozzám, amíg még testben éltek, mert onnan már nincs többé visszaút! Ne éljetek vissza kegyelmemmel, ne vessétek meg hívó szavamat! Mondom nektek: életetek végén számot adtok minden kegyelemről, amelyeket visszautasítottatok. Fogadjátok meg hívó szavamat! Engedjétek magatokat megmenteni! Erre áldalak meg mindnyájatokat, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: 1 Péter 1, 24-25: „Minden test olyan, mint a fű, a dicsősége, mint a rét virága. Elhervad a fű, s lehull a virága, de az Úr szava örökre megmarad.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése