2012. május 15., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Imakérések: Most menj és hallasd ezt a kérést: „Hívásom Jézushoz”

2012. május 14. hétfő, 18:00
Drága szeretett leányom, a Nekem adott ajándék el van fogadva, melynek eredményeként további öt millió* lélek lesz megmentve.
Az Én legkedvesebb kívánságom: végett vetni a szenvedésednek, de ez az értékes ajándék, melyet nekem hoztál, most azt jelenti, hogy Isten gyermekei közül még többet meg tudok majd megmenteni.
Soha ne feledd: ez a küldetés azért van, hogy megmentse az emberiséget a Pokoltól. Ahhoz, hogy ezt megvalósítsam, szükségem van a te segítségedre, és mások segítségére.
Soha ne érezd magad egyedül, mert Én szeretlek téged, és egész idő alatt veled vagyok. Isten gyermekei közül végre oly sokan kezdik meghallani Hangomat.
A Szentlélek munkálkodása meg fogja hozni a maga gyümölcsét, és nagyon hamar érezhető lesz Isten szeretete, még a legsivárabb szívekben is.
Az elveszett üres és sivár lelkek érezni fogják a szeretet lángját, és annak a meghitt vágynak lesznek tanúi, hogy részesei legyenek Királyságomnak a Földön. Sokan nem fogják megérteni, hogy ez miért van így, de nem lesznek képesek letagadni érzéseiket: a melegségét, a szeretetét és a békéét.
Oly sokan fognak meglepődni, és majd beszélni akarnak Velem. Neked most mindenhol egyesítened kell az embereket, hogy kérjék Szeretetem ajándékát.
Nekik kérniük kell, hogy számukra különleges kegyelmek adassanak. Erre, leányom, hetente ki kell jelölnöd egy napot. Minden elveszett léleknek kérnie kell Engem, hogy segítsek nekik. Ha kéréseik megegyeznek Szent Akaratommal, akkor válaszolni fogok imáikra. Ez majd egy erősebb kapcsolatot teremt bennük Szentséges Szívemmel és Nagy Irgalmammal.
Most menj és hallasd ezt a kérést: „Hívásom Jézushoz”.
Leányom, tedd ezt meg olyan hamar, ahogyan csak tudod, mivel Szeretném bizonyossá tenni, hogy ezek a lelkek, különösen azok, akik eddig ezt nem fogadták el, most beszéljenek. Végre, ők meg fogják érteni, hogy Én milyen közel állok minden egyes lélekhez.
Mondd meg nekik, hogy Én mindenkit szeretek, és egyetlen bűnöst sem zárok ki, független attól, hogy mennyire súlyosak a bűneik.
Minden, amit tőlük kérek, hogy jöjjenek Hozzám, és kérjék, hogy segítsek nekik.
Jézusod
*Az említett lelkek megmentéséhez, elsősorban az Isteni Irgalmasságról nevezett Mária szenvedéseinek felajánlásához van köze, és nem az egész világra vonatkozik; mert jelenleg lelkek milliói menekülnek meg az imákon keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése