2011. december 26., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Tiszteljétek a Család fontosságát


2011. december 25., vasárnap, 18:00

Ma, leányom, a Születésemet ünneplik. Ez szintén egy különleges nap a családok számára.
Ne feledjétek, hogy a Szent Család is ezen a napon született. Ez a szent Család ma is kihatással van az emberekre világszerte.
Mivel minden lélek a Földön, Örök Atyám családjának a tagja, ezért az embereknek is el kell ismerniük a család fontosságát.
Kizárólag a család által születik meg az igaz szeretetet. Habár a világban sok család szenved a szétszakadás, a harag és az elkülönülés miatt, mégis fontos ennek jelentőségét megérteni.
Ha nem lennének családok a Földön, élet sem lenne. A család képviseli mindazt, amit Örök Atyám kíván a Földön élő gyermekeinek.
Ha összetartás van egy családban, akkor olyan meghitt szeretet alakulhat ki, mely csak a Mennyországban ismert. Ha a családban kárt tesztek, akkor az őszinte, tiszta szeretetben is kárt tesztek, mely minden egyes családtag lelkében megtalálható.
A Sátán kedvét leli a családok szétválasztásában. Miért? Azért mert tudja, ha a családtagok elkülönülnek egymástól, akkor kihal a szeretet magja, mely elengedhetetlen az emberiség lelki fejlődésében.
Kérlek benneteket gyermekeim, imádkozzatok a családok egyesüléséért. Imádkozzatok azért, hogy a családok együtt tudjanak imádkozni. Imádkozzatok, hogy megakadályozzátok a Sátán behatolását családotokba.
Sohase feledjétek, hogy ti mindnyájan Atyám családjának tagjai vagytok, és ezt az egységet a Földön is utánoznotok kell, amennyire csak lehetséges. Tudom, hogy ez nem minden esetben van így, de nektek mindig az egymás iránti szeretet érdekében, a család egységére kell törekednetek.
Abban az esetben, ha nincs családotok a Földön, akkor ne feledjétek, hogy ti annak a nagy családnak vagytok a tagjai, melyet Atyám hozott létre. Törekedjetek arra, hogy a Béke Új Korszakában csatlakozhassatok Atyám családjához.
Imádkozzatok a kegyelmekért, melyekre szükségetek lesz ahhoz, hogy ebbe az Új Paradicsomba beléphessetek, mint jogos otthonotokba, amelybe Második Eljövetelemkor lesztek hivatottak belépni.


Szeretett Jézusotok,
Az emberiség Megváltója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése