2013. december 13., péntek

Szíria - A terroristák belevágtak a leánykereskedelembe


Egy hirdetés jelent meg a napokban Rijádban (Szaúd-Arábia, a szíriai terroristák legfőbb szponzorának fővárosa). A hirdetés szerint 10.000 riálért (2700 dollár, azaz majdnem 600.000 forint) cserébe bárki vehet egy szír lányt magának. A hirdetés megjelenése összefüggésben lehet azzal, hogy az USA és Nagy-Britannia a napokban bejelentette, hogy felhagy a terroristák szponzorálásával. Nem történt más, csak menekül a patkány a süllyedő hajóról, jó szokása szerint. Látják, hogy a szíriai akció nem hozta meg a várt eredményeket, ezért inkább kihátrálnak a terroristák mögül, sorsukra hagyván őket, akiknek viszont eszük ágában sincs feladni a szabadrablást, így mostmár bővítik a portfóliójukat a rablás, gyilkosság, keresztényüldözés mellé bekerült a leánykereskedelemmel is. Hova máshova menne ez a gyalázatos "exportcikk" mint Szaúd-Arábiába. Az ottani sejkek ugyanis előszeretettel fogadják szabad óráikban fiatal hölgyek szolgáltatásait, az se baj, ha az öreg pedofil sejkek testőrségének először jó modort kell vernie a lányokba ököllel vagy övcsattal, azokba akik nem hajlandóak önként prostituálódni. A Szaúd-Arábiai helyzetről bizony sok magyar "celeb" (értsd: nagyon drága prostituált) is tudna eleget beszélni, nem kevesen közülük ott és az Egyesült Arab Emirátusokban teremtették meg a jó élet alapjait "kétkezi" munkával. A szíriai helyzet azonban egy kicsit más, mert szemben a magyar agymosott lányokkal, akik önként ülnek a sejkek ölébe pár ezer euróért, legalább addig se kell dolgozni (utána meg már főleg nem, mert hiszen "celebbé" avatták őket Dubaiban, vagy valahol a közel keleten), a szíriai gyermeknevelés még mindig nem nélkülözi az értékrendet. Ott legalább komolyan gondolják a vallás kérdését is, nem úgy mint szaúdi "barátaink", akik bizony nem vetik meg a testi örömöket mindenféle szodomista formában. Nemhiába a pénzük megvan hozzá, most épp szíriából érkezik az "ellátmány".
Hídfő.net | A terroristák belevágtak a leánykereskedelembeAz ominózus hirdetés. Érdekessége, hogy a megadott telefonszám egy "családi tanácsadóhoz" tartozik. Ezzel a megnevezéssel a leánykereskedőre még nem találkozunk.
Az Egyesült Nemzetek jelentése szerint 800.000 szíriai menekült van regisztrálva Libanonban. Ugyanebben a jelentésében olvasható továbbá az is, hogy a fiatal lányok és asszonyok Jordániában rendszeresen ki vannak téve szexuális zaklatásnak, prostitúcióra kényszerítésnek. Összességében kijelenthetjük, hogy az atlantisták ismét jelentős eredményeket értek el a demokrácia exportálásának terén. Fiatal lányok eladása külföldre, kábítószerterjesztés, emberevés. A nyugatiak zsoldosai, a terroristák akik a demokrácia vívmányait igyekeztek vinni szíriába, hamarosan mind egy jeltelen sírban végzi, méltón az emberiség ellen elkövetett bűnteteikért cserébe. Remélhetőleg hamarosan a gazdáik is követik őket.
Nagy Kálmán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése