2011. szeptember 4., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

 Milyen nehéz megmászni a Paradicsomba vezető lépcsőt

2011. szeptember 3. szombat, 23:50
Drága szeretett leányom, ne legyen semmiféle illúziód, a csaló elfordította a fejed Tőlem az utóbbi napokban. Te ezt annak a ténynek tulajdonítod, hogy elfoglalt voltál, ami nem teljesen igaz. Ő olyan ravasz, hogy idődnek minden egyes percét szándékosan zavarta meg. Ez idő alatt te tudatában voltál annak, hogy nem szántál Rám elegendő időt, nem igaz? Érezted, hogy figyelmed el van terelve, hogy elveszett vagy, és aztán felismerted, hogy Nélkülem bensődben üres lettél. Bár Én egész idő alatt egészen közel voltam hozzád, mégis megengedtem, hogy úgy érezd, mintha Én elhagytalak volna. Így most te is megtapasztaltad azt a kétségbeesést, amelyet azok a lelkek éreznek, akiket bűneik miatt visszautasítok.  Mindez fontos lelki fejlődésedhez. Bár értelmetlennek tűnhet, hogy Én ezt megengedem, mégis, ez része a szentté válásodnak, amelyet elvárok és meg is követelek tőled. Te, drága leányom, továbbra is érezni fogod az elhagyatottság egy bizonyos formáját időről-időre, mint az a sok lélek, akik ugyanezen az ösvényen haladnak.
A lelki tökéletességbe vezető lépcső nagyon hosszú. A lelkek, még mielőtt egy lépést Felém tesznek, előbb, egy-, két-, vagy több lépést visszafele lépnek. Kérlek téged, leányom, mondd meg minden követőmnek, gondosan készüljenek fel erre a lépcsőre, amely nagyon fontos, még mielőtt a legfelső fokot elérik. A 2010. november 24 – i üzenetemben, amikor először beszéltem neked erről a lépcsőről, akkor elmagyaráztam, hogy egyes emberek túl gyorsan másszák meg ezeket a lépcsőfokokat. De te tudod, hogy ez hiba lenne. Légy tudatában annak, hogy Én vagyok az, aki vezetlek téged lépéseid során, egész idő alatt.
Gyermekeim, nektek most meg kell másznotok a lelki lépcső minden egyes fokát, mielőtt eléritek a Paradicsom ajtajához vezető legfelső fokot. Legyetek türelmesek. Ne legyetek csalódottak, ha visszaestek. Egyszerűen álljatok ismét fel, és kezdjétek újra megmászni az egész utat.
Gyermekeim, Én fogni fogom kezeteket, és elvezetlek benneteket a legfelső fokra, ha megengeditek ezt Nekem.
Szeretett Megváltótok,
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése