2013. július 31., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Sohase fogadjatok el olyan keresztet, amely nem hasonlít arra a Keresztre, amelyen megfeszítettek Engem


2013. július 30. kedd, 20:06
Drága szeretett leányom, milyen édes azok hangja, akik szeretnek Engem, és akik a nagy szomorúság ezen idején megvigasztalnak Engem. Ti, szeretett követőim, kik sohasem fogtok elhagyni Engem, olyanok vagytok, mint a Számban lévő édes Méz, megnyugtatva Testemet és felemelve Lelkemet.
Sokan fogják a hamisságokat követni, mert félni fognak, hogy felálljanak, és hogy konokul megvédjék Isten Szavát. Eleinte össze lesznek zavarva az új gyakorlatoktól, az új szimbólumoktól, az új öltözetektől, az oltárok új formájától és az új keresztektől. Aztán el fogják fogadni mindezeket az új dolgokat, mint az idők jeleit. Aztán azok a szegény lelkek lelkesen át fogják karolni ezt az új, modern, úgynevezett egységes megközelítését Isten tiszteletének. De azok, akik Hozzám tartoznak, minden korosztályt beleértve, hűségesek fognak maradni Szavamhoz. Ők Egyházam gerince a Földön, és sohasem fognak megtorpanni.
Az a Vágyam, hűséges Keresztényeim – minden felekezetből-, hogy gyűljetek össze és harcoljatok a démonok ellen, melyek elszabadultak a Pokolból és köztetek kóborolnak. Sohase mentegetőzzetek, csak mert szerettek Engem. Sohase fogadjatok el olyan keresztet, amely nem hasonlít arra a Keresztre, amelyen megfeszítettek Engem. Amikor mellőznek, vagy meg sem említenek Engem, akkor tudni fogjátok, hogy terjed a fertőzés minden ilyen Egyházban, melyet ellenségeim a háttérből irányítottak. Ha elfogadjátok sátáni rituáléjukat és szimbólumaikat, akkor védtelenül kiszolgáltatjátok magatokat a gonosznak.
Maradjatok hűek Hozzám. Tartsátok egyszerűnek napi imáitokat. Tartsatok Szenteltvizet és Keresztemet otthonaitokban. Védelmezzétek egymást. Maradjatok engedelmesek azokhoz a felszentelt szolgáimhoz, akik szenvedélyesen hűségesek maradnak Hozzám és nem hajlandók elárulni Engem. Aztán fordítsátok a maradék időtöket arra, hogy imádkozzatok az ateisták lelkéért, azokért, akik a pogány istenekben hisznek. és azokért, akik vakon követik Egyházam ellenségeit a vadonba.
Maradjatok szoros egységben Velem és mindennap hívjatok Engem az erőért. Én az előtettek álló keserű megpróbáltatások alatt mellettetek fogok állni, és sohasem fogom elhagyni azokat, akik keresnek Engem.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése