2012. július 25., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A Jánosnak adott próféciák, melyek eddig még nem voltak feltárva, ezúttal bemutatásra kerülnek, hogy felébresszék a világot
 
2012. július 24., kedd, 17:39
Drága szeretett leányom, közel az idő, hogy a Legmagasságosabb Isten utolsó misztériumai feltárásra kerüljenek az egész világ számára.
A te hangod leányom, véglegesen be fogja fejezni Isten tervét a Földön, hogy kinyilatkoztassa Második Eljövetelem Igazságát.
Te leányom, a hetedik Angyal vagy, akit azért küldtek, hogy felkészítsd Isten gyermekeit hitük megújítására, hogy ez által megmenekülhessenek.
Miközben te a hét pecsét titkait feded fel, melyeket Én, Jézus, az Isten Báránya nyitok fel, az sokakat felbőszít majd.
A gonosz hazugságok, melyeket azok követnek el, akik úgy tesznek, mintha Egyházamat szolgálnák, a hangod csengése által lelepleződnek majd.
Minden gonosz cselekedet lelepleződik majd, amelyet a Sátán követői követnek el, akik követőimnek merik vallani magukat. Minden hazugság fel lesz fedve, hogy mindenki lássa.
Az Antikrisztus által létrehozott új, hamis Egyház, annak fog megmutatkozni, ami az valójában.
Minden kísérlet Isten gyermekeinek megtévesztésére, a feje tetejére lesz állítva, mivel az emberiség megmentéséért folytatott csata fokozódik.
Mindenki tanúja lesz azok káromlásainak, akik nem az Én Nevemben beszélnek, bár sokan nem fogják elfogadni Isten Igazságát, ahogy az most a világnak adatik.
Az oly sokáig rejtett és a végsőkig elzárt Szó, most Ajkaimról záporozik.
Senki sem lesz kizárva az Igazságból. Az Igaz Szó mindenkinek meg lesz mutatva, mivel Én arra készülök még egyszer, hogy megmentsem az emberiséget az örök kárhozattól.
A Jánosnak adott próféciák, amelyek eddig nem voltak feltárva, ezúttal bemutatásra kerülnek, hogy felébresszék a világot.
Az evangéliumok, oly hosszú idő után, még egyszer elterjednek szerte a világon.
A vakok újra látni fognak.
A némák beszélni fognak, miközben az Igazság, akárcsak a méz, csorogni fog ajkaikról.
A süketek hallani fognak, és az Igazság elhozza számukra azt a vigaszt, amelyet oly régóta hiányoltak az életükből.
A hitehagyás meg fog törni, és a nyers, az igazságra éhes lelkek tárt karokkal fogják azt elfogadni.
Isten hatalma minden sarkon meg fog nyilvánulni.
Legyetek biztosak abban, hogy a Sátán ivadékai és azok követői, mindent meg fognak tenni, amit csak tudnak, hogy megakadályozzák az Igazság Könyvét, amely Isten szeretete által adatik a világnak.
Ők tehetetlenek lesznek vele szemben, bár nem annak fognak látszani.
A Mennyország most arra az időpontra vár, hogy az egész emberiség összegyűljön Dicsőséges Visszatérésemre.
Soha ne hagyjatok el Engem. Üdvözöljetek Engem, miközben felkészítelek benneteket Dicsőséges Második Eljövetelemre.
Hozzátok családjaitokat magatokkal, és gyertek Karjaimba, miközben Én arra készülök, hogy különleges Mennyei kegyelmeim védelmébe burkoljalak benneteket.
Felhívást intézek mindnyájatokhoz, hogy ismerjétek fel a hetedik Prófétámon keresztül közvetített utolsó hívást, aki azt a felhatalmazást kapta, hogy felfedje a hét trombitát, amelyek a hét pecsétet tartalmazzák, mivel az angyalok kórusa arra készül, hogy végrehajtsa a próféciákat.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése