2010. december 31., péntek

Kedves Testvérek!
 Vassula december 28-án érkezett levelét továbbítjuk, annak előzményével együtt:
 Az angol Daily Telegraph december 17-i száma tudósít az Európai Bizottság „karácsonyi ajándékáról”. Az EU több mint 3 millió színes naptárt ajándékozott iskolásoknak. A naptár a december 25-énél üres, nem jelöli a Karácsonyt, sem más keresztény ünnepet. Ugyanakkor tartalmazza az iszlám, hindu, szikh, zsidó és kínai ünnepeket, csakúgy mint az Európa Napot és az EU egyéb évfordulóit. A keresztény és konzervatív képviselők tiltakoznak, a bizottság szóvivője pedig elismeri, hogy hibáztak és fogadkozik, hogy többet semmilyen vallási ünnepet nem tesznek a naptárba a konfliktusok elkerülése érdekében. (Az eredeti angol tudósítás itt olvasható.)
Vassula kommentárja:
 Jézus korábban már figyelmeztetett minket, hogy a Karácsony (az Ő Születése) támadásnak lesz kitéve. Száműzik és a „Boldog Karácsonyt” köszöntést a „Boldog Ünnepeket” (Happy Holidays) kifejezéssel cserélik föl. Ez már 2-3 éve kezdett nyilvánvalóvá lenni. Ugyanakkor még nem értük el a folyamat végét, amire a szabadkőművesek törekszenek. Ők tartják fenn az Egyház megosztottságát, és hamarosan meg fogják támadni a Liturgiát is, hogy száműzzék Krisztus Testét és Vérét. Még Isten nevének (Jahve) a Szentírásból való eltávolítása is megbeszélések tárgyát képezi azzal az ürüggyel, hogy túlságosan szent ahhoz, hogy le legyen írva a Bibliában, hogy énekekben szerepeljen vagy kimondjuk. Emlékezzetek, hogy a kezdetekkorJahve egymás után négyszer mondta nekem: „Jahve az Én nevem”. Ez akkor történt, amikor azt kérdeztem, hogy valójában ki vezet engem. 
Azonban a szabadkőművesek nem fogják elérni a céljukat. Isten nemsokára tűzzel lép közbe, hogy megállítsa ezt a terjedő utálatosságot. A szabadkőművesek Az IÉI-t is üldözik, mert erőteljes. Azt javaslom az IÉI tagjainak, hogy szedjék össze minden erejüket, és kétszerezzék meg a munkájukat (bármire is szól a meghívásuk). Láthatjuk, hogy az utóbbi időben mennyivel agresszívabbá válnak a szabadkőművesek támadásai ellenem és az IÉI ellen. Azt is láthatjuk, hogy milyen jól szervezetten rombolják Isten művét. Nincs vesztegetni való időnk.
 Krisztusban: Vassula

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése