2010. november 12., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Az emberiség a végleges tisztulás előtt áll

2010. november 11. csütörtök; 12:20 óra
Igen, szeretett leányom, Én vagyok az. Te és én együttesen fogjuk felkészíteni a világot azokra az időkre, amelyek az emberiségre várnak, amikor a föld szembe néz a végleges megtisztulással.
Nagyon fontos, hogy erre a tisztulásra sor kerüljön, különben gyermekeimnek nem lenne örök életük. Szorongattatások lesznek, amelyekkel minden gyermekemnek, de különösképpen követőimnek kell  szembe nézniük, mert ez annak a harcnak lesz  a része, amelyet a lelkek megmentése érdekében kell megvívniuk.
Lazíts. Engedd leányom, hogy Szeretetem eltöltse a szívedet. Fogadd el, ez az Én ajándékom. Lehet, hogy meglepő számodra, de Én vagyok a te családod. Te az Én Királyságomban otthonra találsz. Most kaptál egy feladatot, amelyet véghez kell vinned. Fogd a kezem, s Én vezetni fogom elmédet, hogy gyermekeim visszataláljanak Szent Szívemhez. Most pihenj gyermekem.
Szerető Jézus Krisztusotok. Szerető Megváltótok.


Szűz Mária második üzenete

2010. november 11. csütörtök; 00:20 óra
Te erős vagy gyermekem, és nagyon rendkívüli. Mindig dolgozni fogok veled, mivel te már láttad itt a Földön az élet mindkét oldalát. Gyermekem, te felismerted Isten munkálkodásának lényegét. Légy áldott szeretett gyermekem, köszönöm neked.
Igen, édes gyermekem, a kegyelmeket a munkád elvégzéséhez kaptad. Abban a pillanatban, amikor a Szentlélek belépett a szívedbe, készen álltál a munkára.
Irántad való feltétlen szeretetem erősebbé tesz majd téged, mint amilyen az elmúlt napokban voltál. Kérlek, ne aggodalmaskodj, mert az aggodalom egy negatív érzés, és csak visszatart téged. Minden nap imádkozz Hozzám, a te Örök Anyádhoz. Sohasem hagylak el, és a munkádban sem hagylak cserben. Egy egészen különleges ajándékot kaptál édes gyermekem, használd ki úgy, ahogyan csak tudod. Igen gyermekem, megértem, hogy ez nagyon félelemkeltő most számodra. Mindig legyél biztos abban, hogy utad minden lépésénél veled vagyok. Béke veled.
Mindig a szívedben fogok lakni. Megáldalak gyermekem, és köszönöm, hogy válaszoltál.
A Béke és Remény Anyja, Mária

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése