2011. október 10., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Isten, az Atya: Vegyétek figyelembe az emberiségnek adott utolsó felhívásomat


2011. október 9., vasárnap, 15:30
Leányom, beszélj arról a szeretetről a világnak, amelyet Én, minden teremtményem iránt érzek, szerte a világon. Tájékoztasd arról is őket, hogy most fogom (a háttérből) irányítani Isteni Beavatkozásom legnagyobb cselekedetét, amilyet még nem láttak a földön, szeretett Fiam, Jézus Krisztus feltámadása óta.
Minden készen áll erre az Irgalmasság nagy cselekedetére, melyet azért szentesítettem meg, hogy segítsen mindannyiatokat megmenteni.
Irántatok érzett szeretetem azt jelenti, hogy most még engedélyezem, az Irgalmasság utolsó cselekedete által, hogy megtérjetek, ezáltal megállítom a csaló próbálkozásait az emberiség elpusztításában. Ez, Irgalmasságom utolsó cselekedete, vagyis, hogy szemeim előtt megváltást találjatok, azt jelenti, hogy még egyszer meg lehet tanulni Létezésem Igazságát.
Gyermekeim, kérlek benneteket, hogy most hajoljatok meg és kérjétek az irgalmat családjaitok és szeretteitek számára. Ha nincsenek (gyermekeim) a kegyelem állapotában, akkor a Nagyfigyelmeztetést nehéznek fogják találni. Értesítenetek kell őket, hogy milyen fontos elgondolkodniuk az igazságról.
Az idő rövid. A Nagyfigyelmeztetés szinte már elérkezett hozzátok. Amint megjelenik fölöttetek, lesz időtök arra, hogy eldöntsétek, hogy melyik utat szeretnétek választani. Az Isteni világosság ösvényét, vagy a csaló ösvényét. Nálatok a választás lehetősége.
Egy idő után, ha nem fordítanak hátat annak a gonosz ösvénynek, amelyen haladnak, el fogom pusztítani azokat az országokat, melyek a csalónak hódolnak. Amikor bűntető Kezem lesújt, ők el fognak majd bújni, de nem fognak találni egyetlen helyet sem, ahova mehetnének.
Türelmem a végére ért, és azt tervezem, hogy egyesítsem mindazokat, akik hisznek Bennem, minden Dolog Megteremtőjében és magammal viszem őket az új Béke Korszakába. Mindazok, akik úgy határoznak, hogy a másik utat választják, a Pokol tűzébe lesznek dobva.
Tartsátok figyelemmel ezt az emberiséghez intézett utolsó felhívást, ez az az idő, amikor a jövőtöket meghatározhatjátok. Imádkozzatok azokért, akik vakok Szeretetem iránt, mert sokan közülük, hiába lesz felfedve az Igazság előttük, ismét el fognak utasítani Engem és hátat fognak Nekem fordítani.
Szeretett Teremtőtök
Isten az Atya, a Legmagasságosabb Király

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése