2011. június 29., szerda

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által


Legyetek minden nap állhatatosak és kitartóak a küzdelemben! Ne lázadjatok fel semmi ellen, mert minden az én megengedésemmel történik! Osszátok meg magatokat velem, hogy a közösségben feloldhassam bennetek a reátok rakódott kötelékeket. Egyedül csak én oldom meg a nehézségeiteket. Reám számíthattok. Menybemenetelem dicsőséges visszatérésem az Atyához. Ha hozzám jöttök, én felemellek magamhoz és átadlak titeket az Atyának. Példát adtam nektek arra, hogy szüntelenül vágyakozzatok a mennyei hazába. Atyám vár benneteket, hiszen Ő a ti Teremtőtök, az Ő elgondolásából lettetek. Dicsőítsétek meg a teljes Szentháromságot, mert az Atya, kérésemre elküldte nektek a Vigasztaló Szentlelket. Ő minden megértést megad, ami szükséges a felismeréshez. Hozzátok fordulok most, drága engesztelő gyermekeim. Emeljétek fel fejeteket, és ne szomorkodjatok, mert a Vigasztaló Szentlélek mindenben társatok. Ezért nagy bizalommal hívjátok: Jöjj, Szentlélek, jöjj, és ne késlekedj, mert vágyva vágyunk egyesülni Veled, vigaszt nyújtani a Te vigasztalásoddal, erőt meríteni a Te erőddel, és másoknak segítségre sietni. Amen.
                                                                         Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/profecia/oldal-866666666667

A Szentháromság gyermekeiként bátran küzdjetek

Vigyázzatok, ne veszítsétek el éberségeteket, hogy az ellenséget azonnal el tudjátok hárítani! Ne álljatok vele szóba, csak Jézus szavait használjátok ellene! A Szentháromság gyermekeiként bátran küzdjetek, mert erős védelem alatt álltok! Az Úr igéje legyen ajkatokon, és kétélű kardként használjátok. Amikor Jézus nevét rendíthetetlen hittel ki tudjátok mondani, a gonosz ellenség megfutamodik előletek, mert Jézus nevére meghajol minden térd a Mennyben, a földön és az alvilágban. Higgyetek és küzdjetek! Az ellenséges erők felsorakoztak országotok felett, de harcos angyalaitok mellettetek állnak. Halljátok, a harsonát már megfújták! Figyeljetek, és úgy küzdjetek, hogy győztesen kerüljetek ki, mert a Szentháromság veletek van!
2011.06.18.                                                                 Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/a-szentharomsag-gyermekei

A Szentháromság szavai az engesztelőkhöz

Drága gyermekeim, ti, akik a Szentháromság gyermekei vagytok és nevünkben engeszteltek, hétről-hétre virrasztva imádkoztok, ne feledjétek, hogy készséges segítségetek által rengeteg lélek menekül meg az örök kárhozattól. Ne feledjétek, soha nem lehet eleget engesztelni, mert a bűn elhatalmasodott a világban, és egyre több az égbekiáltó cselekedet! Ti, akik fogjátok egymás kezét, megtapasztalhatjátok, hogy szoros egységbe vontunk benneteket. Ne lazítsátok meg hálóitok szálait a megfertőzött világ láttán! Ne lankadjatok, hiszen tüzes lelkületet kaptatok a szüntelen kitartó áldozathozatalaitok felajánlása által. Szeretetáramunk ölelése megtart benneteket, csak bátran hagyatkozzatok ránk, és soha egy percre se akarjatok kiszakadni kötelékünkből! Szüntelen tekintsetek ránk, hogy fényünk elárasszon benneteket és beborítson védelmi gyűrűnk. Égi édesanyátok palástja, a harcos angyalok védelmi bástyája és minden szentek buzgó imája kísérjen küzdelmeitekben titeket! Legyetek állhatatosak, és tegyetek meg mindent, amire csak buzdítunk! Megáldunk mindnyájatokat Mi, a Szentháromság személyei: végtelen atyai szeretettel, fiúi megszabadító erővel és a Szentlélek tüzes lelkületével. Amen.

Szentháromság Vasárnapja                                     Anna Terézia
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/a-szentharomsag-szavai-az-engesztelkhoez


Keresztjeink

Szenvedélyesen szeressétek keresztjeiteket, amelyeket hordoztok, és soha ne akarjatok megszabadulni tőlük, mert a ti üdvösségetekre rendelte az Úr! A kereszt mindig a közelünkben van, amely bár lesújt, mégis csiszol és felemel embertársaitokhoz. Megkínoz, de a fájdalmakat okozó kínok elvezetnek az életszentség magaslataira. Ezért soha ne tegyétek le, amit testre szabva kaptatok! Ugyanakkor ne is kívánjátok mások keresztjét magatokra vállalni, mert az nem a tiétek! Úgy hordozzátok saját keresztjeiteket, hogy mindig szem előtt tartjátok testvéreitekét is! Látván mások gyötrődéseit, a magatokét már nem fogjátok oly egyedülállóan hatalmasnak tartani. Ez azért van, hogy senki ne kívánja el a másét. Így haladjatok felajánlva mindennapi áldozataitokat!

2011.06.28.                                                                               Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/keresztjeink

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése