2011. június 8., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Szűz Mária elveszett gyermekeire vonatkozó üzenete

2o11. június 7. kedd, 14.45 óra
Gyermekem, ezek az utolsó napok nem voltak könnyűek. Csak az a fontos, hogy engedelmeskedj Fiamnak. Ne hagyd, hogy most félelem és kétség uralkodjon a szívedben, mert, ha ez megtörténne, akkor a csaló munkálkodna benned.
Nyisd meg a szíved, hogy a kegyelmek eláraszthassák lelkedet, hogy közelebb kerülhess értékes Fiamhoz. Most egész közel vagy Isten anyjához, Aki a te anyád is, s Aki minden időben segít neked, és vezet téged. Nagyon nehéz megküzdened küldetésednek ezzel a részével, de ne feledd, hogy soha sem könnyű az Én Fiamnak dolgozni. Vonakodásod ellenére egyre erősebb leszel. Így van ez jól, hogy mindennek ellenére követed az Ő utasításait. Imádkozz most az összes elveszett gyermekemért, mert hiányzik belőlük a szeretet, az igaz szeretet, amelyet Fiam kínál nekik. Ez a szeretet jelenti az ő megváltásukat. Ajánld fel tehát az összes imádat ezekért a szegény elveszett lelkekért.
Most menj békében, és tegyél meg továbbra is mindent, amit Fiam kér tőled.
Isten Anyja Mária, az Ég Királynője


Üzenet a papoknak, püspököknek és a bíborosoknak a hamis prófétákról

2011. június 7. kedd, 15:15
Szeretett leányom,  szenvedtél, mert a csaló kínoz téged.  Erősen kell imádkoznod, hogy kibírjad támadásait. Vesd Belém teljes bizalmadat, aztán hagyd, hogy Én foglalkozzam ezzel, fel kell ajánlanod az Értem kiállt szenvedést és ezt fogadd örömmel szívedbe. Ha továbbra sem felejted el,  hogy ezek a szenvedések azért vannak, mert eggyé váltál Velem, és mint kiválasztott lélek áldott vagy, akkor jobban fogod magad érezni.
Sok követőm most kezdi felfogni, hogy a világban mi is történik, és a Szentlélek kegyelme által harcra készen állnak,  hogy Igéimet megvédjék. A hívők ezen hadserege most egyre erősebb lesz, és félelem nélkül fogják a bűnösöket a megváltásra vezetni.
Szent helytartómnak, Benedek pápának szüksége van imáitokra. Naponta imádkozzatok érte, mert neki most minden szinten védelemre van szüksége, hogy  a bekövetkezendő kínokon átsegítsétek. Nagyon fontos, hogy éberek legyenek híveim minden újonnan fellépő pápával szemben, mert ő nem Istentől való lesz. Kérlek, figyelmeztess minden felszentelt szolgámat, hogy készüljenek fel ezekre a szörnyű kihívásokra, amelyek a legfélelmetesebbek lesznek,  amivel hivatásuk idején valaha is találkoztak. Nagy bátorságot fog követelni, hogy kiálljanak Tanításaim Igazságai mellett. Olyan sok felszentelt szolgám lett vak a visszatérésemmel kapcsolatos ígéretek iránt. Mit gondoltak, mikor fog ez bekövetkezni?  Annyira megszokták Tanításaim előadását, hogy talán elfelejtették, hogy ezek az események valamikor, talán életük idején fognak beteljesedni? Mert a mai világban ez most a legnagyobb kihívás.
Ha több ezer évvel ezelőtt prófétákat küldtem a világba, akkor természetes, hogy arra a periódusra, amikor újra visszajövök, megint küldeni fogok, hogy felkészíthessem erre a világot.
Keltsétek életre a Tanításokat, amelyekre híveiteket tanítjátok. Fogjátok fel, hogy Én vagyok az, aki most hozzátok szólok. Ez az üzenet Tőlem jön, Isteni Megváltótoktól. Imádkozzatok a tisztánlátás kegyelméért, hogy felismerjétek valódi Hangomat, amikor az megadatik nektek. Nyissátok meg most szíveteket és hallgassátok, amit mondani akarok nektek. Eljött a felvilágosítás ideje a jövendölésekről, amelyek megtalálhatóak a Jelenések könyvében, és amelyek most szemeitek előtt zajlanak.
Ti, szeretett szolgáim, bátorsággal, szeretetetek által kell küzdenetek az akadályok ellen, amit a csaló állított fel, és ami türelmeteket a végsőkig próbára teszi. Tudomásul kell vennetek, hogy a hamis próféta készülőben van, hogy elcsábítson benneteket, hogy elragadtasson benneteket, és, hogy arról győzzön meg benneteket, hogy ő az Igazságot képviseli. Most meg kell mutatnotok hűségeteket Irántam és az Örök Atya iránt. Ne essetek kétségbe. Ámbár ezek az események meg fognak benneteket ijeszteni és összezavarnak benneteket, mégis hűségeseknek kell Velem szemben lennetek.
Hívatásotok ideje alatt most először lesz hitetek próbára téve. Péter Egyháza, az Én Egyházam. De amikor a kulcsokat visszaadják Istennek, az Atyának, ami rövidesen megtörténik,  akkor az Egyház részese lesz Királyságomnak. Én vagyok az Igazság. Minden időben az Igazságot kövessétek.
Imádkozzatok most azért a kegyelemért, hogy biztosak lehessetek a sátán félrevezetésének felismerésében. Különben a Hamis Próféta kelepcébe csalja az Én szeretett gyermekeimet az ő elbűvölő (karizmatikus), bájos módján. A Sátán nem fogja Egyházamat meghódítani, ha szolgáim a megtévesztéssel szemben  éberek és, ha ezt a valóságnak megfelelően látják: egy ördögi hazugságnak, amelyből, ha beleestetek és csatlakoztatok ehhez az új utálathoz, nem lesz visszaút.
Most hallgassatok meg. Forduljatok Hozzám vezetésért és azokért a különleges kegyelmekért, amelyekre szükségetek van, hogy nyájamat Hozzám és az Örök Atyához vezethessétek,  mert ha ezt teszitek,  akkor olyan kegyelmekben részesítelek benneteket, hogy rövid időn belül erőt gyűjthettek, azért hogy mindenáron megvédhessétek Igéimet.
Mindannyiatokat szeretem és vágyódom segítségetek után ezekben a Végidőkben.
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése