2011. február 15., kedd

Vassula levele a 9-edről

Kedves Barátaim!
Nemrégiben azt kértem, hogy hozzunk több áldozatot Jézusért, hogy távol tartsuk a körülöttünk ólálkodó sátánt, azáltal hogy összegyűlünk, mint egy hadsereg és fegyverként használjuk a buzgó imát, a böjtöt és a Szentséges Szív kilencedet.
Tudom, hogy ezúttal sokan vettek részt ebben szívesen és tudom, hogy sokan örömmel böjtöltek, imádkozták a 4 rózsafüzért és a kilencedet. Különösen amikor véget ért, akkor éreztük, hogy megerősödtünk – sokan érezték a különbséget.
A Bibliában Jézus azt mondta a tanítványoknak, hogy egy bizonyos démont nem lehetett elűzni csak imával, hanem a böjtre is szükség volt. Nos, annyit elmondhatok, hogy egy nagy ajtó nyílt meg az IÉI-nek a Vatikánban, ami arra késztetett, hogy Rómába utazzak. Ne találgassátok a konkrétumokat, mert az csak pletykákhoz és téves híresztelésekhez fog vezetni.
Tudom, hogy nagyon szeretnétek megtudni, milyen ajtóról van szó, és hogy kivel találkoztam, de nemrégiben rájöttünk, hogy a csoportjainkban van valaki, (alapos a gyanúnk, hogy van egy beépített informátor) aki tovább adja a híreinket olyanoknak, akik feszültséget keltenek ellenünk és rombolják a munkánkat.
Ezért sajnos (elővigyázatosságból) nem szolgálhatok bővebb információval, csak annyit mondhatok, hogy bizonyos ajtók megnyíltak az imáink hatására. További kisebb pozitív események is történtek, amelyeket szintén az erőfeszítéseinknek és jó szándékunknak tulajdonítok.
Néhányunknak az is szokásává vált (köztük nekem is), hogy – amikor időnk engedi – naponta elimádkozzuk a 4 rózsafüzért reggeli után.
A hatás olyan volt, hogy úgy érzem, a Nagyhéten meg kellene ismételnünk az egészet.
A legtöbb ember amúgy is böjtöl a Nagyböjt idején.
Tehát kezdjük el imádkozni kilenc napon át a Jézus Szíve kilencedet április 14-e csütörtöktől Nagypéntekig április 22-ig.
A kilenced alatt csökkentsük minimálisra (vagy hagyjuk el) a húst, a halat és a szárnyasokat, ill. két vagy három napon csak vizet, kávét, teát és kenyeret együnk.
A kilencedet az Egységért az Igaz Élet Istenben üzenet terjedéséért és azokért, fogjuk felajánlani, akik akadályokat gördítenek az utunkba.
Köszönöm mindannyiótoknak a lelkesedést és az együttműködést.
 Krisztusban:
Vassula
ui. A magyar IÉI közösség nevében kérjük imáitokat a nyári lelkigyakorlatért: egy különleges atya szeretné tartani, akitől sokat kaphatunk és aki sokakat vonzana, de nemcsak rajta múlik, hogy el tudja-e vállalni. Aki teheti, kérjük, hogy csatlakozzon egy kilencedhez, amit febr. 16-án szerdán kezdenénk, erre és a hazai evangelizáció szándékára (ki-ki maga döntse el, hogy milyen imát, felajánlást vállal). Köszönjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése