2010. november 30., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Az igaz látnokok üldözése…

2010. november 29. hétfő, 12:48
Leányom, írd le a következőket azért, mert figyelmeztetned kell a világot arra az üldöztetésre és az elkövetkezendő büntetésre, amely az Én kiválasztott lelkeimre vár, akiknek az a küldetésük a világban, hogy közöljék az igazságot, hogy megmenthessék a lelkeket még a második eljövetelem előtt.
Észre fogjátok venni, hogy az általam kiválasztott látnokokat és prófétákat ugyanúgy el fogják utasítani, mint a hamis prófétát. Ezek az Én nemes lelkeim, akiket az egyszerű hűségükért választottam ki, és akik Velem együtt szenvedik el azt az elutasítást, amit Én is elszenvedtem az emberiség kezei által.
Azok az igaz próféták, akik Bennem, Velem és Miattam szenvednek. Ők azok a lelkek, akiket Miattam meg fognak kínozni, meg fognak vetni és elítélnek. Ők tehát el lesznek utasítva saját Egyházam által, de nem minden felszentelt szolgám által. Hűséges követőim is, akik a tanításaimat pontosan követik, engednek az elutasítás csábításának, míg idővel lassan derengeni kezd előttük az igazság.
Az idők kezdete óta, Isteni Irgalmasságomon túl, prófétákat küldök a világba, hogy minden tanításomra emlékeztessenek benneteket, de eleinte csak nagyon kevésnek hittek. Sokat közülük kigúnyoltak, s úgy néztek rájuk, mint akiknek nagyon eleven a fantáziájuk, depressziótól szenvednek, vagy egyszerűen, mint becsapottakat elítélték őket. A legtöbb próféta maga is megrendült, amikor megtapasztalhatta az első isteni találkozást. Sokan közülük egy ideig maguk is kételkedtek ezekben a misztikus élményekben, mielőtt elfogadták volna ezek valódiságát.
Ők előbb átgondolták azt, hogy elmondhatják – e valakinek ezeket az élményeket. Időbe telt, amíg el tudták fogadni.
Mindazok az általam kiválasztott lelkek, akik – míg elfogadták a meghívattatásukat – vonakodtak megmutatni az üzeneteimet vagy utasításaimat felszentelt szolgáimnak, beleértve az apácákat, papokat, püspököket és bíborosokat is. Ők, ezeket az embereket tiszteletben tartották, és tudták a szívükben, hogy azokat a kérdéseket, amelyeket feltennének nekik, nagyon nehéz lenne megtárgyalni velük.
Sokan, az elhívatottak közül nem fedték fel az üzeneteket, hanem az imát és a szenvedéseiket használták fel arra, hogy teljesítsék kötelességeiket Velem szemben.
Másoknak, akik – Áldott Édesanyám és az Én utasításaim követve – kinyilatkozták az üzeneteket, nem hittek. Ezeket, csak azon Isteni megnyilvánulások (csodák) által hitték el, amelyek idővel nyilvánvalóvá váltak.
Sürgősen felkérem minden követőmet, hogy hallgasson a szívére. Figyeljetek az üzenetekre, amelyeket drága látnokaim juttatnak el hozzátok. Ezek az üzenetek tiszta szeretetből adattak nektek, hogy segítsenek és vezessenek benneteket és lelkeket mentsenek. Ez a céljuk. Ha úgy döntötök, hogy ezek nem Isteni eredetűek, imádkozzatok a vezetésért. Ha úgy döntötök, hogy mégis azok, akkor imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a látnokaimért, hogy hallgassanak rájuk.
Most engedjétek meg, hogy figyelmeztesselek benneteket azokra a jelekre, amelyek arra hívják fel a figyelmet, hogy az Én nevemben, igaz látnokaimat üldözni fogják. A gonosz követői, látván világosságukat, nemcsak egyszerűen célba veszik őket, hanem olyan rosszindulatúak lesznek velük szemben, hogy ez még a lélegzetüket is elállítja. Nemcsak gúnyolódás által kínozzák őket, hanem nagyon hosszasan lejáratják őket. És mindezt az Én nevemben teszik. Az a fájdalom, amelyet tanítványaimnak kell elszenvedniük, semmiségnek számít ahhoz a fájdalomhoz képest, amit ezzel Nekem okoznak.
Az utolsó időkben szenvedéseim újra elérték azt a szintet, mint akkor, amikor szenvedtem és a bűneitekért meghaltam, mert most újra átélem azt a rettenetes kínzást.  Az összes bűnért. Minden gyermekemért beleértve azokat is, akik Engem és a látnokaimat kínozzák. Beleértve azokat a gyilkosokat, azokat az embereket, akik nyilvánosan megtagadnak Engem, és ezzel még dicsekednek is, és büszkék mindazokra a rettenetes gonoszságokra, amik most a világban láthatóak.
Kérlek, hallgassatok látnokaimra. Érezni fogjátok a szívetekben, amikor az igazságot halljátok. Kérlek, ne essetek azok csapdájába, akik Anyám látnokait üldözték, közöttük Szt. Bernadettet, vagy a kis fatimai gyermekeket. Nagy tiszteletlenséggel bántak velük, különösen felszentelt szolgáim. Ők azok (a látnokok), akiket a legtöbb bántás ér, amikor Isteni kinyilatkoztatásaim az emberiségnek adatnak, szeretetemen túl. A Szívem még jobban fáj, amikor nem hisznek a természetfeletti Istenségben, és még akkor sem, ha mindezt megmutatják nekik.
Kérlek, imádkozz a látnokaimért, különösen azokért a látnokaimért, akiknek az üzeneteit nem lehet elutasítani, a bennük megmutatkozó szeretet, és a figyelmeztetések miatt, amelyet tartalmaznak. Mert ők az Én igaz látnokaim. Fel fogjátok ismerni őket azokról a sértésekről, rágalmazásokról, gyötrelmekről és gyalázásokról, amelyeket gyermekeim kezei által kapnak.
Amikor látjátok azokat a gyalázásokat, amit el kell viselniük, és a hazugságokat, amelyeket olyan lealacsonyító módon terjesztenek róluk, akkor fel kell majd tennetek magatoknak a kérdést: Ha ezt a személyt idáig kínozták és nem hittek neki, akkor miért szidalmazzák őt továbbra is ilyen durván? Aztán meg fogjátok kapni rá a feleletet. Imádkozzatok a Szentlélekhez a vezetésért, hogy igaz prófétáimat és látnokaimat meg tudjátok különböztetni azoktól, akik becsapnak benneteket.
Szeretett Megmentőtök, Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése