2011. augusztus 14., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

 Isten teremtette a világot – semmilyen más bolygó nem lehet ember által lakott

2011. augusztus 13. szombat, 17:00
A megtérés, leányom, prioritás kell, hogy legyen Gyermekeim számára, azáltal, hogy másoknak Üzeneteimről beszélnek a világban.  Gyermekeim, naponta akár csak egyetlen lélek olyan nagy örömet szerez Nekem, amikor mások kezdik megnyitni szemeiket az igazságra.
Szeretett leányom, amikor az ember mindennap olyan elfoglalt, akkor kevés ideje marad életében az imára.  Gyermekeim, az ima lehet egy pillanat, egy óra, egy szó, vagy bármilyen beszélgetés Velem. Nem számít, hogy az ember hol szólít meg Engem.  Ez történhet otthon, a kertben, az autóban, a munkahelyen, csakúgy, mint Templomomban. Az, hogy hol beszéltek Hozzám, az nem fontos, habár nagyobb örömet szereztek Nekem, ha az Én házamban beszélgettek Velem.
Sok ember tévesen azt hiszi, hogy Én nem hallom gondolataikat, nem érzem fájdalmaikat, bánataikat, vagy örömeiket. Nem ismerik fel, hogy az Én Atyámtól, a Mindenhatótól és a Mindenség Teremtője által lettek ők is megteremtve? Ő, aki mindent tud, mindannyiatokat arra hív fel, hogy szálljatok magatokba, naponta, ha csak egyetlen pillanatra is.  Kérjétek segítségemet, hogy megerősítselek benneteket.  Csak egyetlen pillanat, amit kérek, azt az értékes pillanatot, amikor Engem hívtok, hogy lehetővé tegyétek számomra, hogy a Szentlélek ereje által beléphessek lelketekbe. Akár csak egy suttogás is, amellyel a Segítségemért kiáltotok, meghallgatásra fog találni.
Ha nem hívtok Engem, nem tudok válaszolni, mert Én sohasem avatkoznék szabad akaratotokba.
Én olyan vagyok, mint egy apa, aki egy csoport játszó gyermekre néz le. Mindegyikük el van foglalva, szaladnak, társalognak, egyesek nevetnek, vagy más esetben küzdenek egymással. A legtöbb gyerek reagál a felnőtt hívására, amikor az figyelmüket kéri. De egyesek makacsok, elfordulnak és megtagadják mindazt, amire kérik őket. Egyes gyermekek szeretetteljesek. Mások nem annyira.  Néhányan zsenge koruk ellenére is teljes gyűlöletet mutatnak. De amikor gyermekeimre nézek a mai világban, gyűlöletet látok, és ami még rosszabb, teljes közömbösséget Létezésemmel, Jézus Krisztussal, szeretett Megváltójukkal szemben. Sokan még Nevem hangzását is utálják.
Gyermekeim ebben az időszakban, amelyben ti éltek, egy engedetlen csoportot lehet felfedezni gyermekeim között, ahol kevés a fegyelem, és akik azt hiszik, hogy övék a világ, azért, hogy uralják, irányítsák, meggyalázzák vagy akár tönkretegyék, ahogyan ők ezt éppen jónak látják. Kevés tiszteletet mutatnak az Atya, a Mindenség Teremtője iránt. Ma olyan arrogáns az ember, azt hiszi, hogy egy sokkal magasabb hierarchiából származik, mint az Én Örök Atyám. Így tovább keresgél, hogy többet tudjon meg eredetéről, még akkor is, ha egész idő alatt a szeme előtt volt az igazság. Olyan sok időt pazarolnak értelmetlen dolgokra, mint az értelmetlen álmok, amelyet az olyan tudósok elméi kergetnek, akik büszkeségük és intelligenciájuk által, amely szintén Isten, az Atya ajándéka, azt hiszik, hogy új tényeket fognak találni saját eredetükről.
Miért nem ismerik fel ezen gyermekeim, hogy a földet teremtették az embernek? Semmilyen más bolygó nem lehet ember által lakott, mert ez nem része Atyám tervének. Milyen ostoba is tud lenni az ember, amikor megpróbálja betölteni a lelkében lévő szellemi űrt.  Minden táplálék és beteljesülés az övé lehet, ha leül és elfogadja az igazságot. Isten, az Örök Atya létezésének igazságát, aki a világmindenség teremtője.
Szeretett Megváltótok, Tanítótok és Igazságos Bírótok
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése