2011. március 12., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Az ember büntetve lesz a Megtisztulás ezen évében…

2011. március 11. szombat, 15:30
Szeretett leányom, a tisztulás, melyet az emberiség elszenved a háborúk, földrengések, vulkánkitörések, szökőárak, hőhullámok és földcsuszamlások által, tovább folytatódik, az emberiség bűnei miatt.
Csak azok lesznek megmentve, akik Hozzám, Isteni Megváltójukhoz és Teremtőjükhöz, az Én Atyámhoz, az ő Atyjukhoz fordulnak.  Soha ne nézzetek félelemmel Atyámra, mert Ő minden gyermekét szereti. Mégis megbünteti azokat, akik nem akarják elfogadni létezését. Látva a gonoszság, a hitetlenség, az ember obszcén önszeretetének növekedését, az Ő türelme most a végéhez közeledik.
Az Én Örök Atyám, az Isten, a mindenség alkotója és teremtője, minden gyermekét szülői gyengédséggel szereti. De megbünteti őket, mint ahogy a felelős szülő is teszi gyermekeivel, ha erőszakosan és elfogadhatatlanul cselekednek. Most is így szabadul fel Atyám haragja a világban, ebben az időben. Ez az év, ahogyan már mondtam neked leányom, a Megtisztulás Éve.
Az emberek mindenhol megértik, hogy ezek az események nem természetesek. Isteni beavatkozással történnek, hogy az ember végre megértse a szentírási igazságokat.
Imádkozzatok, imádkozzatok megtérésért.
A Ti Szeretett Jézus Krisztusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése