2012. március 5., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

 A Katolikus Egyház és Izrael Háza üldöztetésnek lesz kitéve

2012. március 4. vasárnap, 15.30
Drága, szeretett leányom, a pecsétek felnyitásának ideje, amely a hetedik pecsét általad való felnyitását fogja eredményezni, csaknem elérkezett.
Imáitoknak köszönhetően sok zavargás elhárításra kerül.
Ti, Követőim, elfogadjátok Keresztemet, és egyesülni fogtok Édesanyám Szeplőtelen Szívével, miközben az Én Dicsőséges Királyságom felé meneteltek.
Ahogyan a világ csalárdságai és gonoszságai fokozódnak és terjednek, úgy fog erősödni és terjedni azok hite is, akik Hadseregemet vezetik.
Az egyházak üldöztetésnek lesznek kitéve, nevezetesen a Katolikus Egyház és Izrael Háza.
Sokan örülni fognak ennek. Ez a két vallás meg lesz hurcolva, és minden erőfeszítés – mind külső, mind belső -, meg lesz téve, hogy nyomuk se maradjon.
Nagy öröm lesz világszerte, mikor ez a két vallás elbukik.
Sokan úgy vélik majd, hogy ezt a két vallást meg kell semmisíteni. Az emberek tudomást sem vesznek majd ezek tetemeiről.
De ez ostobaság lenne. Mivel ezek újra feltámadnak majd, hogy megalakítsák az Új Eget és az Új Földet, amint az Én Paradicsomom kapui megnyílnak.
Senki sem tudja, és nem is fogja elpusztítani az Én választott népemet a földön.
Okozhatnak nekik fájdalmat, szenvedést, halált és lerombolhatják magukat az épületeket és templomokat, melyeket ők építettek Atyám tiszteletére.
Aztán növekednek, felemelkednek majd, és visszakövetelik jogos trónjaikat, mikor Velem együtt fognak uralkodni a Paradicsomban.
Soha ne utasítsátok el Istent.
Soha ne utasítsátok el az Ő Egyházait.
Mert ha ezt teszitek, azzal a megtévesztés ösvényét követitek az örök kárhozatba.
Megváltótok
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése