2014. január 25., szombat

Újabb támadás a családok ellen?

Február 3-án fog szavazni az Európai Parlament a Lunacek jelentésről, ami hivatalosan az "EU ütemterv a szexuális orientáción ill. nemi identitáson alapuló homofóbia és diszkrimináció ellen" néven fut. Részletek:

A Lunacek jelentés az LGBT* (magyarul: leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek) rövidítve LMBT) lobbi próbálkozása arra vonatkozóan, hogy különleges jogokat harcoljanak ki maguknak, és céljaikat minél szélesebbre terjesszék, ill. minél több helyen jobban napirendi ponttá tegyék a tagállamokban. Azt állítják, hogy csak egyenlő jogokat akarnak, de ez nem igaz.

Segítsen elutasítani az egyik legliberálisabb javaslatot, amit valaha az Európai Parlament elé terjesztettek!
Kérlek, szavazzatok a linken és osszátok meg ahol tudjátok!*Please help by, signing the petition to demand party chairmen to STOP THELUNACEK REPORT!*http://www.citizengo.org/en/2882-european-parliament-will-vote-roadmap-special-lgbt-rights-lunacekno
Amennyiben elfogadásra kerül ez a javaslat, az EU intézmények és a tagállamok kötelesek lesznek részt venni egy átfogó homoszexuális mainstreaming (~érvényesítés) megvalósításában a közpolitika valamennyi területére vonatkozóan, beleértve nemcsak az egészségügy és az oktatás alapvető nemzeti kompetenciáit, de a foglalkoztatási, menekültügyi, és külkapcsolatok területét is.
A Lunacek jelentés, egy az egész EU-ra kiterjedő, az LMBT közösségek érdekeit előtérbe helyező vétó mechanizmus kialakítására vonatkozó javaslatot is tartalmaz, ami azt jelenti, hogy semmilyen jövőbeni EU jogszabály nem állhat szemben a homoszexuális és leszbikus aktivisták érdekeivel.
Ez a tervezett ütemterv azért is veszélyes, mert arra is felhasználható lesz a jövőben, hogy a tagállamokkal elismertesse az egynemű párok "házasságát". Minderre nagyon alattomos és burkolt módon kerülne sor: pl. "minden hivatalos anyakönyvi dokumentum automatikus elfogadtatása és érvényesítése" kérvénye révén. A gyakorlatban ez azt jelentené, hogy azok a tagállamok, melyek az egynemű párok "házasságát" a maguk törvénykezése alapján nem ismerik el, tehát nem elfogadott az adott országban, az EU jog által mégis arra lennének kényszerítve, hogy elfogadják egy másik tagállamban kötött azonos nemű pár "házasságát".
A jelentés egy olyan jövőképet tár elénk ahol:* a tagállamokat lehetne arra kötelezni, hogy "engedélyezzék az azonos neműek házasságát" a jelentésre való (téves politikai) hivatkozással.
* az egynemű párok valamennyi tagállamban teljes hozzáféréssel bírnának az
örökbefogadások, a mesterséges megtermékenyítések és a béranyaság területén is.
* garantálva lenne a gyülekezés és önkifejezés szabadsága a meleg aktivisták
számára, és megnyílna az út a "gyűlöletbeszéd" és "gyűlölet-bűncselekmény" jogi fogalmak alkalmazásának lehetőségére is, melyet kimondottan az evangélium hirdetői, és más, homoszexualitást ill. meleg lobbit ellenzők kritikáinak elhallgattatására használnának fel. Ezzel, az Európai Parlament az EU-t és a tagállamokat egy kettős mérce alkalmazására kényszerítené: korlátlan szólásszabadságot a meleg közösségnek, de korlátozott szabadságot a lehetséges kritikusok számára.
A legriasztóbb azonban az, ami hiányzik a jelentésből. A javaslat *nem rendelkezik a szülők *gyermekeik nevelésére és oktatására vonatkozó jogainak védelméről, valamint arról, hogy megvédhessék gyermekeiket a helytelen/nem megfelelő homoszexuális propagandától, vagy lelkiismereti okokból tiltakozhassanak ezek ellen.


Hadd emlékeztesselek benneteket az Európai Hazugsággyár másnéven Fenevad országa, ahol a szabadkőművesség annyira szétrombolt már több mint 40 éven át, a II. Vatikáni Zsinat óta ami San Sebastian de Garabandalban el lett mondva, annyira fel van hígitva a hitvallásunkat tanító papok tömege, hogy az történik amit ott oly szépen megmondtak. Megvan fojtva a hitünk, ha a pokol létezését elvetjük, megvan fosztva a hitünk ha nem a Szentírás teljes egészét tekintjük, többször mondtuk többen is, mégis nem érzékeljük a valódi fatimai harmadik titok, a szőkefalvi ötödik titok és lehetne folytatni, mivel nagyon kevesen olvassuk naponta a Szentírást, sőt amennyire felhígitották a szentmiséket, kevés az igazán hithű pap aki képes beszélni, nemcsak olvasni, képes elmondani amiket megélt, nemcsak másokra hallgatva tévútra vezetni a pásztor nélkül maradt bárányokat. S lehetne folytatni, lehetne folytatni a sort, de már csak annyi, nagyon remélem, hogy nem hazánkból származik az Antikrisztus, mert akkor ezerszerte többet kell szenvednünk, mire az engesztelés útjára lép a nemzetünk sokasága.


Egy nagyon fontos dolgot szeretnék megemlíteni, mint tudjátok a Barcelona székhelyű Mediterrán Unió és a Frankfurt am Main székhelyű Európai Gazdasági Térség a fenevad tíz szarva, akit érdekel bővebben keressen rá a Római Birodalom kifejezésre, amíg még lehetősége adatik, s ne tévesszen az meg bennünket, hogy most mi a székhelye az adott szervezetnek, hamarosan úgyis Róma leszen a székhelye, legkésőbb a Nagy Figyelmeztetés napjától többünk szerint. Továbbá még ahogyan látjátok az események, melyek azon dolgoznak, hogy még nagyobb területet birtokolhasson az Antikrisztus, ezért egyre több helyen a pokol elszabadul, megjegyzendő hazánk különleges helyzetben van, mert innen indul ki a megtisztulás, az pedig valószínűleg azt jelenti az Antikrisztus országunkat rövidebb idejig, vagy egyáltalán nem kaparintja meg, bár az események amelyek bizonyítanak sok mindent, lásd Székesfehérvár vagy Esztergom az csak a kezdet, fel kell ébrednünk, imádkoznunk engesztelnünk böjtölnünk nemzetünkért, hogy megépülhessen az Engesztelő kápolna a Normafánál, ha már a Marianum Regnum templomot nem építették újjá. Lehet kérdezősködni, hogy miért kellett volna újjáépíteni, sajnos csak tízezren tudjuk, a többiek sötétségben vannak.

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint – The Truthseeker

http://www.youtube.com/watch?v=dGOC-_Jngzc#t=788

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése