2013. június 9., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Gyermekeim világi javak iránti megszállottsága és a személyes vagyon bálványozása elszakítja őket Istentől

2013. június 8. szombat, 23.00
Szeretett leányom, ahogy az emberiség egyre mélyebbre süllyed a bűnben, továbbra is az anyagi javakat hajtja, melyekről úgy véli, hogy csillapítják azt a durva fájdalmat, melyet belül éreznek, mivel semmi sem nyújthat számukra vigaszt, amikor már oly nagyon eltávolodtak Tőlem. Egy pillanatra sem gondolnak Rám, olyannyira elragadta őket a világi javak – a haszontalan dolgok – hajhászása, mely nem szül mást, csak mindig többre áhítozást.
Aztán ott vannak azok, akiknek a világi vonzalmak iránti szeretete oda vezet, hogy telhetetlenekké válnak. Mindig nagyobbra törekednek, valamint az általuk értékesebbnek hitt tulajdonra. Végül szentélyeket építenek maguknak. Ekkor kétségbeesésbe zuhannak, mert minél nagyobb vagyonra és luxusra tesznek szert, annál összezavarodottabbá és zaklatottabbá válnak. Elveszítik az érdeklődésüket más emberek iránt, és hamarosan elszigetelődnek, ahogy beleakadnak egy pókhálóba, melyet a gonosz lélek szőtt, hogy csapdába ejtse őket, és elpusztítsa lelküket.
Gyermekeim világi javak iránti megszállottsága, és a személyes vagyon bálványozása elszakítja őket Istentől. Saját javaitok iránti szeretetetek megöli a felebarátaitok iránti szereteteteket. Olyan fokig lesztek önzőek, hogy már nem érdekel benneteket mások szerencsétlensége. Így nem engedelmeskedtek Isten Igéjének.
Fel kell hagynotok a gazdagság hajszolásával. Akkor tisztább szívűek lesztek. De ha hagyjátok, hogy ez a ravasz bűn elhomályosítsa elméteket, akkor soha nem lesztek tiszta lelkűek, és így nem lesztek alkalmasak Színem elé járulni. Azoknak, akik szegények, kevesebb olyanjuk van, ami arra kísérti őket, hogy szakadjanak el Tőlem. Azok, akik gazdagok, szegények a tekintetben, hogy még sokat kell tanulniuk ahhoz, hogy meg tudjanak alázkodni a Szememben.
Mikor fogjátok már megtanulni, hogy amikor az ember a világi élvezeteket előbbre helyezi Nálam, akkor nem fogja tudni felkészíteni a lelkét arra, hogy beléphessen Új Paradicsomomba?
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése