2014. január 1., szerda

A felforgató tevékenység hatása a gyermeki lélekre

Minden ép és normális ember azt szeretné, hogy gyermekei egy jobb és élhetőbb világban éljenek. Ennek hatására születtek az alábbi sorok.
Gyermekeink lelkét folyamatosan tűz alatt tartja egy agresszív propaganda, ami morbiditásával, abszurditásával fölülmúl minden eddigi elképzelést. Ezzel a vizuális propagandával elhitetik vele, hogy a világ tényleg ilyen groteszk. A gyermeki lélek tényként fogadja el az uszító, gyűlöletkeltő, szinte sátáni hatásokat, azokat a beteges, perverz, pornográf elemekkel tarkított hazugságokat, melyek egész életére rányomják csúf bélyegüket. Gyermekeink beteggé formálását már a születésük előtt elkezdik. Ad libitum válogatnak az eszközökben ,mikor milyen korosztály a befolyásolás célpontja. A gyermekeket egy olyan anarchisztikus, anormális, szabályok nélküli élettérbe kényszerítik bele, ami az abszurditás legmagasabb foka. Elhitetik velük, hogy az ember nem társas lény, így az aszociális emberekkel már azt tesznek, amit akarnak. Már gyermekkorban megfigyelhető az önzés, hiúság, anyagiasság, irigység és egyéb zavarodottságból eredeztethető sajnálatos tényezők. Külső és szabad ingerek következtében lehetséges út az autoszuggesztió, de ártalmas, mivel itt is az öntörvényé a főszerep. Az öntörvény pedig az esetek többségében az anarchiával egyenértékű.
Ellenhatást kell kifejteni, a felforgatók szándékát pedig kíméletlenül le kell leplezni. Ha a gyermekeinket tönkreteszik, a lehetőségét is elveszik a jövőnk építésének. Nem mutathatunk toleranciát, semmilyen kompromisszumot nem köthetünk. Ha mentálisan megzavarják az új generáció elméjét, csak torz és beteg jövőt várhatunk. Az említett ellenhatásnak pedig erősnek kell lenni, a szeretet lángjai visszavezetnek a büszkeségbe. Ahol a fiúgyermekekből bátor harcosokat, a leányokból pedig odaadó családanyákat neveltek. Ha visszatérünk a hagyományainkhoz, nem tudnak bennünket legyőzni. Nem hagyhatjuk, hogy félreállítsanak minket. 
Balassa Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése