2011. július 17., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Egyesítsétek családjaitokat  , hogy  élvezhessétek a földi új paradicsomot !!

2011. július 16. szombat; 23:00
Szeretett leányom, amikor a lelkek el vannak veszve, a külvilág számára úgy tűnhet, hogy tele vannak boldogsággal, és hogy élvezik az életet.  Sőt lehet, hogy még Számomra is el vannak veszve, és ez nagy szomorúságot okoz Nekem. Oly sok az a lélek, akik csak a mindennapi életükkel törődnek, tele tennivalóval, olyan nagyon elfoglaltak, hogy közben elfelejtik azt, hogy ez a föld csak agyagból van.  Az itt töltött idő nagyon rövid. A személyes tulajdon, végül is semmivé válik. Ezek az emberek, amikor meghalnak, porrá válnak. Mégis lelkük élni fog, és sohasem fog meghalni. A lélek továbbra is létezni fog az örökkévalóságban.
Most azt mondom nektek gyermekeim, egyesítsétek családjaitokat és barátaitokat, mint egységet, közel Szívemhez, mert ha ezt teszitek, akkor az Új Paradicsomot a Földön ezer évig nyugalomban, egységben fogjátok élvezni. Ez az Én Ígéretem mindannyiatok számára. Éljétek felelősségteljesen életeteket. Mindenek előtt családjaitokkal törődjetek, itt a Földön is. Bizalmatokat mindig belém vessétek.
Hozzátok Hozzám családjaitokat. Ha nem akarnak önként jönni, imádkozzatok Hozzám, és Én a szükséges bátorítást megadom nekik. Mindig válaszolni fogok azokra az imákra, amelyek a lelkek megmentését kérik.
Szerető Megváltótok
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése